Ik krijg per e-mail of bij de comments van artikelen vaak veel vergelijkbare vragen. Het leek me daarom wel handig om ze bij elkaar op een rijtje te zetten zodat jullie de antwoorden makkelijk kunnen vinden!

Hoe kan jij je nagels zo netjes lakken?
Dit is een vraag die mij zo vaak gesteld wordt! Ik kan het zelf vrij moeilijk uitleggen, maar het is vooral een kwestie van veel controle over je kwastje hebben. Hier vind je een filmpje waarin ik laat zien hoe ik mijn nagels lak.

Zijn dat  jouw echte nagels of zijn ze nep?
Helemaal echt! Ik heb er over gedacht, maar ik ben bang dat het mijn nagels zou verpesten. Ik heb ook nooit kunstnagels gehad en raad het iedereen ook echt af. Met de goede producten en regelmatige verzorging kunnen je eigen nagels ook hartstikke mooi zijn!

Hoe krijg ik mooie en gezonde nagels?
Door ze heel goed te verzorgen! Ik smeer mijn nagelriemen enkele malen per dag in met Lush Lemony Flutter of een andere nagelriemcrème. Daarnaast gebruik ik altijd wanneer ik mijn nagels lak de Nail Balsam en Nail Repair van Trind. Ik heb een hele serie geschreven over mijn tips voor mooie nagels: Deel 1: De nagelriemen, Deel 2: De Nagels en Deel 3: Nagels lakken.

Heb jij nepwimpers of wimperextensions?
Nee, niet meer! Ik heb enkel van december 2014 t/m januari 2015 kort wimperextensions gehad, maar mijn wimpers zijn eigenlijk altijd 100% natuurlijk geweest. Ik heb van mezelf vrij lange wimpers, al zijn ze wel erg licht van kleur. Heel soms draag ik weleens nepwimpers, maar dat vertel ik er dan altijd bij. Wanneer mijn wimpers nep lijken heb ik waarschijnlijk een combinatie van Max Factor False Lash Effect mascara en Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara gebruikt, in die volgorde.

Welke camera gebruik je?
Ik gebruik een Canon EOS D650. Voor de meeste foto’s en video’s gebruik ik de Canon EF 40mm F/2.8 STM als lens. Voor foto’s van nagellakken gebruik ik Canon EF 50mm F/2.5 macrolens. De foto’s uit de periode voor februari 2013 maakte ik met de Panasonic Lumix FZ100, maar die is helaas niet meer te koop.

Welk programma gebruik je om je filmpjes en foto’s te bewerken?
Filmpjes bewerk ik altijd in Final Cut Pro X op mijn MacBook Pro. Foto’s bewerk ik vrijwel altijd in iPhoto, heel soms in Aperture.

Wat is je favorieten dagcrème/topcoat/facewash/… etc.
Ik krijg vaak mailtjes met de vraag wat mijn favoriete producten zijn. Ik praat veel over mijn favoriete producten in artikelen, dus je kunt het beste even op Google zoeken op termen als ‘pinkypolish facewash’ of ‘pinkypolish dagcrème’ etc. De kans is groot dat je dan een artikel tegenkomt waarin ik over mijn favorieten product vertel.

Zou je een keer een hometour willen doen?
Nee, sorry. Dit is een vraag die me al talloze keren is gesteld, maar in verband met privacy ga ik geen video van mijn huis maken. Mijn huisje is privé.

1 reactie

  1. C.Tuyl Schuitemaker zegt:

    Hallo Charlotte,

    Jaren terug, ik denk wel 7 jaar, kocht ik bij de Body shop Fijian water Lotus, een Fragance mist. Ben wel eens teruggegaan om het weer te kopen maar het was er toen niet. Weet je misschien of het nog ergens te koop is of dat het te bestellen is? Ik heb nog een klein beetje en ben daar super zuinig mee, het ruikt nog prima.

    Met vriendelijke groet, Clementine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.