Pinky Power Video's

Video: SPORTEN, ETEN EN OPRUIMEN – Pinky Power #13

Yes, eindelijk weer een échte Pinky Power! In deze video ga ik lekker sporten en deel ik wat van mijn core-oefeningen, geef ik jullie een kleine update over hoe het allemaal gaat en ben ik weer lekker aan het eten. Mjam!

Elke dinsdag én vrijdag komt er om 15.00 een nieuwe video online op mijn YouTube-channel. Ze komen altijd iets eerder op YouTube, dus abonneer je gratis via deze link op mijn kanaal om altijd op de hoogte te zijn!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Ik weet nog dat je vorige jaar al schreef over je nieuwe personal trainer.
  En ik wil even zeggen dat ik het echt knap vind dat je nog steeds naar de sportschool gaat.
  Je bent super goed bezig!

 2. Marije zegt:

  Waar is je kleding van in het laatste stukje? Ziet er zo mooi uit!

 3. Leuke video!
  Je sport zoveel echt goed van je.

 4. Leuke video weer! Die oefening met die bal lijkt me zwaar. Handig wel als je persoonlijke begeleiding hebt.Lekkere lunch trouwens, mmmm! Avocado is inderdaad wel een gezondere optie dan mayo. Krijg wel honger van al die food pics van bij je ouders, oooooh…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.