Overig

Vraag Pinky Polish!

De comments zijn nu gesloten, het is dus eventjes niet meer mogelijk om vragen te stellen. Nieuwe vragen kunnen gesteld worden bij het Vraag Pinky Polish-artikel dat binnenkort gepubliceerd zal worden!

Ontzettend vaak krijg ik allerlei beautyvragen via e-mail, Twitter of bij de comments van een artikel. Ik zou willen dat ik al jullie vragen kon beantwoorden, maar daar heb ik helaas niet altijd tijd voor! Bovendien worden er vaak vragen gesteld die voor andere meiden ook van toepassing kunnen zijn, dus dan is het meteen wel zo fijn dat iedereen die vraag (en het antwoord!) zou kunnen lezen.

Om jullie toch te helpen met zoveel mogelijk beauty-vragen is er vanaf nu een nieuwe rubriek op Pinky Polish te vinden. In de serie ‘Vraag Pinky Polish’ kunnen jullie mij vragen stellen en die komen vervolgens met mijn antwoorden in een nieuw artikel online te staan. Zo kan iedereen alles teruglezen! Als er heel veel vragen worden gesteld zal ik een kleine selectie plaatsen, dus het kan zijn dat jouw vraag niet aan de beurt komt. Geen zorgen, want wie weet komt jouw vraag in een ander artikel weer aan de beurt. Let er overigens wel op dat het de bedoeling is dat je vraag beauty-gerelateerd is.

Vragen voor het eerste ‘Vraag Pinky Polish’-artikel mogen bij de comments van dit artikel gesteld worden! Mijn antwoorden lezen jullie binnenkort terug in een nieuw artikel.

 • Eline
  8 juni 2011 at 15:07

  Hee! Is er al wat meer nieuws over het gerucht dat er een MAC shop in Arnhem zou komen? X

 • pamela
  8 juni 2011 at 16:19

  Leuk dat je dit doet!

  Ik heb veel last van rode wangen, het is ook lastig te verbergen met foundation.
  Waar zouden de rode wangen aan kunnen liggen, misschien aan me huidverzorging? Heb je hier tips voor, of speciale producten?
  xx

  • Manon
   8 juni 2011 at 16:21

   Daar heb ik wel antwoord op. Heb ik zelf namelijk ook best wel (over heel het gezicht).

   Ik gebruik groene concealer! Ik wil absoluut geen reclame maken, maar ik heb ‘m gekocht in een webshop van een andere beautyblogger (:

   • Deszie
    8 juni 2011 at 17:03

    Is die groene concealer (ik weet denk ik welke je bedoelt 🙂 goed? Ik twijfel of ik hem moet kopen. Zijn puistjes en zo er ook minder goed door te zien?
    xx

    • Manon
     8 juni 2011 at 20:52

     Ik vind ‘m best fijn. En er zit best veel in, lekker creamy zoals het vaker genoemd is.

     Maar je moet wel goed opletten dat je niet met een groene waas op je gezicht loopt. En wanneer je het op bijv. een puistje smeert dat je het echt goed bedekt met foundation (ik gebruik mousse foundation) want foundation is icm groene foundation onmisbaar!

     Ik gebruik ‘m niet alleen voor een pukkel omdat ik bang dat het groene dat te veel opvalt, dus ook heel lichtjes voor bijvoorbeeld op m’n wangen en rondom m’n neus die wat rood zijn.

   • Colinda
    8 juni 2011 at 19:36

    ik heb dat ook wel
    by my helpt dat niet heel veel. ik heb ook n droge huid, en daarvoor gebruik ik de essence dagdrème, speciaal voor n droge huid, het is nu bijna weg (:

   • pamela
    8 juni 2011 at 19:46

    Dankje voor de tip, ik ga het proberen!

 • Manon
  8 juni 2011 at 16:20

  Goed idee!
  Ik maar er meteen maar gebruik van ^^

  Ik heb een vraag over zelfbruiner. Is zelfbruiner voor het lichaam ook geschikt voor het gezicht? En dan bedoel ik niet dat de crème/lotion te vet zou zijn, maar eerder gewoon het bruinen zelf.
  En heb je nog verdere tips over zelfbruiner aanbrengen? Ik weet dat ik eerst goed moet scrubben en de zelfbruiner goed moet insmeren en laten drogen.
  Alvast dank je wel!

 • Jessica
  8 juni 2011 at 16:57

  ik heb 2 vragen, mag dat ook?

 • Myrthe
  8 juni 2011 at 16:58

  Leuk idee!
  Maar hoe kan het dat jij zulke, mooie, lange en verzorgde nagels hebt? Kan je misschien een keer je nagel verzorging laten zien?!
  Alvast bedankt!

  • Myrthe
   8 juni 2011 at 16:59

   Oeps! Per ongeluk in het artikel, moet in de rubriek. Sorry :S

   • Myrthe
    8 juni 2011 at 17:01

    Whaha, het mocht toch wel in het artikel. Over het hoofd gezien, de volgende keer wat beter lezen 😉

 • Deszie
  8 juni 2011 at 16:59

  Hoi! Welke make-up kwasten kan jij nou echt aanraden?

 • Jessica
  8 juni 2011 at 16:59

  Weet jij een goede dagcreme met mannen met een SPF, voor een normale tot gecombineerde huid.
  Ik heb btw problemen met comments plaatsen via Bloglovin. Ik krijg de laatste tijd foutmeldingen en zojuist zag ik hier 4 comments staan en nu nog maar 1.

  • Chiara
   9 juni 2011 at 12:21

   M Protect SPF21 van Clinique. Kost €39,95 voor 100ml. Mijn vriend heeft er al verschillende tubes van opgemaakt.

 • Wendy
  8 juni 2011 at 17:01

  Ik heb heel veel ontstekingen/puistjes op mijn kaaklijn. Soms zijn het echt van die dikke rode onderhuidse ontstekingen die er wel 2 weken over doen voordat ze een geel kopje krijgen en dan daarna dus pas weg gaan. Hoe komen ze daar? Wat kan ik ertegen doen? En hoe kan ik groene concealer gebruiken om deze zo min mogelijk op te laten vallen?

 • Miranda
  8 juni 2011 at 17:15

  Leuk dat je dit doet, ik heb zo eigenlijk geen vraag. Alleen weet ik zeker wanneer je een vraag online gaat zetten dat ik denk oja, daar ben ik ook wel benieuwd naar.

 • Christianne
  8 juni 2011 at 17:17

  Ik heb een vochtarme vette huid, en op jouw aanraden heb ik het Vitamin E Serum van The Body Shop gekocht. Maar wat moet ik verder voor type producten gebruiken, wat betreft foundation en dagcrème? Hydraterend of juist voor de vette huid?
  xx

  • britt
   9 juni 2011 at 21:02

   ik weet niet of ik het goed heb maar volgens mij kun je het best producten kopen voor de gemengde huid
   xx

 • Deszie
  8 juni 2011 at 17:21

  Is er een product dat je kan aanraden tegen puistjes? =)

 • Leonie
  8 juni 2011 at 17:30

  Heey,

  Ik ben op zoek naar een goede getinte dagcreme (voor een hele lichte, gecombineerde, huid) die een beetje budgetverantwoord is en goed verkrijgbaar. Bestellen bij een webshop in Nederland is voor mij geen probleem. Kan je misschien een aanraden? 🙂

 • Ivy
  8 juni 2011 at 17:43

  Als het mooi weer is, draag ik vaak een zonnebril. Maar bij heel warme dagen, geeft mijn make up af op de zonnebril. En als ik die ‘s avonds dan afzet, staan de contouren van de zonnebril in mijn make up wat dus helemaal niet mooi is. Ken jij tips/trucs die dat kunnen vermijden?

 • Silva
  8 juni 2011 at 17:48

  Wat een leuk idee! Ik weet nu even niets te vragen 😉

 • Kirsten
  8 juni 2011 at 18:27

  Ik heb het altijd als ik oogpotlood op mijn waterlijn doe dat het na een uur (misschien nog wel minder) al helemaal onder me ogen zit. Nu draag ik geen oogpotlood meer omdat ik het gewoon echt lelijk vindt als ik twee van die zwarte vlekken onder me ogen heb. Weet jij iets waarmee ik dit kan voorkomen?

 • Jessie
  8 juni 2011 at 18:56

  Ik heb van mezelf bruin haar, maar ik zou het graag blond of gewoon wat lichter willen hebben. Verven of highlights zetten wil ik niet, maar zijn er ook andere opties om je haar lichter of zelfs blond te maken ?

 • Kim
  8 juni 2011 at 19:07

  Hé!

  Heb je misschien tips hoe je glitter nagellak er makkelijk(er) af krijgt? Vooral die met die grote glitters krijg ik er met geen mogelijkheid af.. xx

  • britt
   9 juni 2011 at 21:04

   je hebt ook van die potjes waar je je nagels in moet doen essence heeft ze ook en kruitvat
   xx

 • Georgina
  8 juni 2011 at 19:47

  Zou je iets over de elf producten en eBay willen vertellen??

 • Charlotte
  8 juni 2011 at 19:52

  Oehh leuk!
  Welk product is je langste favoriet (mag alles zijn) 1 luxe, 1 budget?
  xx

 • Nina
  8 juni 2011 at 20:02

  Super leuk idee!!
  Ik heb zegmaar een rood randje om mijn lippen. Het ziet er heel raar uit vooral als ik lipgloss opdoe ( terwijl ik juist zo van lipgloss hou). Ik heb het al een tijdje. Het is niet echt schraal want lippenbalsems (vaseline) maken het juist erger. Weet jij raad? Alvast bedankt.

 • Demi
  8 juni 2011 at 20:04

  Hej, weet jij een goede, het liefst een beetje budgetproof lipgloss die lang blijft zitten?

  • britt
   9 juni 2011 at 21:06

   die nieuwe lipgloss van essence blijft redelijk zitten en geeft een leuk kleurtje (met de zwarte dop)
   xx

 • Ingeborg
  8 juni 2011 at 20:31

  Hoe weet je wat voor huidtype je hebt? Droog, vet, gecombineerd… Ik weet het echt niet!

 • annemijn
  8 juni 2011 at 21:06

  Ik heb nu een foundation van de hema, maar die gaat er eigenlijk best snel af, weet jij misschien een goede, en goedkope foundation voor mij? Ik heb wel last van roodheid bij mijn wangen, maar verder niet heel veel last van puistjes
  xxx

  • britt
   9 juni 2011 at 21:07

   mischien kun je primer of een setting poeder gebruiken

   je hebt ook nog face mist zoals tbs vitamine e en mac fix plus

 • suzanne
  8 juni 2011 at 21:11

  ik heb eigenlijk een simpele vraag, hoe zorg je ervoor dat je make-up lang blijft zitten? mijn make-up gaat er altijd zo snel af en ik weet niet wat ik er tegen kan doen!

 • Anne-Wil
  8 juni 2011 at 21:59

  Hee,

  Is het slecht op op je puistjes, foudation en concealer enzo te smeren??

 • Puck
  8 juni 2011 at 22:09

  Weet jij toevallig of MNY 341 een dupe is van Dior Aloha?

 • Lynn
  8 juni 2011 at 23:36

  He, altijd als ik foundation heb opgedaan lijkt het er na een uur of 3 “op mn gezicht” te liggen en dat ziet er heel lelijk uit! Zijn hier oplossingen voor?

 • Julie
  9 juni 2011 at 08:19

  Hoe krijg je het laatste beetje uit een nagellakflesje?

 • sfie
  10 juni 2011 at 11:11

  Ik heb een tijdje geleden acrylnagels laten zetten. Deze kwamen na een weekje vanboven los :s en heb ze er dus allemaal afgepulkt 🙁 ik weet het : NIET GOED maarja :p
  Nu mijn vraag : wat kan ik doen zodat mijn nagels terug mooi worden? Ze zijn nu echt flinterdun en je kan de laagjes zegmaar zien…

  Leuk idee trouwens

 • Elien
  10 juni 2011 at 19:59

  Hoe lak je je nagels zonder te knoeien, want het lukt me echt niet 🙁

  x