Shoplogs Video's

Video: Shoplog MAC, Douglas, Etos en meer!

Een klein, maar fijn shoplogje om de week mee af te sluiten (of te beginnen, net wanneer je hem kijkt). Ik maakte gebruik van de ICI Paris XL lipstick-aanbieding (geldig tot en met 15 november, 40% korting bij 2 lipsticks!), kocht wat dingetjes bij MAC en Douglas én ik laat een van mijn verjaardagscadeautjes zien. Not too bad!

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

nietovernemen

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Ik ben zo benieuwd naar de foundation!

 2. Ik ben echt benieuwd naar die foundation.

 3. Ik koop Anastasia potloden nog liever via Sephora. Daar kost het maar 18 dollar, volgens mij, en zelfs met belasting en verzendkosten (bij een grotere bestelling) ben je goedkoper uit dan via Douglas.

 4. Wat een leuke beauty shoplog!! Ik wil ook graag nog een wenkbrauwproduct van Anastacia proberen, al denk ik dat ik liever voor een poeder dan een potlood ga. Dat boek lijkt me ook heel interessant. 🙂

 5. Hele leuke aankopen. Wat apart zeg dat die foundation van MAC en Smashbox echt 100% gelijk zijn.

  1. Is op zich niet zo heel vreemd, aangezien Smashbox en MAC onder hetzelfde moederbedrijf vallen. Het gebeurt vaker dat binnen zulke grote bedrijven substanties uitgewisseld worden!

 6. Leuk weer!

 7. Ik vind juist een rommelige video altijd leuk om te zien 😀 Leuke shoplog!

 8. Linda zegt:

  Leuke producten laat je zien!
  Het boek lijkt me ook erg leuk om te lezen.
  Wel valt het me op dat je erg vaak ehm zegt.. Dit bedoel ik absoluut niet gemeen hoor, je bent altijd lekker enthousiast wat je zo leuk maakt. Misschien heb je het zelf ook niet eens door.

 9. Ik moet me dringend abonneren op de ICI Paris XL aanbiedingen! Sugar Pop staat je goed, heel mooi. Ik vind dat je haarkleur er nog heel goed uitziet, hoor, ik zie geen uitgroei of dofheid of zo. Ik ben ook fan van de nieuwe MAC foundation, lekker licht inderdaad.

 10. de lippenstift is er mooi die je draagt. en ik ben wel benieuwd naar anastasia wenkbrauw potlood. en wat een leuk verjaardagscadeau heb je gehad. liefs soraya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.