Nagellak

Vrolijke Combinatie: Flower Flakie

Het weer mag er dan misschien nog niet helemaal naar zijn, maar wat mij betreft is de lente gewoon alvast begonnen. Althans, wat m’n nagels betreft dan. De afgelopen weken heb ik stug rondgelopen met gele en perzikkleurige nagellak, gewoon omdat geen zin had om te wachten totdat het daadwerkelijk lente is. Moet kunnen toch? Gisteren had ik opeens zin in flakies, maar toch ook in een vrolijke nagellakkleur. Meestaal draag ik flakies alleen over donkere lakjes, maar ik besloot ‘m voor de verandering over een knalroze lakje aan te brengen. Met succes!

Als basislak gebruikte ik OPI Flower To Flower, een lente-lakje van twee jaar geleden (aanschouw mijn ietwat *ahum* slechte swatch in dit artikel). Ik twijfelde nog even om OPI La Paz-Itively Hot te gebruiken, maar ik vond die voor het mooie wat te blauw, dus koos toch voor Flower To Flower.

Voor flakies wilde ik eigenlijk Inglot 202 gebruiken, maar ik bedacht me dat ik Essence Waking Up In Vegas nog steeds niet had gebruikt. Waking Up In Vegas komt uit een Limited Edition-collectie die we nooit in Nederland hebben gehad en kocht ik toen ik een keertje in Oberhausen was. Ik heb er nooit over geschreven, aangezien hij hier toch niet verkrijgbaar was, maar er zijn talloze swatches van te vinden. Hij lijk heel erg op GOSH Rainbow (ook niet meer verkrijgbaar) en op Inglot 202 (dupe!).

Ik vind dit zo’n leuke combinatie! Zo’n combinatie waarbij ik maar naar m’n nagels blijf kijken. Op de foto komen ze niet helemaal tot hun recht, maar als ik naar m’n nagels kijk blijf ik me maar verbazen over de mooie gloed die de flakies geven. De ene keer groenig, de andere keer oranje en soms weer wat gelig. Gaaf! En vrolijk! De lente mag dan nog wel eventjes op zich laten wachten, maar mijn nagels zijn er klaar voor.

Dit vind je misschien ook leuk...

36 reacties

 1. Wat een leuk effect geeft dat! ♥

 2. Petra zegt:

  Supervrolijk! Vooral voor op zo’n grijze dag 🙂

 3. Wow echt heel mooi zo samen 🙂 En die swatch van 2 jaar geleden is best prima hoor!

 4. oh wat een mooie combinatie!:D

 5. Wel een mooie kleur zeg! Leuk effect ook 🙂

 6. Deze combinatie is echt supermooi!

 7. Mooi gedaan ! Zo’n vrolijk kleurtje.

 8. Ik vind het een erg mooie combinatie, ziet er leuk uit!

 9. omg dit is echt zo pretty 😀 bijna snoep-achtig!

 10. Hele mooie combinatie!
  xx

 11. Marijne zegt:

  Ik kom net van de Kruidvat vandaan en Waking Up In Vegas zit bij het nieuwe vernieuwde assortiment. Ze hebben hem wel alleen bij de grotere Kruidvat. Ik heb hem net gekocht en wou hem meteen op doen. Wat een toeval dat je er nu een swatch van hebt!

  1. Heet ie niet Night In Vegas? Die heb ik namelijk net gehaald!

   1. Zo heet hij nu ja! De versie die ik nog heb heet echt nog Waking Up In Vegas 🙂

 12. Zeker een hele leuke, vrolijke combi! Laat de lente en zomer maar komen!

 13. Wat een mooie combinatie! Echt leuk voor het voorjaar 🙂

 14. Wat een lieve combinatie <3

 15. Leuke combinatie! Ik draag zelf ook graag deze kleur flakies op een roze nagellak, staat gewoon zo schattig.

 16. echt een superleuke combinatie! je blijft er idd naar kijken :3

 17. Wow ! wat mooi 😀 x

 18. Inderdaad een hele mooie combinatie!!

 19. Prachtige combi!

 20. Wat ziet het er leuk uit, trouwens ook een erg mooie kleur roze!

  Liefs

 21. Ja ik ben het met je eens het is een ontzettend leuke combinatie

 22. Vrolijk, en lekker girly door het roze.

 23. Oh wow, dit doet me echt flakies willen kopen. Zal er alleen eerst nog moeten vinden… (:

 24. knoopje zegt:

  Hey, misschien ligt het aan mijn computer maar de hele opmaak van je site is bij mij al een week of wat verdwenen… Ik zie alleen een witte achtergrond met daarop je tekst in Times New Roman letters. Jouw blog is de enige waarbij ik dat heb

  1. Dat is erg raar en natuurlijk helemaal niet de bedoeling! Welke browser gebruik je? Misschien helpt het om even de cache van je browser te legen?

 25. Deeemi zegt:

  Volgens mij zit er een foutje in het eerste stukje tekst. Lengte moet dat niet lente zijn :$

 26. Wat mooi! 🙂 <3

 27. Ik was er even stil van – ja écht! – , gewoon omdat die flakies zo mooi passen bij dat roze lakje! 😀
  Love at the first sight.

 28. Dit is zoooo’n toffe combi!

 29. Wauw dat is echt heel mooi! 🙂 Wij zijn zelf meer van de ongemakkelijke kleurtjes, maar dit past goed bij jou

 30. Mooie combinatie!

 31. Nynke zegt:

  Ga je ook swatches van de OPI Holland collection maken? Ik heb er vandaag 2 gekocht: Gouda Gouda Two Shoes, en I Have A Herring Problem 🙂

  1. Weet ik nog niet! Ik heb al een paar keer voor het schap gestaan, maar er is geen enkele kleur waarvan ik echt helemaal sta te stuiteren…. Misschien komt dat nog!

 32. Marijne zegt:

  Echt een hele mooie combi! Ga je ook swatches maken van China Glaze Colours from the Capitol? En waar kun je China Glaze kopen in Nederland?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.