Video's

Video: Pinky’s Prullenbak #5

Er zijn weer heel wat producten doorheen gegaan de afgelopen weken! Zoals ik in de video vertel probeer ik mijn beautycollectie een beetje uit te dunnen en ik ben aardig op weg. Kijk verder om te horen welke producten ik heb opgemaakt en wat ik ervan vond!

Wil je meer van mijn video’s zien? Abonneer je gratis via deze link op mijn kanaal om altijd op de hoogte te zijn!

Genoemde producten:

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Wat een hoop producten weer. Ik wist niet dat de TBS Aloë serum uit het assortiment was, ik heb nog één flesje staan. Maar gelukkig heb ik nog altijd Hydraluron.

 2. Je inleiding is zo herkenbaar! Mijn kasten puilen momenteel ook uit met beautyproducten. Ik probeer mijn stash ook te verkleinen. En, dit gaat al erg goed 🙂 In de maand augustus heb ik tot nu toe al 12 producten opgemaakt 🙂 De Aloë Calming Toner van TBS wil ik graag nog eens proberen. De dagcrème bevalt me goed, vandaar. Ik wist niet dat TBS deodorant verkoopt. Deze klinkt erg goed! Oh, en ik weet ook niet hoe ik ‘perspirant’ in het Engels moet uitspreken 😉

 3. agree over die Aussie ‘masks’, het zijn gewoon conditioners, geen maskers. Vind ze alleen fijn voor de geur, voor de rest zijn het allemaal geen top producten. Ik was zo dol op de geur dat ik ook een haarspray had gekocht en mijn haar word er spekvettig van 🙁

 4. Dat zijn weer lekker veel opgemaakte producten 😉

 5. Waauw wat veel producten haha! Ik merk zelf ook dat sinds mijn blog ook echt mn bedrijf is veel meer producten krijg toegestuurd.. Leuk, maar zó zonde, bij sommige producten kom je er niet eens aan toe om ze te gebruiken..

 6. Ik probeer mijn beauty stash ook wat beperkter te houden tegenwoordig, dus ik probeer ook consequent dingen op te maken. The struggle is real, lol 🙂 Van de Aloe lijn van TBS ben ik zelf ook fan, maar die toner heb ik nog niet geprobeerd. De volgende keer neem ik ‘m mee denk ik. En de chamomille producten vind ik ook prima, lekker zacht. Bij Lush producten vind ik dat ook wel altijd vervelend dat de houdbaarheid meestal zo beperkt is. Misschien kan je in ’t vervolg een deel van je Lemony Flutter invriezen?

 7. Leuke video! Ik probeer ook meer en meer dingen op te maken dat ik heb! 🙂
  Ik vind die Aloe Toner van TBS niet zo fijn. Hij is niet slecht, maar ik heb een veel goedkopere (van Carrefour) die ik net zo prettig vind! 🙂
  Rituals heeft ook een serum met Aloe Vera in, uit de Sensitve Skin lijn, misschien kan je die eens proberen als vervanger! 😉

 8. In de drogisterij kan ik, met mijn porseleinen huidje, geen mooie lichte foundation meer vinden. De meesten zijn veel te geel. Laatst nog een miskoop gedaan door de lichtste kleur van L ‘oreal te kopen. Gele pancake! Bah 🙁

  Mijn favorieten zijn nu de Vichy Normaderm bb-cream en de La Roche Posay Toleriane teint fluïde in de meest lichte kleur. Voor de wat meer heftige dekking is de Vichy dermablend foundation (kleur 15, Opal) geschikt, maar dan moet je wel aan de slag met een beetje bronzer, anders wordt het een tikje te doods. Weliswaar geen drogisterij foundations, maar wel voor een redelijke prijs te koop bij veel apotheken. Bovendien vaak in de aanbieding. 🙂

 9. Froukje zegt:

  Die wash in wash out hebben ze nu ook bij de Kruidvat, van hun eigen merk. Nog niet geprobeerd maar lijken me wel fijn.

  https://www.kruidvat.nl/search?text=wash+in&searchType=manual

 10. Marielle zegt:

  De douchegels van Dove zijn nu fijner omdat ze de formule hebben vernieuwd en nu zijn de was actieve stoffen zachter geworden. Vroeger kocht ik altijd het doucheschuim van Kruidvat eigenmerk die roze fles en toen zat er geen SL(E)S in en heel veel plantaardige ingrediënten. Nu hebben ze het vernieuwd en zit er Sodium Laureth Sulfate in en geen enkel plantaardig ingredient en heel veel parfum. Had deze gekocht en pas gezien als ik onder de douche stond. Ik kreeg er direct allergie door en ook in de schaamstreek (schuim was wat te dicht gekomen).
  En ik ging speciaal naar Frankrijk om goedkoop mijn cosmetica te komen zoals mijn foundation van La Roche Posay en dan was kleur nr 10 er niet (deze heb ik in de winter en in de zomer heb ik nr 11). Ik heb dan maar nr 11 gekocht maar als ik daar nu een nieuwe van ga gebruiken dan ga ik zeker nog de helft om meer over hebben en tegen volgende zomer is de substantie veranderd en kan ik hem weg gooien. En mijn aller aller aller meest favoriete poeder voor mensen met een hele vette huid deze houd je huid de ganse dag volledig mat juist de t-zone gaat iets glimmen na 8 uren of zo van Catrice Nude Illusion loose powder (vroeger noemde die Prime and fine) vind ik niet meer in de winkel. alleen de compacte nog wel maar met die glim ik al na 2 uren erg veel en er zit phenoxyethanol in en ik krijg daar kleine bobbeltjes door. En die van Essence glim ik na 4 uren al erg veel en ook die heeft phenoxethanol.
  Ik ben al op verschillende plaatsen in Belgie geweest. In Nederland, Frankrijk, Duitsland en kan hem nergens meer vinden. In Asse had ik geluk (Vlaams Brabant) daar vond ik hem ergens achteraan in het schap de laatste 3. Al mijn favoriete producten veranderen van ingrediëntenlijst en zijn dan veel slechter en kan ik ze niet meer gebruiken of gaan uit het assortiment. 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.