Video's

Video: Pinky’s Picks Mei 2015 + Update

Beter laat dan nooit! In deze video laat ik mijn favoriete producten van vorige maand zien en geef ik tevens even een kleine persoonlijke update. Zoals ik in de video vertel zal er deze week geen Pinky Power online komen, maar volgende week komt hij weer! Bedankt voor jullie begrip! x Charlotte

Genoemde producten:
Andrélon Deluxe Repair & Shine Shampoo + Conditioner
The Body Shop Virgin Mojito Shower Gel + Body Butter
China Glaze Point Me To The Party
Clinique Pop Lip Color + Primer Nude Beige

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Leuke video weer. Busy days, zo te horen! Heel begrijpelijk dus dat je soms tijd tekort komt om alles te doen dat je zou willen doen. Wat goed dat die tweede Anderol shampoo wel een waauw effect had 🙂 Ik denk niet dat ik ooit de Sweet Lemon lijn van TBS heb geprobeerd, maar de mojito producten MOET ik echt hebben, die kunnen niet anders dan lekker ruiken. Point Me To The Party lijkt me inderdaad en feestje op je nagels, haha, glitter en roze hebben altijd een beetje dat effect. Ik heb zelf ook een paar van de Clinique Pop lipsticks. Bare is ook een mooie nudekleur als je daar van houdt.

  2. Wat een leuke, vrolijke video alweer! 🙂 Ik hou niet zo van de citroengeur bij TBS, maar naar de Mojito lijn ben ik wel benieuwd… Hoewel ik denk dat dit ook niet helemaal mijn geur gaat zijn! 🙂

  3. Ik heb de Mojito lijn al in meerdere filialen gespot en het is echt een zoete citroengeur. Persoonlijk vind ik de Fiji groene thee lijn fijner, dus daar heb ik een aantal producten van gekocht.

  4. Logisch dat je het erg druk hebt en dat het dan niet lukt om nog artikelen te schrijven. Je hebt ook je rust nodig! Ben benieuwd naar die lijn van Andrelon! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.