Tutorial Video's

Video: Tutorial Look Beautygloss Party

Jullie hebben er even op moeten wachten, maar hier is eindelijk mijn tutorial van mijn look die ik droeg tijdens de Beautygloss Party an 2015. Ik wilde een beetje glamour en een iets uitgebreidere versie van mijn dagelijkse look, maar vooral een look die de hele dag perfect bleef zitten. Nou, dat is absoluut gelukt! Kijk mee om te zien hoe ik deze look maakte.

Elke dinsdag én vrijdag komt er om 15.00 een nieuwe video online op mijn YouTube-channel. Abonneer je gratis via deze link op mijn YouTube-kanaal om altijd op de hoogte te zijn!

Gebruikte Producten

Huidverzorging:
– The Body Shop Aloe Calming Toner
– The Body Shop Aloe Eye Defense
Olaz Regenerist Serum (Parfumvrij)
– The Body Shop Aloe Day Cream

Basis:
– The Body Shop All-in-One InstaBlur
L’Oréal Infallible 24-H Matte Foundation in Porcelain
– Collection Lasting Perfection Concealer

Wenkbrauwen:
– Anastasia Dipbrow Pomade in Auburn
– Essence Make Me Brow Blondy Brows

Ogen:
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
Maybelline 24H Colour Tattoo in On And On Bronze
MAC Woodwinked
– Essence I Love Nude Eyeshadow Vanilla Sugar
– MAC Quarry
MAC Sketch
Physician’s Formula Eye Booster 2-in-1 Lash Boosting Eyeliner + Serum
– Max Factor False Lash Effect Mascara

Blush, bronzer en highlighter:
– Catrice Skin Finish Compact Power 01
Benefit Hoola Bronzer
The Body Shop Shimmer Waves Coral
– MAC Mineralize Skinfinish Soft & Gentle

Finishing Touch:
– Urban Decay All Nighter Long Lasting Setting Spray
Estée Lauder Pure Color Envy Lipstick in Desirable

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Mendy zegt:

  Leuk om weer eens een gehele tutorial van je te zien. Ik ga binnenkort maar eens een kijkje nemen bij ici paris voor urban decay!

 2. Mooie look heb je weer gemaakt.. Ik ben erg benieuwd naar de finishing spray waardoor je make-up goed blijft zitten.. Dit lees ik geregeld maar ik ben zelf wel benieuwd of ik dit ook zo zou ervaren 🙂

 3. Erg mooie look! Niet teveel en ook niet te weinig zeg maar. De kleur lippenstift staat lekker fris en past goed bij de oog make-up, i like 🙂

 4. Pretty! Heel jong en fris.

 5. Superfijn dat je hier een filmpje over maakt, het is prachtig!

 6. Anouk zegt:

  Voice overs wat vind ik dat toch altijd jammer in video’s

 7. Echt een leuke video! Dat paars met goud moet ik zeker onthouden!

 8. Mooie look heb je gemaakt! Zo te zien gebruik je nog steeds On And On Bronze graag, deze heb ik zelf ook! Ik vind het ook mooi dat je nog zo’n donker paarse kleur in de buitenste ooghoek heb gebruikt! Prachtige look! 🙂

 9. Hele mooie look!

 10. Leuke tutorial!!

 11. Door dit filmpje ben ik toch weer benieuwd geworden naar de beauty blender, het ziet er uit als een handige tool. Verder een erg mooie look! Die lipstick heb ik ook al vaker bij Cynthia langs zien komen, misschien iets om mezelf mee te verwennen als ik ben afgestudeerd 😀 PS: je hebt een prettige stem om naar te luisteren 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.