Make-up Video's

Video: Real Techniques Brush Cleansing Palette – First Impressions

Ik vind het wassen van mijn make-upkwasten altijd een rotklus, dus stel het altijd zoveel mogelijk uit. Om dit vervelende karweitje makkelijker te maken heeft Real Techniques een speciale tool voor het wassen van je kwasten uitgebracht. Het Brush Cleansing Palette is een soort schotel/handschoen dat verschillende structuren en texturen heeft, waardoor je je kwasten perfect schoon kunt schrobben. Maar werkt het ook echt? Ik heb hem voor het eerst uitgeprobeerd en mijn bevindingen op camera vastgelegd!

Je kunt je het Real Techniques Brush Cleansing Palette onder andere hier bij The Make Up Spot kopen.

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Handig om hier een review van te zien. Ik twijfel al langer of ik zo’n handschoen wil aanschaffen, maar zo’n bakje lijkt me eigenlijk nog makkelijker.

 2. Dat ziet er zo handig uit!

 3. Anne zegt:

  Superleuke video en wat een handig ding! Ik vind zo’n first impressions video erg leuk, vaker doen! Ik ben ook erg benieuwd naar je ervaringen met die Aziatische skincare, vooral die exfoliators, komt daar nog een review van?
  Door jou heb ik vaak iets aangeschaft waar ik erg blij van werd, met als absoluut hoogtepunt die eyeliner van Physicians Formula via Iherb. Wat een topper! Maar ook de Real Techniques kwasten, Roserose shop producten, Olaz skincare, Clinique lippenstift, en ga zo maar door. Allemaal erg fijn!

 4. Inkie zegt:

  ik gebruik een goedkope scrubhandschoen. Dat werkt ook pérfect en is veeeeeel voordeliger!

 5. Melanie zegt:

  Wat een handig ding zeg! Ik zat te twijfelen om deze aan te schaffen, maar ik ben om! Ziet er super uit en fijn dat het de kwasten ook echt goed schoonmaakt; ik vind het ook altijd een rot werk ;-).
  Leuk zo’n first impressions video; mag je vaker doen!

 6. ik zelf heb de sigma handschoen en ben daar ook echt tevreden over deze handschoen. Echter lijkt mij dit bakje wel wat handiger omdat de “shampoo” er beter in blijft liggen als het ware terwijl je de kwast schoon maakt. Liefs Soraya

 7. Maxime zegt:

  Dag Charlotte,

  Heerlijk hè, dat je je nooit druk hoeft te maken van de kwaliteit van RT. Het is toch wel goed 😉

  Welke nagellak draag je in deze video? Het flatteert je huidskleur enorm!

 8. This seems really handy! I will look into this product. I usually spin the brushes into my palms to clean them :/
  http://www.sashaelizabeth.com/

 9. Leuke video en wat een handig ding! Zou hier op eBay ook een iets goedkopere variant van te vinden zijn, net zoals het brush egg?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.