Video's

Video: Pinky’s Prullenbak #4 (XL!)

Ik weet niet hoe ik het weer voor elkaar heb gekregen, maar ik heb weer eens een gigantische hoeveelheid producten opgemaakt. Het is dus een flinke video geworden! Kijk hem snel om te zien welke producten nu écht helemaal op zijn en om te horen wat ik ervan vond.

Wil je meer van mijn video’s zien? Abonneer je gratis via deze link op mijn kanaal om altijd op de hoogte te zijn!

11 Comments

 • Reply
  beautydiarynl
  22 juli 2015 at 09:32

  Leuke video! Je hebt veel mooie producten opgemaakt.
  Ik was echt verbaasd over die back-up die je nu nog hebt vsn dat catrice nagel-spul haha.

 • Reply
  Karen
  22 juli 2015 at 11:10

  leuke video!

 • Reply
  Catharina
  22 juli 2015 at 14:31

  leuke filmpje!

 • Reply
  chucky1012
  22 juli 2015 at 17:55

  Leuke video 😉

 • Reply
  Irina
  22 juli 2015 at 19:32

  Heel erg leuk om te zien!
  Heel slim trucje met je nagelriemen! Is er geen vergelijkbaar product dat nog wel te koop is waarmee je dit ook kunt doen? Haha

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  22 juli 2015 at 21:05

  Wauw, lekker veel spulletjes weer!

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMUA
  23 juli 2015 at 01:05

  Wat veel! Leuk

  XO

 • Reply
  Kiss & Make-up
  23 juli 2015 at 15:04

  Ja, haha, het leek mij ook nog maar net geleden dat je je vorige prullenbak video postte 🙂 De Keratine Repair lijn ga ik toch eens moeten proberen dan, je klinkt zo enthousiast. Dat product tegen ingegroeide haartjes klinkt echt wel interessant zeg, heb daar vaak last van. En aaaah, eindelijk weten we het geheim achter jouw perfecte nagelriemen ondanks al dat swatchen, haha.

 • Reply
  Julie
  23 juli 2015 at 16:41

  Ik maak ook altijd ontzettend veel producten op! 🙂 Ik ben al een tijdje benieuwd naar de body lotions van Vaseline! En mij lijkt de chocolade geur net erg lekker… :p
  Mooie lipkleur draag je trouwens in deze video Charlotte!

 • Reply
  Caro ~ My Beautycase
  24 juli 2015 at 09:21

  Altijd weer leuk om een piny’s prullenbak filmpje te zien! Die Sally Hansen top coat heb ik nu ook en ben er erg blij mee. Ik kan echt niet meer zonder sneldrogende top coat’s maar het nadeel is inderdaad dat ze snel dik en stroperig worden, dat heb ik al met verschillende gehad. 🙂

 • Reply
  Tessabd
  27 juli 2015 at 10:33

  lekker veel opgemaakt! bij mij gaat het nu weer ietsje trager

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.