Huidverzorging Tips Video's

YouTube Tip: Lisa Eldridge over donkere kringen en wallen!

Jullie wisten natuurlijk al dat ik groot fan ben van Lisa Eldridge, mijn favoriete visagiste. Onlangs maakte zij twee hele interessante video’s voor YouTube waarvan ik zeker weet dat jullie er heel veel aan zullen hebben! In onderstaande video’s geeft ze namelijk informatie over donkere kringen en wallen. Ze legt uit hoe ze ontstaan, welke verschillende soorten er zijn en vooral (het belangrijkste!)  hoe je er vanaf kunt komen!

Ik vind deze video’s geweldig, omdat er eindelijk iemand is die eens duidelijk schept over de werkelijke oorsprong van deze problemen rondom de ogen. Ze legt op een duidelijke manier uit dat donkere kringen en wallen niet per se veroorzaakt worden door te weinig slaap of door een slechte levensstijl. Natuurlijk hebben deze factoren wel degelijk invloed op dat gebied, maar het gaat nog zoveel verder dan dat. Lisa geeft fijne tips en vermeldt daarnaast specifieke ingrediënten die voor bepaalde problemen zeer nuttig zouden kunnen zijn. Ik heb zelf het geluk dat ik nauwelijks last heb van deze problemen, maar ik ken talloze mensen die er maar niet vanaf kunnen komen. Juist voor deze mensen zijn deze video’s gemaakt!

Ik zou alle informatie graag hier uit willen leggen, maar het is zo ontzettend veel, dat is eigenlijk geen doen. Ik kan je dan ook alleen maar aanraden om vooral de video’s te bekijken, want je steekt er hoe dan ook wat van op:

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Zij is geweldig! Ook dit filmpje vond ik heel erg leerzaam. Ik ken haar ook al een stukje langer, ze is een van mijn favoriete guru’s op youtube, iemand die er echt veel verstand van heeft!

  2. Ik kende haar nog niet, erg fijne filmpjes:D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.