Video's

Filmpje: Favorieten Februari 2013

Nagellak: Bourjois Peach & Love + Hema Glitter Topcoat
Oorbellen: Forever 21
Camera Canon ESO 650D

Een lijst met alle genoemde producten en links naar de bijbehorende artikelen vind je na ‘Continue Reading’

Genoemde producten:

Dit vind je misschien ook leuk...

35 reacties

 1. Sharona zegt:

  Die Golden Rose nagellak.. Ik heb er ook een aantal. Een woord: wauw! Wauwauwauw!

 2. Catharina zegt:

  Leuk filmpje! Ik heb op aanraden van jou ook de Kiehl’s Night Recovery gekocht en hij is HEERLIJK, hij ruikt ook zo lekker luxe. Die deodorant die je laat zien ga ik een keer proberen, voor nu gebruik ik de Rexona Women Maximum Protection, dat is ook een creme en werkt ge-wel-dig en is meer dan de helft goedkoper dan de Kiehl’s. Je hebt ook de Dove Maximum Protection maar dan in wat meer geuren en ik denk dat die even goed werken, aangezien Rexona en Dove allebei onder Unilever vallen. Misschien ook een tip voor jou?

 3. Wat een fijne favorieten! Leuk om te zien dat je weer wat producten van TBS erbij hebt zitten.

 4. Hele mooie favorieten weer!

 5. Danielle zegt:

  Hoi! Leuk filmpje. Je enthousiasme is aanstekelijk.
  Ik heb deze golden rose ook, en de witte. Bij mij blijven ze echt wel 3-4 dagen mooi!
  Misschien eens met een long-last topper erover? Succes

 6. Ik kijk altijd met veel plezier naar je filmpjes. Je legt het zo leuk en goed uit.
  Ik ben erg benieuwd naar zo’n fohn borstel. Ik vind het alleen net iets te duur om het daadwerkelijk te kopen.

 7. die golden rose nagellak, wat ontzettend mooi.

 8. Wat een leuke video weer! ^-^ Ik ben heel benieuwd geworden naar de Kiehl’s deodorant, vooral omdat ik altijd weer moet wisselen van deodorant, omdat ik na een tijdje ‘immuun’ lijk te worden voor het effect ervan.

 9. De nagellak is prachtig! Leuk filmpje 🙂

 10. Die nagellak van Golden Rose ziet er zo mooi uit!

 11. Leuk filmpje met leuke favorieten! Mijn lievelingslijn van TBS is Shea en ik ben zoo benieuwd naar de eau de toilette. Gisteren had ik nog op de website gekeken, maar ik zag hem er nog niet tussen staan. Deze week maar eens even langs de winkel. Het Midnight recovery concentrate heb ik ook nog liggen, maar ik heb hem nog steeds niet geprobeerd. Ik gebruik nu voor ’s nachts een olie van Weleda en voor overdag het energizing serum van Dior, maar als die op zijn dan ga ik aan Midnight recovery beginnen. Eigenlijk wilde ik de BB cream van Catrice niet kopen (ondanks de goede reviews die ik overal lees), maar door je enthousiasme wil ik hem nu toch echt hebben haha

 12. ik vind jouw filmpjes altijd zo leuk 😀

 13. Ik wil ook eens een serum gaan proberen voor mijn gezicht! Mooie oogschaduw trouwens, die van TBS!

 14. De BB cream van Catrice is echt fijn! ^^

 15. Wat een mooie favorieten! Ik wil zo graag nog een keer een van de Golden Rose Jolly Jewels 🙂

 16. Céline zegt:

  Wat een lekker gevarieerd filmpje is dit weer. Zo’n föhn borstel lijkt me ideaal.
  En leuk dat je nog steeds zo enthousiast bent over nagellakjes. Ik moest denken aan de tijd dat je blog nog alleen daar over ging… Pfoe,dat is lang geleden!

  1. Haha, dat is inderdaad lang geleden! Maar natuurlijk vind ik het nog steeds leuk, dat verdwijnt niet zomaar 😉

 17. Leuk filmpje en leuke favorieten 🙂

 18. Femke zegt:

  Leuke favorieten ! 🙂

 19. Je bent zo enthousiast! Leuk om naar te kijken 🙂

 20. Leuke favorieten! De Jolly Jewels lakjes vind ik ook geweldig. Ik heb er zelf 5. Maar bij mij blijven ze zeker 3 dagen prima zitten. Ik heb er dan wel een basecoat onder (Essence studio nails nail fixing system step 1) en een topcoat over (Essence studio nails better than gel nails top sealer). Misschien dat dat nog uitmaakt?

  1. Ik gebruik altijd een base- en topcoat, maar ook dan chippen ze, helaas!

 21. Oh, ik hou van de Shea lijn van the body shop! Misschien die parfum maar eens proberen! Leuk filmpje weer!

 22. Stella zegt:

  Hey wat een leuk filmpje. Het lijkt wel of je veel rustiger praat. Heel fijn om dan je filmpje uit te kijken. Wat ik super vind in dit filmpje, is dat je inzoomt bij het swatchen. Geweldig! Ik vind roze jou heel mooi staan.

 23. The Body Shop Colour Crush Eye Shadow in Caramel Flirt lijkt me wel een fijn product. Mooie tint in elk geval 🙂

 24. Ik word toch wel heel nieuwsgierig naar die BB cream van Catrice door jou enthousiasme, was eigenlijk niet van plan ‘m te kopen, maar nu twijfel ik! hihi 🙂

 25. Esther zegt:

  Mijn haar is de laatste weken ook vettig. Ik was het drie keer in de week en gebruik iedere keer andere producten, zal het daar misschien aan liggen..

 26. Super leuk filmpje! De infinit shine lipgloss van catrice vind ik zo een leuk kleurtje hebben!!

 27. Super leuke en fijne favorieten weer!

 28. Je maakt leuke filmpjes! Ben benieuwd naar een aantal producten, bijv. de BB-cream.

 29. Leuk filmpje
  ik vind de Catrice Infinite Shine Lipgloss in Pink Up Your Life zeer mooi.
  Ik denk dat ik die maar eens ga halen.

 30. Marielle zegt:

  De shampoo’s van de bodyshop hebben geen siliconen. Je had misschien ook last van buld up in je haar door haarverzorgingsproducten met niet uitwasbare siliconen er in. Je hoofdhuid kan ook geirriteerd zijn door shampoo’s met harde sulfaten er in zoals de shampoo’s van Wella, Herbal Essences, John Frieda, Head & Shoulders,… ook shampoo’s die veel parfum bevatten kunnen je hoofdhuid irriteren zoals John Frieda shampoo’s.

  1. Een deel van de shampoo’s van TBS bevatten wel degelijk siliconen, alleen de Rainforest-serie niet. De Bananen-serie en de Ginger Shampoo wel 🙂 Ik gebruik al jaren serums op siliconenbasis en doe dat nu nog steeds, maar inmiddels is het probleem opgelost en heb ik er geen last meer van.

 31. Ik ben terug van weggeweest! Door het ontdekken van vele andere beautyblogs en het bijhouden van mijn eigen site was ik al een tijdje niet meer op jouw site geweest. Maar nu ik weer terug ben, ben ik blij weer zo’n enthousiast filmpje te zien! En kom ik weer vaker op bezoek 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.