Overig

Nieuws: Lushious Beauty wordt Beautyscene (en ik blog mee!)

 

Sommigen van jullie zullen het misschien al hebben gehoord, maar vanaf nu zal ik ook schrijven voor Beautyscene! Beautyscene is het voormalige Lushious Beauty dat gerund wordt door de lieve Debbie en Wendy. Een tijdje geleden werd ik door Debbie gevraagd of ik misschien bij haar wilde bloggen en ik hoefde daar natuurlijk niet lang over na te denken! Ik vind het hartstikke leuk en sinds vandaag ben ik officieel Beautyscene-blogger. Meer over mijn plannen voor Beautyscene kan je lezen in dit artikel!

Veel van jullie vroegen meteen wat er met Pinky Polish gaat gebeuren: ‘Gaat Pinky Polish stoppen?” Natuurlijk niet! Pinky Polish gaat gewoon door! Ik ga het uiteraard wel wat drukker krijgen, maar daar zullen jullie weinig van merken. Wel zal het zo zijn dat er vanaf nu eigenlijk altijd maar één artikel per dag zal komen (in plaats van af en toe twee) en dat er in drukke periodes dagen zullen zijn dat er misschien niets online komt. Daar staat uiteraard wel tegenover dat er op Beautyscene meer dan genoeg leuke artikelen zullen verschijnen, dus jullie hoeven je niet te vervelen! De artikelen die ik op Beautyscene plaats zal ik ook niet hier plaatsen, maar ik zal wel links gaan posten zodat jullie helemaal op de hoogte blijven van wat er allemaal gebeurt. Houd ook mijn Twitter-account in de gaten, want daar zal ik zowel mijn Pinky Polish-artikelen als mijn Beautyscene-artikelen aankondigen.

Ik nodig jullie allemaal uit om een kijkje te nemen op Beautyscene!

10 Comments

 • Reply
  Shna
  29 april 2011 at 21:07

  spannend allemaal hoor!

 • Reply
  Lisa
  29 april 2011 at 21:16

  Wat leuk voor je! 😀 Heel veel blogplezier alvast ^_^

 • Reply
  Michelle
  30 april 2011 at 01:41

  Supet leuk! Weer een uitdaging erbij, altijd leuk. Succes ermee!

 • Reply
  By Sjanty
  30 april 2011 at 07:48

  Leuk, heel veel succes met deze nieuwe uitdaging!

 • Reply
  Wendy
  30 april 2011 at 09:11

  Leuk leuk, ik ben benieuwd! 😀

 • Reply
  Marije
  30 april 2011 at 09:35

  Leuk, en veel succes natuurlijk!

 • Reply
  Mariska
  30 april 2011 at 11:10

  Wat leuk! Veel succes!

 • Reply
  Lisa
  30 april 2011 at 11:54

  Gaan ze je per artikel betalen? Kom je bij ze in dienst?

 • Reply
  Elinedroomt
  30 april 2011 at 23:03

  Gefeliciteerd! Je schrijft leuk, dus dat komt vast helemaal in orde. Geniet ervan 🙂

 • Reply
  Mariel
  3 mei 2011 at 16:57

  Leuk!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.