Shoplogs Video's

Video: Shoplog KIKO Amsterdam CS

Jaaaaa, de KIKO op Amsterdam Centraal Station is eindelijk open. En natuurlijk ben ik even langs gegaan om alle producten te bekijken! Tja, en daar hoort natuurlijk een shoplog bij. Hebben jullie nog aanraders van KIKO? Laat het weten in de comments!

Elke dinsdag én vrijdag komt er om 15.00 een nieuwe video online op mijn YouTube-channel. Ze komen altijd iets eerder op YouTube, dus abonneer je gratis via deze link op mijn kanaal om altijd op de hoogte te zijn!

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Catharina zegt:

  Leuke shoplog!

 2. Sofie zegt:

  Ik ben echt nieuwsgierig naar álle producten!

 3. Leuke shoplog! De oogschaduwsticks van Kiko zijn echt geweldig. Ik heb er nu drie en ik vind ze heel fijn. Er zijn neutrale tinten maar ook een aantal super felle. Ik ben fan!

 4. Kleine tip voor alle dames: De kiko water eyeshadow in 208 is echt een super dupe voor de mac whisper of gilt highlighter! De andere water eyeshadows zijn trouwens ook super mooi.

  XO

 5. Leuk om te zien! Ik ben erg benieuwd naar het lip/blush product 🙂

 6. Leuk dat je daar gehopt had 😉
  Ik had bij diezelfde winkel in een andere plaats ook al geshopt en ze hadden er fijne aanbiedingen.
  Ben zeer benieuwd naar al je producten.

 7. Ik heb er donderdag zelf geshopt, maar de fix spray was helaas op 🙁 Ik kocht een lipprimer, ben benieuwd of het wat is!

 8. Ik wil snel langs die winkel!

 9. Ik ben heel erg benieuwd naar wat je van de producten vindt!

 10. Floor zegt:

  Ik heb laatst de colour correcting powder gekocht, en die kan ik je echt van harte aanbevelen!
  Ook de gezichtsprimer met sunprotection is erg prettig in gebruik.

 11. Wat ik zelf een fantastisch product vind van Kiko is de Long Lasting Stick Eyeshadow. Blijft de hele dag goed zitten (zonder oogschaduwbasis). Ik heb de kleuren 25 en 28, maar er staan inmiddels meer kleuren op mijn verlanglijstje zoals nr. 05 Rosy Brown. Dit schijnt een dupe te zijn van By Terry Ombre Blackstar in Misty Rock. De kwaliteit zou vergelijkbaar zijn, net als die van Bobbi Brown The Long Wear Cream Shadow stick.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.