Video's

Video: Pinky’s Prullenbak #3

Oh yeah, ik heb weer een flinke berg producten opgemaakt. Hoe krijg ik het toch telkens voor elkaar om zoveel helemaal op te maken? In deze video laat ik ze allemaal zien en vertel ik tevens wat ik ervan vond. Waren ze de moeite waard?

Elke dinsdag én vrijdag komt er om 15.00 een nieuwe video online op mijn YouTube-channel. Abonneer je gratis via deze link op mijn YouTube-kanaal om altijd op de hoogte te zijn!

Genoemde producten:
– Kruidvat Nail Polish Remover
– Essence Nail Art Nail Polish Remover Ultra
– The Body Shop Almond Oil Nail Varnish Remover
Catrice Call Me Princess (Crushed Crystals)
The Body Shop Camomile Sumptuous Cleansing Butter
The Body Shop Aloe Gentle Facial Wash
Estée Lauder Advanced Night Repair
Beauty Without Cruelty Skin Renewal Lotion 8% AHA
The Body Shop Wild Argan Shower Gel
– Max Factor Clump Defy Mascara
– Catrice Velvet Matt Eyeshadow Vanilaty Affair
Real Technique Miracle Complexion Sponge

12 Comments

 • Reply
  Karen
  17 juni 2015 at 09:09

  Ik heb volgens mij nog nooit een nagellak opgemaakt. Ik vind dat een prestatie! 😉 De nagellak remover van l’Oreal vind ik trouwens echt een aanrader. Dat flesje met roze remover, niet dat potje waar je je vinger in moet steken.

 • Reply
  Jocelyn
  17 juni 2015 at 09:46

  Fijne producten heb je opgemaakt! Wat jij deed met het pompje van de Argan body lotion doe ik ook altijd. Het liefste maak ik die flesjes nog schoon en schenk ik mijn gezichtscremes erin, zodat ik precies genoeg heb iedere keer (en natuurlijk lekker hygiënisch). Ik ben erg benieuwd naar de BWC lotion.

 • Reply
  chucky1012
  17 juni 2015 at 09:49

  Veel producten had je opgemaakt!
  Nagellak heb ik nog nooit opgemaakt!
  Dat t-shirt ziet er mooi uit.

 • Reply
  Akosua
  17 juni 2015 at 10:22

  De BWC Lotion klinkt geweldig, maar helaas niks voor mij. Mijn huid is echt veel te (over)gevoelig daarvoor. Ik vind het altijd een hele prestatie als iemand nagellak opmaakt, het is mij in ieder geval nog nooit gelukt.

 • Reply
  Beautyjuf
  17 juni 2015 at 10:25

  Wat tof om te zien dat je een nagellak hebt opgemaakt. Ontzettend jammer dat deze niet meer verkrijgbaar is. Lijkt ‘Hello Rosy’ van Essence er niet op? Oh, volgens mij is die trouwens ook niet meer verkrijgbaar…Sorry! De nagellakremover van The Body Shop heb ik ook. Ik vind ‘m erg fijn, maar deze laat wel een behoorlijk vettig laagje achter. Opnieuw mijn nagels lakken direct na het verwijderen van de oude laag, lukt mij helaas niet. Ik wens je een fijne dag, liefs Marloes

 • Reply
  Manon
  17 juni 2015 at 11:10

  Fijne producten heb je opgemaakt!! ZO ik heb echt nog nooit nagellak opgemaakt.

 • Reply
  Amelie
  17 juni 2015 at 16:30

  Leuke videos blijven dit!!

 • Reply
  Catharina
  17 juni 2015 at 16:46

  Het was een leuke video, heel interessant alles lijkt mij echt fijn!

 • Reply
  dd
  18 juni 2015 at 11:28

  Je oogt deze video nogal stoned/wasted. ?

  • Reply
   Charlotte
   18 juni 2015 at 18:40

   Dat ben ik heel zeker weten niet, aangezien ik geen drugs gebruik en vrijwel nooit drink. Oh, en als je zo’n opmerking gaat maken, heb dan op z’n minst het fatsoen om je werkelijke naam en e-mail adres te gebruiken.

 • Reply
  Kiss & Make-up
  18 juni 2015 at 12:31

  Wow, zoveel nagellakremover, haha 🙂 Die cleansing butter van TBS staat op mijn to-try lijstje. Jammer alleen dat The Body Shop hier toch vrij duur is in vergelijking met Belgie en Nederland. Die aloe facial wash gebruik ik zelf ook en vind ik ook erg aangenaam. Slim dat je een pompje op die douchegel hebt gezet, echt briljant 😀

 • Reply
  Suus
  18 juni 2015 at 18:11

  Wat een mooie top heb je aan! Die kleuren staat je echt geweldig!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.