Video's

Video: Pinky’s Prullenbak #4 (XL!)

Ik weet niet hoe ik het weer voor elkaar heb gekregen, maar ik heb weer eens een gigantische hoeveelheid producten opgemaakt. Het is dus een flinke video geworden! Kijk hem snel om te zien welke producten nu écht helemaal op zijn en om te horen wat ik ervan vond.

Wil je meer van mijn video’s zien? Abonneer je gratis via deze link op mijn kanaal om altijd op de hoogte te zijn!

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Leuke video! Je hebt veel mooie producten opgemaakt.
  Ik was echt verbaasd over die back-up die je nu nog hebt vsn dat catrice nagel-spul haha.

 2. leuke video!

 3. Catharina zegt:

  leuke filmpje!

 4. Leuke video 😉

 5. Heel erg leuk om te zien!
  Heel slim trucje met je nagelriemen! Is er geen vergelijkbaar product dat nog wel te koop is waarmee je dit ook kunt doen? Haha

 6. Wauw, lekker veel spulletjes weer!

 7. Wat veel! Leuk

  XO

 8. Ja, haha, het leek mij ook nog maar net geleden dat je je vorige prullenbak video postte 🙂 De Keratine Repair lijn ga ik toch eens moeten proberen dan, je klinkt zo enthousiast. Dat product tegen ingegroeide haartjes klinkt echt wel interessant zeg, heb daar vaak last van. En aaaah, eindelijk weten we het geheim achter jouw perfecte nagelriemen ondanks al dat swatchen, haha.

 9. Ik maak ook altijd ontzettend veel producten op! 🙂 Ik ben al een tijdje benieuwd naar de body lotions van Vaseline! En mij lijkt de chocolade geur net erg lekker… :p
  Mooie lipkleur draag je trouwens in deze video Charlotte!

 10. Altijd weer leuk om een piny’s prullenbak filmpje te zien! Die Sally Hansen top coat heb ik nu ook en ben er erg blij mee. Ik kan echt niet meer zonder sneldrogende top coat’s maar het nadeel is inderdaad dat ze snel dik en stroperig worden, dat heb ik al met verschillende gehad. 🙂

 11. lekker veel opgemaakt! bij mij gaat het nu weer ietsje trager

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.