Video's

VIDEO: Pinky’s Prullenbak #9

Vandaag nemen we weer een duik in mijn prullenbak! Welke producten heb ik opgemaakt en wat vond ik ervan? Ik ga het vertellen! Bereid je vast voor op véél sheet masks, want mijn huid had ze hard nodig. Enjoy!

Genoemde producten:

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

  1. Fijn om te zien hoeveel producten je had opgemaakt….

  2. Linda zegt:

    Je hebt echt veel opgemaakt, altijd leuk om te zien. Leuk al die sheetmasks, daar wil,ik me toch ook eens aan gaan wagen, lijkt me zo fijn.

  3. die foundation klinkt erg goed 😀

  4. Wat een boel producten heb je weer opgemaakt zeg. Ik ben zelf de laatste tijd ook wel van de maskers. Liefs soraya

  5. De Physician’s Formula Eye Booster 2-in-1 Lash Boosting Eyeliner + Serum moet ik maar een keertje meenemen uit het buitenland, lijkt mij een heel fijn product!

  6. Zoveel opgemaakt, leuk! Ik heb een hele stapel sheet masks gehad van mijn tante uit Indonesië, ze heeft o.a. Innisfree, Etude House en Tony Moly gegeven. Ik heb er al een aantal gebruikt en m’n huid reageert er echt goed op, zo fijn! Waar kan ik ze zelf makkelijk bestellen? Of mag ik vragen waar jij ze besteld?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.