Shoplogs Video's

Video: Shoplog Aziatische Beautyproducten

Ik heb er even op moeten wachten, maar mijn bestelling met Aziatische beautyproducten is eindelijk binnengekomen! Ik bestelde een paar dingetjes bij RoseRoseShop en YesStyle. Jippie, sheet mask galore! En naast sheet masks kocht ik natuurlijk nog een paar andere interessante items. Ik kan niet wachten om alles uit te proberen! Kijk mee om te zien welke dingen ik geshopt heb.

Mijn artikel over Koreaanse 10-staps huidverzorgingsroutine

Mijn artikel over sheet masks

Genoemde producten:
COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence
Tony Moly Peeling Me Soft Cream Nail Remover
Too Cool for School Pumpkin Sleeping Pack
Skinfood Premium Tomato Whitening Emulsion
OST C20 Original Pure Vitamin C20 Serum
Innisfree Skin Solution Mask Total Care + Whitening
Etude House I Need You Mask Royal Jelly, Aloe + Green Tea
Benton Snail Bee High Content Mask
Missha Time Revolution The First Treatment Essence
Missha Time Revolution Night Repair Science Activator Ampoule
My Beauty Diary Aloe Sheet Mask
My Beauty Diary Bird’s Nest Sheet Mask
My Beauty Diary Apple Polyphenol Sheet Mask

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

10 Comments

 • Reply
  thebeautyblognl
  29 augustus 2015 at 09:13

  Wat een leuke producten!

 • Reply
  PinkFairy
  29 augustus 2015 at 10:05

  Ik bestel altijd via beautynetkorea omdat je daar geen verzendkosten hoeft te betalen en de prijzen zijn gewoon prima. Ik ben echt fan van Aziatische verzorging, ook al weet ik nog steeds niet wat je met hun emulsies moet doen (niet zo mijn ding, denk ik). Maar voor de rest, vooral cleaners, echt hemels!

 • Reply
  Manwai
  29 augustus 2015 at 12:08

  Ik was vroeger ook anti whitening maskers. Jaren later (nu dus) kom ik erachter dat het met dat whitening je pigmentvlekken wat lichter maken.

  Ik vind Hada Labo hyaluronic acid wel fijn, gebruik al jaren.
  Cure Natural Aqua Gel, geweldige gezichtsscrub (resultaat is geweldig, is net alsof je neusstrip eraf haalt en je ziet de nasty dingen… )

  Verder, Nature Republic aloe vera soothing and moisterizer gel, een aanrader!

 • Reply
  Anouk
  29 augustus 2015 at 12:27

  Ik durf niet zo goed in t buitenland te bestellen als ik eerlijk ben. Omdat ik dan niet goed weet wat ik betaal. Ik betaal toch liever gewoon in euro’s. Maar ben ook op zoek naar die sheetmasks

 • Reply
  Fleur
  29 augustus 2015 at 12:41

  Ik hou van Aziatische beauty producten! Sheetmasks zijn echt hemels <3 Ben echt fan van Missha en Etude House.

  p.s. bij kruidvat zag ik dat ze nu ook wash in wash out kleur shampoo hebben. Gewoon van hun eigen merk! En omdat ik regelmatig zie dat je die van Superdrug gebruikt dacht ik dat het misschien wel handig was voor jou om dat te melden. Ze kosten 2 euro voor 75 ml. En je hebt ze in allerlei kleuren!

 • Reply
  Marloes/GLAMOURMOES
  29 augustus 2015 at 15:41

  Wow ik ben ontzettend benieuwd naar de producten!

 • Reply
  KoreanBeautyNL
  29 augustus 2015 at 15:46

  Ik ben zelf ook helemaal into Koreaanse beauty en make-up! Hele leuke producten heb je gekocht.

 • Reply
  Leonie - AllAboutLeonie
  30 augustus 2015 at 13:44

  Wat een geweldige items! En wat is je scherptediepte mooi in deze video zeg ♡

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  30 augustus 2015 at 16:49

  Aziatische beautyproducten zijn altijd zo bijzonder!

 • Reply
  Danique
  5 september 2015 at 21:10

  Wat klinkt dit allemaal leuk! ik durf zelf niet zo gauw op buitenlandse sites te bestellen, maar ik ben heel benieuwd naar de My Beauty Diary Apple Sheet Masks, hopelijk komt hier van een review. Misschien moet ik dan maar eens overwegen die online te bestellen 😉

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.