Lifestyle Video's

Video: ‘Me Time’ Tag

Ik kwam de Me Time-tag een paar keer tegen bij mijn favoriete YouTubers en ik vond hem zo leuk dat ik hem ook een keertje wilde maken. Wat doe ik als ik echt even goed wil ontspannen? Ik vertel het in deze video!

Klik hier als je de video niet kunt zien

Tip: Abonneer je hier gratis op mijn YouTube-kanaal zodat je nooit meer een video mist!

Genoemde items:
– H&M Shaping sportlegging
– Abercrombie & Fitch hoodie
L’Occitane Shea Butter Hand Cream
Lush Lemony Flutter
Sally Hansen Miracle Gel Game of Chromes
– Albert Heijn Jasmin Strawberry thee
– Rituals Under A Fig Tree geurkaars
Cosmania

10 Comments

 • Reply
  Marloes | Budgetproof.nl
  13 november 2014 at 06:13

  Ahhh lekker! Doe mij alsjeblieft nu zo’n beetje me-time! Helaas zo gewoon weer werken 🙁

 • Reply
  chucky1012
  13 november 2014 at 07:14

  Hahahaha…. leuke video 😉
  Fijne antwoorden.
  Waar had je dat prachtige dekbedovertrek geshopt?
  Het is heel mooi.

  Xoxo

  • Reply
   Charlotte
   17 november 2014 at 12:44

   Hij is van H&M, maar wel van vorig jaar!

 • Reply
  beautyforgirls
  13 november 2014 at 11:27

  Wat een heerlijke tag!
  Liefs, xxxx

 • Reply
  Kiss & Make-up
  13 november 2014 at 12:14

  Hmmm, wat klinkt die geurkaars lekker van geur! Ben ook een grote fan van de nieuwe L’Occitane hand cream. Dat geluidje als je op de tube duwt, zalig 😀

 • Reply
  Daniëlle Springer
  13 november 2014 at 19:20

  Wat een leuke video is het geworden. Vond hem leuk om te zien 🙂

 • Reply
  Charlotte
  13 november 2014 at 19:49

  Jaaa series kijken hihi. Zelf vind ik Orange is the new black heel leuk, echt een aanrader vind ik maarja bijna alle series zijn leuk om te kijken

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  13 november 2014 at 22:03

  Die thee is overheerlijk!

 • Reply
  Kimziej.nl
  14 november 2014 at 10:32

  Ik houuuuu van me-time! Meestal doe ik dit als ik een lange dag heb gehad en mijn vriend ‘s avonds weg is. Ik doe dan een maskertje op, zet lekkere thee, neem een uitgebreide douche, doe mijn favoriete badjas aan. Lekker een beetje aan mijn blog rommelen en nagels lakken. Heerlijk!

  Vraagje trouwens, weet je of deze H&M sportlegging nog te koop is? Ik zoek nog een lange broek om in te gaan hardlopen (behoort niet echt tot me-time geloof ik haha, meer tot de shit-ik-moet-echt-weer-sporten-time).

  Die thee ga ik trouwens proberen 🙂

  • Reply
   Charlotte
   17 november 2014 at 12:41

   Volgens mij is hij nog wel te koop, maar ik zou deze niet voor hardlopen gebruiken! Dan kun je beter de echte hardloopleggings van H&M proberen (die je met een koordje kunt vastknopen), die draag ik altijd tijdens het sporten en vind ik perfect. Deze is meer geschikt voor yoga of pilates 😀

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.