Video's

Video: Ultieme Beauty Favorieten (Femme)

Het leek me leuk om voor Femme weer eens een beautyvideo te maken. In deze video laat ik mijn ultieme beautyfavorieten zien. Dé beautyproducten waar ik echt niet zonder kan en dingen die ik al jaren gebruik! Veel van deze producten kennen jullie misschien al van mijn blog, maar het kan nooit kwaad om zulke fijne producten nog eens in het zonnetje te zetten.

Genoemde producten:

Dit vind je misschien ook leuk...

7 Reacties

 1. Fijn dat je hier je favorieten producten laat zien!
  Leuke video 😉

 2. Leuk dat je dit fimpje laat zien! xx

 3. Hele mooie producten!

 4. Wat leuk om te zien welke producten jij nou echt heel erg fijn vind! Ik ben zelf ook super fan van de Collection concealer!

 5. Mendy zegt:

  Producten die we inderdaad al kennen,maar ik vind het altijd fijn om weer een update te krijgen! Thanks

 6. Leuke video zeg! 🙂

 7. Marjolein zegt:

  Zou je ook een keertje een tbs favorieten kunnen doen, ben erg benieuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.