Shoplogs Video's

Video: Shoplog KIKO Amsterdam CS

Jaaaaa, de KIKO op Amsterdam Centraal Station is eindelijk open. En natuurlijk ben ik even langs gegaan om alle producten te bekijken! Tja, en daar hoort natuurlijk een shoplog bij. Hebben jullie nog aanraders van KIKO? Laat het weten in de comments!

Elke dinsdag én vrijdag komt er om 15.00 een nieuwe video online op mijn YouTube-channel. Ze komen altijd iets eerder op YouTube, dus abonneer je gratis via deze link op mijn kanaal om altijd op de hoogte te zijn!

11 Comments

 • Reply
  Catharina
  26 juni 2015 at 23:28

  Leuke shoplog!

 • Reply
  Sofie
  26 juni 2015 at 23:46

  Ik ben echt nieuwsgierig naar álle producten!

 • Reply
  Maaike
  27 juni 2015 at 00:05

  Leuke shoplog! De oogschaduwsticks van Kiko zijn echt geweldig. Ik heb er nu drie en ik vind ze heel fijn. Er zijn neutrale tinten maar ook een aantal super felle. Ik ben fan!

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMua
  27 juni 2015 at 02:04

  Kleine tip voor alle dames: De kiko water eyeshadow in 208 is echt een super dupe voor de mac whisper of gilt highlighter! De andere water eyeshadows zijn trouwens ook super mooi.

  XO

 • Reply
  Sandra - Beautybysandra
  27 juni 2015 at 08:22

  Leuk om te zien! Ik ben erg benieuwd naar het lip/blush product 🙂

 • Reply
  chucky1012
  27 juni 2015 at 08:38

  Leuk dat je daar gehopt had 😉
  Ik had bij diezelfde winkel in een andere plaats ook al geshopt en ze hadden er fijne aanbiedingen.
  Ben zeer benieuwd naar al je producten.

 • Reply
  Mariëlle
  27 juni 2015 at 09:57

  Ik heb er donderdag zelf geshopt, maar de fix spray was helaas op 🙁 Ik kocht een lipprimer, ben benieuwd of het wat is!

 • Reply
  Margot
  27 juni 2015 at 11:06

  Ik wil snel langs die winkel!

 • Reply
  Withlovefroms
  27 juni 2015 at 21:36

  Ik ben heel erg benieuwd naar wat je van de producten vindt!

 • Reply
  Floor
  29 juni 2015 at 15:58

  Ik heb laatst de colour correcting powder gekocht, en die kan ik je echt van harte aanbevelen!
  Ook de gezichtsprimer met sunprotection is erg prettig in gebruik.

 • Reply
  Gea
  9 september 2015 at 11:30

  Wat ik zelf een fantastisch product vind van Kiko is de Long Lasting Stick Eyeshadow. Blijft de hele dag goed zitten (zonder oogschaduwbasis). Ik heb de kleuren 25 en 28, maar er staan inmiddels meer kleuren op mijn verlanglijstje zoals nr. 05 Rosy Brown. Dit schijnt een dupe te zijn van By Terry Ombre Blackstar in Misty Rock. De kwaliteit zou vergelijkbaar zijn, net als die van Bobbi Brown The Long Wear Cream Shadow stick.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.