Overig

Nieuws: Lushious Beauty wordt Beautyscene (en ik blog mee!)

 

Sommigen van jullie zullen het misschien al hebben gehoord, maar vanaf nu zal ik ook schrijven voor Beautyscene! Beautyscene is het voormalige Lushious Beauty dat gerund wordt door de lieve Debbie en Wendy. Een tijdje geleden werd ik door Debbie gevraagd of ik misschien bij haar wilde bloggen en ik hoefde daar natuurlijk niet lang over na te denken! Ik vind het hartstikke leuk en sinds vandaag ben ik officieel Beautyscene-blogger. Meer over mijn plannen voor Beautyscene kan je lezen in dit artikel!

Veel van jullie vroegen meteen wat er met Pinky Polish gaat gebeuren: ‘Gaat Pinky Polish stoppen?” Natuurlijk niet! Pinky Polish gaat gewoon door! Ik ga het uiteraard wel wat drukker krijgen, maar daar zullen jullie weinig van merken. Wel zal het zo zijn dat er vanaf nu eigenlijk altijd maar één artikel per dag zal komen (in plaats van af en toe twee) en dat er in drukke periodes dagen zullen zijn dat er misschien niets online komt. Daar staat uiteraard wel tegenover dat er op Beautyscene meer dan genoeg leuke artikelen zullen verschijnen, dus jullie hoeven je niet te vervelen! De artikelen die ik op Beautyscene plaats zal ik ook niet hier plaatsen, maar ik zal wel links gaan posten zodat jullie helemaal op de hoogte blijven van wat er allemaal gebeurt. Houd ook mijn Twitter-account in de gaten, want daar zal ik zowel mijn Pinky Polish-artikelen als mijn Beautyscene-artikelen aankondigen.

Ik nodig jullie allemaal uit om een kijkje te nemen op Beautyscene!

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Shna zegt:

  spannend allemaal hoor!

 2. Wat leuk voor je! 😀 Heel veel blogplezier alvast ^_^

 3. Supet leuk! Weer een uitdaging erbij, altijd leuk. Succes ermee!

 4. By Sjanty zegt:

  Leuk, heel veel succes met deze nieuwe uitdaging!

 5. Leuk leuk, ik ben benieuwd! 😀

 6. Marije zegt:

  Leuk, en veel succes natuurlijk!

 7. Wat leuk! Veel succes!

 8. Lisa zegt:

  Gaan ze je per artikel betalen? Kom je bij ze in dienst?

 9. Gefeliciteerd! Je schrijft leuk, dus dat komt vast helemaal in orde. Geniet ervan 🙂

 10. Leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.