Pinky Power Video's

Video: SPORTEN, ETEN EN OPRUIMEN – Pinky Power #13

Yes, eindelijk weer een échte Pinky Power! In deze video ga ik lekker sporten en deel ik wat van mijn core-oefeningen, geef ik jullie een kleine update over hoe het allemaal gaat en ben ik weer lekker aan het eten. Mjam!

Elke dinsdag én vrijdag komt er om 15.00 een nieuwe video online op mijn YouTube-channel. Ze komen altijd iets eerder op YouTube, dus abonneer je gratis via deze link op mijn kanaal om altijd op de hoogte te zijn!

4 Comments

 • Reply
  Jennifer
  1 juli 2015 at 09:22

  Ik weet nog dat je vorige jaar al schreef over je nieuwe personal trainer.
  En ik wil even zeggen dat ik het echt knap vind dat je nog steeds naar de sportschool gaat.
  Je bent super goed bezig!

 • Reply
  Marije
  1 juli 2015 at 18:29

  Waar is je kleding van in het laatste stukje? Ziet er zo mooi uit!

 • Reply
  chucky1012
  2 juli 2015 at 00:41

  Leuke video!
  Je sport zoveel echt goed van je.

 • Reply
  Kiss & Make-up
  2 juli 2015 at 10:53

  Leuke video weer! Die oefening met die bal lijkt me zwaar. Handig wel als je persoonlijke begeleiding hebt.Lekkere lunch trouwens, mmmm! Avocado is inderdaad wel een gezondere optie dan mayo. Krijg wel honger van al die food pics van bij je ouders, oooooh…

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.