Samenwerkingen

Vision #OnderDeZon

Al jaren hamer ik in mijn artikelen en video’s erop dat het belangrijk is om je huid te beschermen tegen de zon. Echter komen we veel meer in de zon dan we ons eigenlijk realiseren! Wat dacht je van het ritje op de fiets naar je werk? Een dagje lekker shoppen in de zomer? Of gezellig even een terrasje pakken? Zonbescherming is echt niet alleen nodig op het strand, maar is minstens zo belangrijk in het dagelijkse leven. Om mensen daar bewust van te maken is Vision gestart met de campagne #OnderDeZon. We pakken meer zon dan we denken!

Vision Zonbescherming - 2 van 4

Om je huid op de juiste manier te beschermen is het belangrijk om producten te kiezen die het beste bij jouw huidtype passen. Welke producten dat zijn kun je makkelijk ontdekken via de huidtypetest op de site van Vision (je vindt trouwens ook een overzichtje op de verpakking, handig als je in de winkel moet kiezen!). Bij mij kwam daaruit dat ik huidtype 1 heb en dat ik, zoals ik al had verwacht, het beste voor een hoge factor kan kiezen.

Vision Zonbescherming - 3 van 4Voor mijn lichaam wordt de Vision All Day Sun Protection SPF 30 geadviseerd. Deze belooft mijn huid langdurig te beschermen, waardoor ik ongeveer 2,5 tot 4 uur in de zon zou kunnen zijn. Langer buiten? Dan even bijsmeren! Overigens is deze zonbescherming waterbestendig door de Lyphazome technologie die Vision gebruikt, zodat je huid langdurig beschermd is. Oh, en zie je dat kleintje rechts? Er zijn ook mini-verpakkingen te koop, zodat je er altijd eentje in je tas hebt zitten! Extra handig als je ineens onverwacht op een terrasje belandt.

Vision Zonbescherming - 4 van 4Voor het gezicht is er ook een speciale versie van de Vision All Day Sun Protection SPF 30. Deze gebruik ik in plaats van een dagcrème over een van mijn favoriete serums heen. Op deze manier is mijn huid goed beschermd, zonder dat mijn huid extra vet wordt. De zon is de grootste veroorzaker van huidveroudering, dus eigenlijk is SPF de allerbeste anti-rimpelcrème!

Vision Zonbescherming - 1 van 4

Benieuwd welke producten jij het beste kunt gebruiken om je huid te beschermen? Doe de test op de site van Vision om erachter te komen. En denk je dat het wel meevalt met hoeveel zon je krijgt? Bekijk dan eens onderstaande video!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Vision

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. sandra zegt:

  De link naar de site werkt bij mij niet

  1. Thanks voor het laten weten! Nu moet hij het doen 😀

 2. Ik kende dit merk nog niet, maar je hebt me best benieuwd gemaakt!

 3. Klinkt heel goed!
  Dit merk ken ik niet en ben nu wel erg benieuwd naar.

 4. anouk zegt:

  Jammer dat er niks staat over de ingrediënten.

 5. Ik ben zelf huidtype 2, dus ik mag ook met een wat hogere factor smeren

 6. Ik heb dit merk wel eens in de winkel gezien. Deed me denken aan P20 zonbescherming. Ik ben benieuwd naar een vergelijking van die 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.