Pinky Power

Video: VÉÉL ETEN & TAYLOR SWIFT! – Pinky Power #12

Afgelopen zondag had ik een hele leuke en gezellige dag! Het was vaderdag, dus ik had een heerlijk uitgebreide lunch met mijn familie en ’s avonds ging ik met de meiden van Girlscene mee naar het concert van Taylor Swift in de Ziggo Dome. Zo leuk! Het sporten schoot er een beetje bij in, maar dat heb ik ’s avonds met dansen wel gecompenseerd, haha!

Elke dinsdag én vrijdag komt er om 15.00 een nieuwe video online op mijn YouTube-channel. Abonneer je gratis via deze link op mijn YouTube-kanaal om altijd op de hoogte te zijn!

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Janneke zegt:

  Jeeeej eindelijk weer een nieuwe Pinky Power! Zo gaaf dat je naar Taylor Swift kon! Ik vind het juist super van je dat je ook gewoon laat zien dat je ook weleens een dagje lekker zondigt met eten. Dat je zo eerlijk bent maakt het wat mij betreft alleen maar leuker om te kijken. Je bent ook maar een mens toch? We moeten af en toe ook even lekker kunnen genieten <3.

 2. Aaaaaaaaaaaaah, jaloers! I love Taylor Swift 😀 En ach, gewoon eens lekker losgaan en genieten zonder na te denken over sporten, clean eten,… 🙂

 3. Wat leuk dat je naar Taylor Swift bent gegaan!

 4. Wat een leuke vlog! En wat gaaf dat je er heen ging!

 5. Super leuk dat je naar Taylor Swift ging!

  XO

 6. laura zegt:

  phoe! zwaar ontbijt, behoorlijk vettig! Vooral als je daarna nog een keer gaat brunchen. Maar leuk om te zien dat het niet altijd volgens de regeltjes gaat.
  Leuke video! heb pinkypower gemist!

 7. Wat een leuke vlog weer om te zien! Wat gaaf dat je onverwachts naar Taylor Swift mocht! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.