Lifestyle Pinky Power

Video: Sporten met de Apple Watch! – Pinky Power #9

Oh yeah, ik heb in Londen de Apple Watch te pakken kunnen krijgen! En aangezien die een paar hele toffe sportfuncties heeft moest ik hem natuurlijk even uitproberen tijdens het trainen. Wat was mijn eerste indruk? Ik vertel het in deze video!

Elke dinsdag én vrijdag komt er om 15.00 een nieuwe video online op mijn YouTube-channel. Abonneer je gratis via deze link op mijn YouTube-kanaal om altijd op de hoogte te zijn!

Het recept van de Havermout/Banaankoekjes kun je hier vinden.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Ik ben niet zo heel erg van de gadgets maar altijd wel benieuwd hoeveel calorieen ik op een dag nou verbrand e.d. dan is zo’n apple watch toch best leuk, maar of ik het de moeite waard vind weet ik nog niet. Daarom vind ik het leuk om bij jou te zien! 😀

 2. Leuk! Ik heb sinds een week de Jawbone Up, ook echt een uitkomst!

 3. Femke zegt:

  ik ben wel benieuwd naar wat je trainer nog meer adviseert over voeding. Misschien leuk om nog een keer op terug te komen in je video? De havermout pas ik in ieder geval al toe, dus dat is gelukt 🙂 dol op havermout !
  Leuke video 😀

 4. It’s an amazing gadget but way too expensive for me 🙂

 5. Haha jeetje, ik zou er zelf een beetje moe van worden om alle cijfertjes precies bij te houden hoeveel calorieën ik verbrand. Ik heb zelf een Polar horloge die ook je hartslag meet mbv een bandje om je borstkas. Echt een superfijn ding! Maar die draag ik dan echt alleen maar tijdens het hardlopen zodat ik op hartslag kan trainen.
  Vind trouwens dat je soms best wel weinig eet. Als je zegt dat je geen trek hebt, is het dan ook echt geen trek of is het een excuus om weinig te kunnen eten? Zo komt het op mij een klein beetje over eigenlijk. Helemaal niet vervelend bedoeld overigens! Maar pas op jezelf 😉

  1. Klopt, in deze video heb ik inderdaad vrij weinig gegeten, maar dat kwam vooral doordat ik die dag laat was opgestaan (echt rond 12.00, terwijl ik normaal rond 7.00 opsta) en de dagen daarvoor in Londen was geweest en toen heel veel heb gegeten. Nee, ik gebruik het hebben van geen trek niet om minder te eten, het is soms gewoon zo. En dan is het enige waar ik wél trek in heb iets als chips of chocolade, en dat doe ik dan maar niet 😉

 6. Wat een grappige gadget!

 7. Maura zegt:

  Leuk filmpje weer, altijd grappig om te zien wat de eet/sportgewoontes van anderen zijn! Mss een kleine tip om iets rustiger te praten, ik denk dat het komt omdat je gewoon iets teveel energie hebt haha, maar je kan soms best snel praten. Gelukkig heb je een heldere stem en ben je goed te verstaan. Eigenlijk heb ik nooit commentaar, hoop dat ik je niet tegen het hoofd stoot. Is namelijk niet vervelend bedoeld. (Ik weet hoe gemeen sommige zogenaamde goede bedoelde comments kunnen zijn vandaar…)

  Heb je btw wel eens de Jawbone (toch?) Geprobeerd? Vind het een hele uitgave maar lijkt me best een leuke gadget om te hebben als fanatieke sporter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.