Lifestyle Video's

Video: Social media en onzekerheid (Femme)

Social media is hartstikke leuk, maar soms kun je er ook wat onzeker door worden. Je leven lijkt ineens heel erg saai of je hebt het gevoel dat je niet gezond genoeg bezig bent als je alle fitness-meisjes op Instagram ziet. Dat is helemaal nergens voor nodig! In deze video geef ik tips hoe je je minder onzeker kunt voelen door social media. Kijk snel mee!

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Wendy zegt:

  Fijne tips en goed filmpje Heb ik veel aan gehad!

 2. mooi dat je ook hier aandacht aan geeft 🙂 denk dat veel mensen hier wel wat aan hebben!

 3. Super dat hier ook aandacht aan besteed word!

 4. goede video! Kan me er in vinden

 5. wat goed om dit bespreekbaar te maken.

 6. Bianca zegt:

  Daarom heb ik geen facebook en instagram, mis niks, heerlijk rustig zo.

 7. Zo enorm herkenbaar! Ik vergelijk me echt constant! En dat heb ik dan ook gewoon met blogs en hun instagram ofzo, dan ben ik jaloers op hoe mooi hun feed is of hoeveel volgers ze hebben en dat is inderdaad heel vervelend. Bedankt voor de tips!

 8. Ik herken het helaas ok. Goed filmpje dus!
  Je make up zit hier ook prachtig! Kan je daar een filmpje van maken ?

 9. Fijn onderwerp.
  Heel goed dat je het hierover hebt.
  Leuke video 😉
  Ik hou ook zoveel van soc.med. en kan niet zonder.

  Xoxo

 10. Aisha zegt:

  Hele goede filmpje echtwaar!

 11. Goed dat je hier aandacht aan besteedt! Zelf kan het wel goed relativeren (mag ook wel als je 39 bent), maar voor jonge, onzekere meiden kan dit artikel goed zijn. 🙂

 12. Soms denk ik dat we allemaal beter af zouden zijn zonder social media. Alles wordt zo perfect voorgesteld en je ziet enkel de mooie/goeie/leuke dingen. Geen wonder dat we gaan vergelijke en onzeker worden.

 13. Erg leuke video!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.