Video's

VIDEO: Pinky’s Picks Juni 2016

Ik heb weer een paar zulke fijne beautyproducten gevonden dat ik ze héél graag met jullie wil delen, dus tijd voor een nieuwe Pinky’s Picks! Vooral veel huidverzorging, maar ook nog een paar andere producten die je echt niet mag missen. Wat zijn jullie tips voor mij? Laat het weten in de comments!

Genoemde producten:

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. je hebt een mooie lijst bij elkaar gekregen. ik ben erg benieuwd naar de lijn van paula’s choice. liefs soraya

  2. Heb je ook wel eens een liquid van paulas choice gebruikt? Had gelezen dat de liquid beter is.. aen welke zonnebrand creme voor het gezicht raad jij aan? ik heb zelf een droge huid, met vooral vaak veel meeeters bij mn neus, kin mondhoeken en af en toe wat op mijn wangen.. :s weet echt niet meer welke producten ik moet gebruiken. Ga de dagcreme van de bodyshop sowieso proberen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.