Dit vind je misschien ook leuk...

48 reacties

 1. Evelien zegt:

  Ik vind het in ieder geval heel leuk om er meer over te horen! Goed idee! En handig alleen online, ik zie mezelf niet echt bij die meetings zitten ๐Ÿ˜‰

 2. Marian zegt:

  Erg leuk filmpje Charlotte! Je komt heel gezellig over en de keuze om het filmpje op te nemen in je slaapkamer vind ik ook erg leuk! Succes met ww, meer over voeding lezen/horen vind ik altijd interessant. Het liefst zou ik nog een opleiding gaan doen over voeding, maar helaas doe ik al lang een andere studie. Acht, wellicht in de toekomst! Heb jij er ook wel eens over gedacht om iets met voeding te gaan doen (studie of cursus) of vind je het meer interessant om over voeding te lezen als hobby?

  1. Daar heb ik zeker over nagedacht! Ik wil wel ooit nog iets van een verkorte opleiding of een cursus gaan doen, maar heb uiteindelijk besloten om voor een Universitaire studie te gaan ๐Ÿ˜‰ Het is hoe dan ook zeker een hele grote hobby van me ๐Ÿ˜€

 3. Je hebt echt een prettige stem om naar te luisteren! Ik vind het echt grappig dat je 4 flessen hebt ingeslagen. Ben nu wel heel benieuwd naar de geur! Toch eens langs de Body Shop…
  Ik probeer ook gezonder te eten, maar dan vooral gezonder snacken. Ik vind het heel lastig om dingen als koekjes, chips of chocola te vervangen door iets gezonders wat dan ook nog goedkoop is. Mijn koekjes zijn nu veel-koren-weinig-suiker koekjes, mijn chippies zijn crackertjes met light spread ofzo.. maar mijn chocola blijft chocola! ๐Ÿ˜‰

 4. kathleen zegt:

  Heeey Charlotte,

  leuk dat je zo eerlijk bent over de bodyshop. Nu ik eraan denk ๐Ÿ˜€ je zei toch eens dat je geen nagellak mag dragen op je werk?? waar is dat nou goed voor in de bodyshop? ๐Ÿ˜€ leuk dat je met weight watchers bent begonnen. Ik zou er zeer graag meer over horen!

  x

  1. Haha, dat was eerder in mijn winkel inderdaad zo, nu niet meer! ๐Ÿ˜€

 5. Brenda zegt:

  Hoe heet die APP van Weight Watchers precies want ik vind ze niet!

  1. Gewoon ff op Weight Watchers zoeken, dan vind je ‘m in de App Store (iPhone of iPad). Je moet er trouwens wel een abonnement bij WW voor hebben om ‘m helemaal te kunnen gebruiken.

 6. Esmiralda zegt:

  Haha wat grappig, ik heb ook satsuma, pink grapefruit en sweet lemon gehaald. Sweet lemon geef ik aan mn zus cadeau ๐Ÿ™‚ Ik heb zelf wel een beetje mixed feelings over TBS.

 7. gaaf dat je daar werkt zeg ๐Ÿ˜€

 8. Esmiralda zegt:

  Enne succes met weight watchers!

 9. kn0fje zegt:

  Wow dit is echt zo toevallig, ik kijk je filmpje en je begint over TBS te praten en daar gaat de deurbel. Komen ze het pakketje van TBS brengen want ik had online een bestelling geplaatst. Had ook die XL sweet lemon showel gel besteld yumm echt lekker! Leuk filmpje ook! Liefs

 10. leuk filmpje ! ๐Ÿ˜‰
  echt tof om naar te kijken ๐Ÿ™‚

  btw: Uw oorbellen zijn super mooi !! ๐Ÿ˜ฎ

 11. Annemiek zegt:

  Ik heb die douche-gel in aarbei! Hij ruikt echt heeel lekker1

 12. pamela zegt:

  Leuk dat je bij tbs werkt, lijkt me echt super gaaf.
  Ik heb in de sale een bodybutter van perzik gekocht, echt mijn favoriete geur.

 13. Ha Charlotte,

  Wat een leuk filmpje, lekker eerlijk en open!
  En wat verstandig dat je je gezondheid zo in de gaten houdt, zo zit je ook lekkerder in je vel, heb je helemaal gelijk in.
  Pas trouwens wel op met fruit, vanaf 3 stuks moet je toch 1 pp gaan rekenen per fruitstuk.
  Vanwege de fruitsuikers. Of ja, moeten, moeten. Het wordt geadviseerd dan alsnog 1 pp te rekenen.
  Groente kun je inderdaad eten tot je erbij neervalt.. ๐Ÿ˜‰

  Ben benieuwd naar je vorderingen, recepten (?) en tips! ๐Ÿ™‚ Ik doe met je mee!

 14. Marieke zegt:

  haha jij hebt me getriggerd om voor de tweede keer in de sale een online bestelling te doen bij de body shop. Ik heb vorige week al de smokey eyes kit, een xl douchegel en shimmery cubes besteld. Nu nog 4 xl douchegels, een lip balm en een tea tree pakket en een handcreme. Heb m’n love your body card geregistreerd en nog een code voor 20% extra korting gevonden. Dus in totaal ook nog eens 30% korting!!!! Ik ga de douchegel ook als handwash gebruiken, goed idee!

  1. Wow, jij hebt lekker geshopt! Sorry voor het triggeren ๐Ÿ˜‰

 15. heel veel succes met weight watchers! ik ga er ook weer aan beginnen denk ik

 16. Marissa zegt:

  Ik zou wel meer willen lezen over Weight Watchers ๐Ÿ™‚
  Succes!

  xx

 17. Leuk filmpje, ik ga voor zaterdag ook nog even naar TBS, wil ook een paar xl flessen inslaan! Heerlijk, mijn favoriet is absoluut kokos, hmmm

  ik zou trouwens heel graag meer horen over weight watchers, ik ga namelijk ook beginnen! het lijkt me erg helpvol om te lezen hoe het jou afgaat ๐Ÿ˜€

 18. Ik kom net bij TBS vandaan, maar daar hadden ze helaas geen grote fles sweet lemon meer ๐Ÿ™

  1. Balen zeg! Online is hij er nog wel, dus mocht je ‘m heel graag willen kan je daar nog terecht ๐Ÿ˜‰

 19. Wat leuk dat je bij The Body Shop werkt, misschien dat ik je daar nog eens tegenkom! Ik heb nog even een bestelling geplaats bij TBS! Ik moest even een XL fles in mijn favoriete geur Cocos halen, Shimmer Cubes en het palette uit de kerstcollectie.

 20. Ik vind het zelf echt super tof dat je bij de body shop werkt, dat is zo’n leuke winkel en je moet trots zijn dat je daar werkt. En veel succes met de Weight Watchers, gaat vast en zeker lukken !

  xx Astrid

 21. Heel erg leuk filmpje! Ik zou het wel leuk vinden om soms wat updates te zien van WW!

 22. Everdiena zegt:

  Leuk filmpje ๐Ÿ™‚ leuk om is wat te horen over the body shop producten, ben sinds het lezen en zien van je blog nl. zo enthousiast over de producten dus ook maar is wezen shoppen ben inmiddels helemaal fan van white musk, wat ik helemaal geweldig vind is de olie van white musk voor in een oliebrander, ruikt zo lekker door hele huis heen staat namelijk overal. Ik vroeg me overigens af of de lakjes van chanel (may en june) in hun vaste assortiment komen?
  Groetjes Everdiena

  1. Dank je ๐Ÿ™‚ Volgens mij komen ze gewoon in het vast assortiment!

 23. Leuk filmpje! Ik zou het leuk vinden op updates te zien van WW ๐Ÿ™‚

 24. heel veel succes bij ww. ๐Ÿ˜€ en wat een geweldige producten heb je gekocht bij tbs

 25. van de olive geur ben ik niet zo’n fan maar verder heb je echt super fijne dingen geshopt!

  heel veel succes ook met weight watchers:)
  af en toe een update zou ik wel leuk vinden om te lezen, echt wekelijks is misschien wat veel maar om de week ofzo zou ik echt leuk vinden.

 26. Ik denk dat ik dringend eens langs TBS moet lopen. De grapefruit douchegel ruikt echt heerlijk, en voor 5 euro kan je het toch niet laten! ๐Ÿ˜‰

 27. Cindy zegt:

  Wat leuk om te horen dat je bij TBS werkt! Kom regelmatig in 2 filialen in jouw woonplaats. En nu ik hoor dat je daar werkt denk ik ook wel dat ik je een keer daar gezien heb. Maar weet het niet zeker haha.
  Ga zaterdag weer even heen, wil de XL nog hebben in Lemon, had Satsuma online besteld, en van vorig jaar had ik nog een XL Pink Grapefruit staan, dus ik zal dan even opletten ๐Ÿ˜‰

 28. Leuk filmpje! Ik heb de Moringa douchegel en de blueberry en spiced vanille bodybutters in de sale gekocht.

 29. Renske zegt:

  Leuke shoplog. Geweldig hoeveel van die douchegels je hebt ingeslagen. Maar supertip, morgen meteen langs bij The Body Shop.
  Goed van je dat je met WW begonnen bent. Het gaat er om dat jij je goed voelt in jouw lichaam en als dit voor je werkt is dat alleen maar super.

 30. Tessa zegt:

  Wat goed dat je nu WW doet! Ik heb daar tot nov. vorig jaar gewerkt en zag ook vaak hoe goed het kan werken! Het programma is een beetje veranderd, hoor ik, toen ik er werkte was 29 het minimum aantal punten. Super dat je dat nu doet en op tijd bent, keep up the good work ๐Ÿ™‚ !
  Ik vind jouw filmpjes trouwens super om naar te kijken, je komt zo heerlijk vrolijk over!

 31. Superleuk om even een vlog te zien! Wat leuk dat je bij The Body Shop werkt! Ik begrijp wel dat je het een beetje moeilijk vond om te vertellen, ik kan me voorstellen dat sommige meiden daar negatief op reageren (al begrijp ik dat absoluut niet!)

 32. Marissa zegt:

  Ik heb gisteravond meteen ook maar even ingeslagen bij de bodyshop online. Ze hadden niet meer die douchegel die jij had, die wilde ik ook gaan proberen, maar nu heb ik de bad/douche gel/crรจme met cocosgeur ๐Ÿ™‚ En even wat reinigingsgeletjes gehaald!

 33. Superleuke vlog! Moet je vaker doen! En ik wil zeker vaker horen hoe het gaat met weight watchers.. Succes daarmee! ๐Ÿ™‚

 34. Natas zegt:

  He, ik heb ze niet gezien voor 5euro maar voor 9 euro vandaag in den haag.. hmm

 35. Ik heb ook een grote sweet lemon :p had ‘m nog in het klein maar die is bijna op ๐Ÿ™ tijd voor een nieuwe dus! Ook de satsuma is in mijn mandje beland, die kon ik echt niet weerstaan :$ hihi. Ik vind het wel raar dat er in de winkel (antwerpen) staat dat ze van 15 euro nu voor 5 euro zijn terwijl er op de rekening 9 euro staat… Niet dat dit echt uitmaakt, 5 euro blijft gewoon weinig voor zo’n grote fles maar ik voelde me toch een beetje bedrogen achteraf.

 36. Martine zegt:

  leeuk filmpje.
  ik heb nog een vraag voor de budget maand, misschien een goedkope spf voor elke dag ofzo, want die zijn meestal erg duur.

 37. Leuk filmpje, zijn we weer helemaal op de hoogte! Ik zou het wel interessant vinden om wat meer over de Weight Watchers methode te weten te komen!

 38. Nicole zegt:

  Wat leuk dat je bij The Body Shop werkt! Goed dat je er toch open over vertelt. Ik heb het eigenlijk nooit door gehad dat je daar werkt; in de zin van dat je er bijv. heel veel overschrijft of over praat. Je hebt het dus goed geheim gehouden, haha. Nee, maar echt heel leuk dat je daar werkt! ๐Ÿ˜‰

 39. Janneke zegt:

  Superleuk dat je bij de body shop werkt. Denk niet echt dat mensen je zouden wantrouwen wat betreft het feit of je eerlijk bent over de producten. Ik zou persoonlijk niet iemands site bezoeken waarvan ik denk dat ze niet eerlijk is. Dat is denk wat de meeste mensen zo leuk vinden aan jou. Je komt heel open, warm en eerlijk over! En guess what ik heb zojuist de huge lemon douchegel besteld op de site! Wel voor 9 euro maar ach, ik had ook de aardbei versie, 4 bodybutters en de handcreme! En doordat ik de verzending niet hoef te betalen en een actiekorting vond betaal ik slechts 34 euro ipv 96!! Dat noem ik nog eens sale! Succes met het Watchen van je Weight haha!!

 40. Sushi zegt:

  Leuk filmpje! Ik ben blij dat je eerlijk bent over je werk. Een tijd geleden kwam ik er idd achter dat je bij TBS werkt & als je dan over een product van TBS vertelde op je site voelde dat toch wel een beetje als reclame. Maar nu weet ik hoe het zit ๐Ÿ™‚
  Jammer genoeg is de aanbieding van XL douchegel gisteren afgelopen… nu zijn ze gewoon 9 euro (ook niet duur!). Heel veel succes met Weight Watchers! Updates hierover zou leuk zijn!

 41. Britt zegt:

  Wat een leuk filmpje, je stem is erg prettig om naar te luisteren! Je baan lijkt me echt superleuk om te doen!

 42. heel leuk filmpje!! ik ben ook weer begonnen met iets meer op mijn voeding te letten, mijn bmi is ook gewoon goed, maar alles is wel een beetje wat omhoog gegaan… Haha dus ben al netjes weer aan het hardlopen hihi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.