Video's

VIDEO: Pinky’s Prullenbak #11

Het is tijd om weer mijn prullenbak in te duiken! Ja, het is weer zover. Ik ben me aardig door mijn beautycollectie heen aan werken, dus het gaat hard! Check snel de video om erachter te komen wat ik van de producten die ik heb opgemaakt vind.

 

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Related Post

8 Comments

 • Reply
  femketje
  15 juni 2016 at 21:10

  gezellige video weer 😀

 • Reply
  Sandra
  15 juni 2016 at 21:38

  Leuke video weer! Ik gebruik de wash in wash outs ook en vind ze geweldig!
  Mbt je Anastasia pencil: ken je de Brow satin van Maybelline? Aan de ene kant zit een stiftje en aan de andere kant een wenkbrauwpoeder, heb deze week 2 refills gehaald (aanbieding Kruidvat) zo’n fijn product.

 • Reply
  aboutsbstyle
  15 juni 2016 at 21:43

  wat een mooie producten weer in deze video zeg. Anastasia is ook mijn favoriete wenkbrauw product. liefs soraya

 • Reply
  Varenka W
  16 juni 2016 at 00:16

  Hele leuke video 🙂 met mooie producten

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  16 juni 2016 at 10:05

  Leuke items! fijn om naar te luisteren, je praat lekker vlot! Wanneer je op zoek bent naar een toner met echte pure aloë vera (niet de schil maar het binnenste van aloë) laat het even weten, ik heb er 1 en die is echt super! bij the body shop zit er minder aloë in. Ik ben erg benieuwd naar het serum omdat ik ook vrij fijn haar heb. Fijn is dat wenkbrauw potlood he! Ik doe het net andersom haha, eerst wenkbrauwpoeder en daarna teken ik het wat strakker bij met het potlood

 • Reply
  Tessa
  16 juni 2016 at 11:56

  Leuke video weer om te zien! Vind je commentaar echt leuk op producten zoveel vrolijkheid.

 • Reply
  Marielle
  13 juli 2016 at 18:23

  Ik gebruik het wenkbrauwpotlood van Essence in de kleur blond. Ik heb donkerblond haar en het wenkbrauwpotlood is op je wenkbrauwen gewoon zacht bruin. Een mooie natuurlijke kleur. Het is wel een vrij stroef potloodje om mee te tekenen maar het resultaat is echt heel goed! Er zit ook een kammetje op. Ik teken dagelijks mijn wenkbrauwen omdat mijn wenkbrauwen kleurloos lijken.

 • Reply
  Marielle
  13 juli 2016 at 18:24

  Je bent echt een mooie meid Charlotte!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.