Lifestyle Video's

Video: Tips om meer groente te eten (Femme)

Ik heb het vaak over gezond eten en daar hoort natuurlijk ook een goede portie groente bij! Soms is het lastig om voldoende van deze vitaminebommetjes binnen te krijgen, dus het leek me handig om eens een video te maken met daarin tips hoe je makkelijker meer groente in je eetpatroon kunt verwerken. Zo wordt gezond eten nét weer een beetje makkelijker!

RelatedPost

7 Comments

 • Reply
  Joyce
  24 oktober 2014 at 08:38

  Wat een leuke en informatieve video, ik pas zelf al heel veel groenten toe, maar ik denk dat andere meiden hier veel aan zullen hebben!

 • Reply
  Idhuna
  24 oktober 2014 at 10:03

  Hele interessante video! Jij bent altijd zo vrolijk!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  24 oktober 2014 at 12:54

  Ik eet denk ik wel genoeg groenten. Ik ben vegetarier dus mijn maaltijden bestaan sowieso uit veeeeel groentjes.

 • Reply
  BeautyReviewsNL
  24 oktober 2014 at 13:08

  Leuke video!

 • Reply
  Sanne
  24 oktober 2014 at 13:14

  Wat een fijne tips – handig zeg! Ik eet al heel veel groenten, maar deze video motiveert om dat ook vooral te blijven doen 🙂

 • Reply
  Mendy
  24 oktober 2014 at 16:55

  Wat een heerlijk enthousiaste video weer! Je straalt zoveel energie uit(en dat terwijl je t zo druk hebt met de laatste loodjes..)! Je hebt zelfs door je enthousiasme niet eens door dat als je voorbeelden geeft van groentes die je in de grillpan doet je elke keer (bepaalde groente) …doe ik in de wok zegt! I don’t care…I just love your energy!

 • Reply
  Kim
  24 oktober 2014 at 19:47

  leuk! Ik gebruik ook vaak de wokpan en de grillpan staat op mijn verlanglijstje. Ik probeer ook meer groene smoothies te maken om meer groente binnen te krijgen.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.