Video's

VIDEO: Pinky’s Prullenbak #11

Het is tijd om weer mijn prullenbak in te duiken! Ja, het is weer zover. Ik ben me aardig door mijn beautycollectie heen aan werken, dus het gaat hard! Check snel de video om erachter te komen wat ik van de producten die ik heb opgemaakt vind.

 

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. gezellige video weer 😀

 2. Sandra zegt:

  Leuke video weer! Ik gebruik de wash in wash outs ook en vind ze geweldig!
  Mbt je Anastasia pencil: ken je de Brow satin van Maybelline? Aan de ene kant zit een stiftje en aan de andere kant een wenkbrauwpoeder, heb deze week 2 refills gehaald (aanbieding Kruidvat) zo’n fijn product.

 3. wat een mooie producten weer in deze video zeg. Anastasia is ook mijn favoriete wenkbrauw product. liefs soraya

 4. Varenka W zegt:

  Hele leuke video 🙂 met mooie producten

 5. Leuke items! fijn om naar te luisteren, je praat lekker vlot! Wanneer je op zoek bent naar een toner met echte pure aloë vera (niet de schil maar het binnenste van aloë) laat het even weten, ik heb er 1 en die is echt super! bij the body shop zit er minder aloë in. Ik ben erg benieuwd naar het serum omdat ik ook vrij fijn haar heb. Fijn is dat wenkbrauw potlood he! Ik doe het net andersom haha, eerst wenkbrauwpoeder en daarna teken ik het wat strakker bij met het potlood

 6. Leuke video weer om te zien! Vind je commentaar echt leuk op producten zoveel vrolijkheid.

 7. Marielle zegt:

  Ik gebruik het wenkbrauwpotlood van Essence in de kleur blond. Ik heb donkerblond haar en het wenkbrauwpotlood is op je wenkbrauwen gewoon zacht bruin. Een mooie natuurlijke kleur. Het is wel een vrij stroef potloodje om mee te tekenen maar het resultaat is echt heel goed! Er zit ook een kammetje op. Ik teken dagelijks mijn wenkbrauwen omdat mijn wenkbrauwen kleurloos lijken.

 8. Marielle zegt:

  Je bent echt een mooie meid Charlotte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.