Lifestyle Pinky Power

Video: Slapeloosheid – Pinky Power Special

De Pinky Power van deze week is een beetje bijzonder, want het is een Pinky Power Special! Af en toe zal ik zulke video’s over bepaalde onderwerpen maken, zodat ik er wat dieper op in kan gaan. De Pinky Power Special van vandaag gaat over slapeloosheid! Ik kamp al jaren met slaapproblemen en inmiddels heb ik een paar dingen gevonden die voor mij heel goed werken, zoals dingen in mijn routine, voeding en supplementen. Ik vertel jullie er meer over in deze video! Vinden jullie het leuk om vaker zo’n special te zien? Laat in de comments weten over welk onderwerp je meer zou willen horen.

Elke dinsdag én vrijdag komt er om 15.00 een nieuwe video online op mijn YouTube-channel. Abonneer je gratis via deze link op mijn YouTube-kanaal om altijd op de hoogte te zijn!

Disclaimer: Neem contact op met een arts als je meer informatie wilt over supplementen en overweegt ze te gebruiken. Ik ben géén deskundige, ik vertel dit puur uit mijn eigen ervaring!

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Fijne en hele handige tips om heel goed te kunnen slapen!
  Slaap is zo belangrijk…..

  Xoxo

 2. laura zegt:

  leuk! alleen vind de echte “vlog” filmpjes leuker. Maar dat komt denk ik meer omdat ik zelf nooit last heb van slaapproblemen

 3. Handige tips! Ik slaap ook enorm moeilijk en daarnaast word ik vaak in de nacht een paar keer wakker.

 4. Tessa zegt:

  heel erg bedankt! Ze werken echt! Ik zou graag willen weten
  wat tegen steken helpt tijdens het hardlopen. In mijn duimen
  knijpen helpt niet.

  xoxo Tessa

  1. Sorry, daar weet ik echt niks van af, voornamelijk omdat ik zelf niet aan hardlopen doe. Wellicht dat je het aan iemand kunt vragen die veel ervaring heeft op dat gebied?

 5. stella zegt:

  Ik heb ca. 15 jaar slecht geslapen, moe uit bed komen, het gevoel hebben dat je totaal niet uitgerust bent. Jaren heb ik donkere kringen onder mijn ogen gehad. En omdat ik weinig weerstand had, had ik elke maand een flinke koortslip.
  Tot ik minder suiker ging eten,…toegevoegde suikers..geraffineerde suiker uit mijn eetpatroon heb geband.
  Ik eet sinds januari geen geraffineerde suiker meer. En nu slaap ik heerlijk,….Had ik dit maar jaren eerder geweten.

 6. Sascha zegt:

  Leuke video, Charlotte! Dank voor je openhartigheid en tips. Heb je wel een last van jaloezie? Kun je daar een video over maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.