Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Wat een leuke producten!

 2. Ik bestel altijd via beautynetkorea omdat je daar geen verzendkosten hoeft te betalen en de prijzen zijn gewoon prima. Ik ben echt fan van Aziatische verzorging, ook al weet ik nog steeds niet wat je met hun emulsies moet doen (niet zo mijn ding, denk ik). Maar voor de rest, vooral cleaners, echt hemels!

 3. Ik was vroeger ook anti whitening maskers. Jaren later (nu dus) kom ik erachter dat het met dat whitening je pigmentvlekken wat lichter maken.

  Ik vind Hada Labo hyaluronic acid wel fijn, gebruik al jaren.
  Cure Natural Aqua Gel, geweldige gezichtsscrub (resultaat is geweldig, is net alsof je neusstrip eraf haalt en je ziet de nasty dingen… )

  Verder, Nature Republic aloe vera soothing and moisterizer gel, een aanrader!

 4. Anouk zegt:

  Ik durf niet zo goed in t buitenland te bestellen als ik eerlijk ben. Omdat ik dan niet goed weet wat ik betaal. Ik betaal toch liever gewoon in euro’s. Maar ben ook op zoek naar die sheetmasks

 5. Fleur zegt:

  Ik hou van Aziatische beauty producten! Sheetmasks zijn echt hemels <3 Ben echt fan van Missha en Etude House.

  p.s. bij kruidvat zag ik dat ze nu ook wash in wash out kleur shampoo hebben. Gewoon van hun eigen merk! En omdat ik regelmatig zie dat je die van Superdrug gebruikt dacht ik dat het misschien wel handig was voor jou om dat te melden. Ze kosten 2 euro voor 75 ml. En je hebt ze in allerlei kleuren!

 6. Wow ik ben ontzettend benieuwd naar de producten!

 7. Ik ben zelf ook helemaal into Koreaanse beauty en make-up! Hele leuke producten heb je gekocht.

 8. Wat een geweldige items! En wat is je scherptediepte mooi in deze video zeg ♡

 9. Aziatische beautyproducten zijn altijd zo bijzonder!

 10. Danique zegt:

  Wat klinkt dit allemaal leuk! ik durf zelf niet zo gauw op buitenlandse sites te bestellen, maar ik ben heel benieuwd naar de My Beauty Diary Apple Sheet Masks, hopelijk komt hier van een review. Misschien moet ik dan maar eens overwegen die online te bestellen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.