Video's

Video: Pinky’s Prullenbak #15

Ja, en als je dacht dat het nog even zou duren dat ik genoeg producten zou opmaken voor een nieuwe Pinky’s Prullenbak, dan heb je het mis! Ik heb weer een enorme berg producten opgemaakt en ga jullie vertellen wat ik ervan vond in een soort mini-reviews. Ga er goed voor zitten, we gaan er in sneltreinvaart doorheen!

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Wauw…
  Je had zoveel producten opgemaakt 😉

 2. Pearl zegt:

  Hele leuke video en wat maak je veel mooie producten op!

 3. Caro zegt:

  Waar heb je die cleanser van cosrx gekocht?

 4. Wat heb je lekker veel opgemaakt meid en knap dat je niet iets per ongeluk al in de prullenbak heb gegooid haha. De spullen van rituals vind ik altijd zo heerlijk!

 5. Meid, wat heb je weer ontzettend veel opgemaakt! Afgelopen weekend heb ik een aantal droogshampoos van Batiste weggegeven waaronder de variant die jij in het filmpje laat zien. Ook ik vond de geur ietwat minder…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.