Lifestyle

Video: Review Apple Watch

Oh yeah, vanaf 17 juli is de Apple Watch eindelijk in Nederland te koop! Ik heb de mijne nu bijna twee maanden en het leek me leuk om jullie er meer over te vertellen en te laten weten of hij echt de moeite waard is. Is het meer een gadget voor mannen of is deze smartwatch ook geschikt voor vrouwen? En wat kun je er nou mee? Ik ga het jullie vertellen in deze video!

Elke maandag én donderdag komt er om 15.00 een nieuwe video online op mijn YouTube-channel. Ze komen altijd iets eerder op YouTube, dus abonneer je gratis via deze link op mijn kanaal om altijd op de hoogte te zijn!

Zoals ik in de review vertel is dit de 38mm Aluminium Apple Watch Sport. Dit model gaat in Nederland €419,00 kosten en zal vanaf 17 juli verkrijgbaar zijn bij de Apple Store en Apple resellers. En, wat vinden jullie ervan? Gaan jullie hem aanschaffen? I love it!

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Leuke video!
  Ik zou zelf geen apple watch willen, maar dat is omdat ik hem gewoon te weinig zou gebruiken, en dan vind ik hem het geld gewoon echt niet waard.
  Ik vind het wel heel erg leuk om te zien hoe blij jij er mee bent, en het is ook zeker een mooi apparaat met leuke functies!

 2. Voor het sporten en google maps lijkt het me ontzettend handig. Alleen ik lijkt mij heel onrustig om continu appjes, mails en herinneringen op mijn pols binnen te krijgen.

 3. Lois zegt:

  Super interessante review! Ik vind het zoooo’n tof ding. Het is volgens mij wel typisch zoiets als de iPad toen die voor het allereerst uitkwam en iedereen zei dat het een onzinnig product zou zijn wat niks toevoegt omdat je veel beter je laptop of telefoon kon gebruiken. Denk dat dat met dit product misschien ook zo gaat zijn, dat iedereen heel sceptisch is eerst maar daarna toch wel enthousiast wordt en merkt dat het echt wel wat toevoegt. Ik ben er in ieder geval ontzettend benieuwd naar! Even sparen nog haha.

 4. Zeer handig!

 5. Leuk om een review te bekijken over de apple watch van een niet typische tech-man, maar gewoon iemand die een beetje op mezelf lijkt.

 6. Oh cool zeg! Hele interessante video! Maar of ik er zelf in zou investeren? Probably not. Misschien ooit, als ze wat goedkoper en meer mainstream zijn.

 7. Het ziet er mooi uit maar ik heb er het geld er niet voor helaas!

 8. Handig!

 9. Lynn zegt:

  Leuke video!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.