Shoplogs Video's

Video: Shoplog MAC, Douglas, Etos en meer!

Een klein, maar fijn shoplogje om de week mee af te sluiten (of te beginnen, net wanneer je hem kijkt). Ik maakte gebruik van de ICI Paris XL lipstick-aanbieding (geldig tot en met 15 november, 40% korting bij 2 lipsticks!), kocht wat dingetjes bij MAC en Douglas én ik laat een van mijn verjaardagscadeautjes zien. Not too bad!

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

nietovernemen

11 Comments

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  1 november 2015 at 21:43

  Ik ben zo benieuwd naar de foundation!

 • Reply
  Nancy
  2 november 2015 at 00:16

  Ik ben echt benieuwd naar die foundation.

 • Reply
  PinkFairy
  2 november 2015 at 08:40

  Ik koop Anastasia potloden nog liever via Sephora. Daar kost het maar 18 dollar, volgens mij, en zelfs met belasting en verzendkosten (bij een grotere bestelling) ben je goedkoper uit dan via Douglas.

 • Reply
  Caro ~ My Beautycase
  2 november 2015 at 10:32

  Wat een leuke beauty shoplog!! Ik wil ook graag nog een wenkbrauwproduct van Anastacia proberen, al denk ik dat ik liever voor een poeder dan een potlood ga. Dat boek lijkt me ook heel interessant. 🙂

 • Reply
  Nicole
  2 november 2015 at 11:47

  Hele leuke aankopen. Wat apart zeg dat die foundation van MAC en Smashbox echt 100% gelijk zijn.

  • Reply
   Charlotte
   2 november 2015 at 19:31

   Is op zich niet zo heel vreemd, aangezien Smashbox en MAC onder hetzelfde moederbedrijf vallen. Het gebeurt vaker dat binnen zulke grote bedrijven substanties uitgewisseld worden!

 • Reply
  Josanne
  2 november 2015 at 12:34

  Leuk weer!

 • Reply
  Froukje- Froukjelovesmakeup Youtube kanaal
  2 november 2015 at 20:49

  Ik vind juist een rommelige video altijd leuk om te zien 😀 Leuke shoplog!

 • Reply
  Linda
  3 november 2015 at 11:24

  Leuke producten laat je zien!
  Het boek lijkt me ook erg leuk om te lezen.
  Wel valt het me op dat je erg vaak ehm zegt.. Dit bedoel ik absoluut niet gemeen hoor, je bent altijd lekker enthousiast wat je zo leuk maakt. Misschien heb je het zelf ook niet eens door.

 • Reply
  Kiss & Make-up
  3 november 2015 at 11:36

  Ik moet me dringend abonneren op de ICI Paris XL aanbiedingen! Sugar Pop staat je goed, heel mooi. Ik vind dat je haarkleur er nog heel goed uitziet, hoor, ik zie geen uitgroei of dofheid of zo. Ik ben ook fan van de nieuwe MAC foundation, lekker licht inderdaad.

 • Reply
  aboutsbstyle
  4 november 2015 at 22:15

  de lippenstift is er mooi die je draagt. en ik ben wel benieuwd naar anastasia wenkbrauw potlood. en wat een leuk verjaardagscadeau heb je gehad. liefs soraya

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.