Video's

Video: Pinky’s Product Parade #1

Tijd voor een nieuwe serie! In Pinky’s Product Parade laat ik jullie nieuwe beautyproducten zien die ik gekocht of binnengekregen heb. Er liggen weer interessante nieuwe dingen in de winkels! Wat dacht je van het nieuwe budgetmerk Freedom, de nieuwe maskers van Soap Recommends of wat nieuwe Sally Hansen Miracle Gel-lakjes plus een nieuwe topcoat? Kijk mee om ze te zien!

Genoemde producten:

 • Freedom Makeup Londen, te koop bij Boozyshop
 • Soap Recommends maskers, onder andere hier te vinden
 • Sally Hansen Miracle Gel (nieuwe kleuren en nieuwe 2.0 Miracle Gel Top Coat), vanaf 5 oktober te koop bij Etos
 • Bioré UV Rich Watery Essence SPF 50 PA++++, te koop op eBay bij onder andere deze verkoper

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

9 Reacties

 1. Leuk zo’n video! Mooie producten. Ik heb ook een spray van Rituals voor op mijn kussen.

 2. Thuis kijkt mijn moeder altijd naar chinese tv kanalen en Biore komt vaak als reclame voor.
  Je spreek Bio-Leh uit. 😉

  Ik ben benieuwd naar het product.

 3. ik ben benieuwd naar die blushes!

 4. Wat een leuke video en wat een leuke producten. Ben erg benieuwd naar de nieuwe Sally Hansen topcoat en als de kussenspray echt werkt dan wil ik die ook, ik ben erg benieuwd naar je reviews.

 5. Freedom kende ik nog niet, bedankt voor de introductie! De producten van die nieuwe Nederlandse treatment store klinken interessant. Goed dat ze de Hope in a Jar formule wat hebben aangepast. Ben benieuwd nu.

 6. Freedom oogschaduw dat lijkt me wat. Oogschaduw daar hou ik van en de vernieuwde versie van cream voor de drogere huid, daar ben ik ook erg benieuwd na. Je maakt me nieuwsgierig na de producten.

 7. Froukje zegt:

  Ik vind het juist een leuke naam voor zo’n filmpje 😀 Etos heeft btw ook een budget fixingspray, pas in het assortiment voor €3,00 ofzo 🙂

 8. Ik ben toch zo benieuwd naar die uv filter voor de huid!

 9. Leuke video! Ik kijk je filmpjes altijd met veel plezier. Je bent heel enthousiast en dat is positief maar ik moet even kwijt dat ik je in deze video erg ‘druk’ vind. Iets minder prettig om naar te luisteren dan anders..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.