Lifestyle Video's

Video: Tips om een studie te kiezen (Femme)

Voor Femme maak ik video’s over allerlei onderwerpen, dus niet alleen maar beauty of lifestyle! Het leek me leuk om eens wat tips te geven over hoe je een studie kunt kiezen. Zoals jullie misschien wel weten heb ik zelf heel lang moeten zoeken voor ik eindelijk een studie gevonden had die echt bij mij paste. Maar het is uiteindelijk allemaal goed gekomen. In deze video deel ik mijn tips!

9 Comments

 • Reply
  chucky1012
  27 januari 2015 at 09:54

  Wat een goede tips!
  Zo kan men de juiste studie vinden.

 • Reply
  Caro
  27 januari 2015 at 11:01

  Goede tips! Ik heb er gelukkig nooit zo’n last van, ik weet altijd wel welke kant ik op wil met studie en werk! 🙂

 • Reply
  Melanie
  27 januari 2015 at 11:49

  Heel goed dat je dit deelt met iedereen! Ik had ook zo veel moeite toen ik een nieuwe studie moest kiezen en had toen der tijd zeker veel aan jouw tips gehad.

 • Reply
  Emma
  27 januari 2015 at 16:56

  Wat een goede tips, heel handig! Ik zit nu in 4 vwo dus het is nog niet heel dringend maar ik heb nog niet echt een idee.. Iets in de richting van communicatie of onderwijs lijkt me wel leuk, maar eerlijk gezegd lijkt universiteit me helemaal niets. Maar juist omdat school me heel makkelijk afgaat weet ik niet of het dan wel de juiste keus is om HBO te gaan doen… Ik zoek nog even verder en hopelijk kom ik er met open dagen en meeloopdagen wel uit! 🙂
  X Emma

 • Reply
  Anouk
  28 januari 2015 at 09:40

  Erg handig voor de meiden die nog twijfelen over hun studie. Ik weet het denk ik vrijwel zeker maar het is altijd goed om extra zeker te weten dat je dit wilt. Ga ook zeker naar open dagen van scholen zodat je een idee krijgt!
  xxx

 • Reply
  Minke
  28 januari 2015 at 10:04

  Leuk video! Je studie kiezen is inderdaad erg moeilijk, daar heb ik best lang over gedaan!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  28 januari 2015 at 17:15

  Ik had indertijd beter moeten kiezen… Had ik deze tips toen maar gehad.

 • Reply
  Suzanne
  28 januari 2015 at 22:02

  Zeker goede tips! Ik zit zelf nu in het eerste jaar van de universiteit en ik heb ook veel moeite gehad met het kiezen van een studie. Maar nu heb ik het helemaal naar mijn zin! Als tip wil ik verder nog meegeven dat een meeloopdag of een dag proefstuderen ook heel fijn is, maar dan vooral om de knoop door te hakken.

 • Reply
  Kimziej.nl
  29 januari 2015 at 12:36

  De beste tip vind ik inderdaad om met studenten te praten die de studie hebben gedaan. Zijn toch wat minder commercieel dan een promotiepraatje van de universiteit zelf!
  En daarnaast goed vooruitkijken inderdaad wat je uiteindelijk kunt doen. En baankansen! Dat lijkt nog een ver van je bed-show.. maar echt: je wil wel een baan als je straks klaar bent! 🙂

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.