Huidverzorging

Review: Vaseline Advanced Repair Spray Moisturizer

28 juni 2015

Het duurde even voordat ik ontdekte hoe fijn de Spray & Go Body Lotions van Vaseline waren, maar inmiddels zijn er bij mij al heel wat bussen doorheen gegaan. Het is zo makkelijk en fijn! Ik hoopte al tijden dat Vaseline de serie zou uitbreiden met een nieuwe variant en dat gaat nu eindelijk gebeuren. De nieuwe Vaseline Advanced Repair Spray Moisturizer is speciaal voor de zeer droge huid en belooft extra intensief te hydrateren. Dat moest ik natuurlijk testen!

Vaseline Advanced Repair Spray Moisturizer - 3 van 7

Het makkelijke van de Vaseline Intensive Care Spray Moisturizers is dat ze ontzettend makkelijk in gebruik zijn. In plaats van een fles of pompje, zitten deze bodylotions in een spray die een fijne mist afgeeft. Even sprayen, uitsmeren en klaar! Ik vind ze vooral ideaal om in de zomer te gebruiken, omdat ze heerlijk snel intrekken.

De nieuwe witte variant uit deze serie is speciaal bedoeld voor de droge huid en belooft twee keer zoveel hydraterende bestanddelen te bevatten. Geen slechte toevoeging, want voor de droge huid zijn de andere varianten misschien net niet hydraterend genoeg. De Advanced Repair versie bevat 190 ml en kost €8,29.

Vaseline Advanced Repair Spray Moisturizer - 4 van 7

In tegenstelling tot de originele versies van deze sprays, bevat de Advanced Repair variant wel vaseline. Volgens mij gaan ze dat trouwens aan alle varianten toevoegen, maar ik weet niet wanneer de nieuwe formules in de winkels liggen. Overigens bevat deze witte versie géén parfum! Dat is mooi meegenomen.

Vaseline Advanced Repair Spray Moisturizer - 7 van 7

De spray van deze bodylotion is ontzettend fijn. De spray is geen pompje, maar het werk net zo makkelijk als een haarlak. Sommige mensen klagen over een gladde vloer na het gebruik van deze lotions, maar ik merk daar helemaal niks van. Gewoon op een badmat staan als je ze gebruikt en er is echt niks aan de hand.

Vaseline Advanced Repair Spray Moisturizer - 6 van 7

Ik had eigenijk verwacht dat ik niet veel verschil zou merken tussen deze extra intensieve variant en de originele versies, maar op mijn huid merk ik het absoluut! De Advanced Repair sprayt en smeert net zo makkelijk, maar eenmaal op je huid merk je dat hij iets meer verzorgend is. Gelukkig trekt hij nog steeds snel in! Ik vind dit wel een fijn alternatief voor wanneer de andere lotions niet voldoende hydrateren. Of wat dacht je van deze na een dagje zonnen? Perfect!

Vaseline Advanced Repair Spray Moisturizer - 1 van 7Yes, ook deze is fijn! Van de ‘oude’ serie ben ik vooral liefhebber van de groene (Aloe Fresh) en de gele (Essential Moisture), maar als ik wat intensievere hydratatie wil ga ik absoluut voor deze. En nu maar hopen dat er nog een keer wat extra geuren bijkomen. Ik blijf nog even dromen!

Vaseline Intensive Care Advanced Repair Spray Moisturizer – €8,29 (190 ml)
Kruidvat | Etos | DA

 

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Sandra - Beautybysandra 28 juni 2015 at 09:16

  Klinkt goed. Zelf heb ik nog geen enkele variant gebruikt. Misschien toch eens proberen 🙂

 • Reply Sofie 28 juni 2015 at 09:32

  Vaseline is zo’n fijn merk!

 • Reply Margot 28 juni 2015 at 10:15

  Het klinkt fijn!

 • Reply Inge 28 juni 2015 at 10:22

  Klinkt goed!! Ben alleen wel benieuwd hoe lang je met zo’n bus doet?!

  • Reply Charlotte 28 juni 2015 at 10:53

   Is een beetje lastig te zeggen omdat ik meerdere bodylotions afwissel, maar ik denk dat je met zo’n verpakking wel een maand of 2 moet kunnen doen.

 • Reply chucky1012 28 juni 2015 at 13:10

  Klinkt heel goed.

 • Reply Nicole 28 juni 2015 at 13:14

  Lijkt me echt super handig zo een spray bodylotion.

 • Reply Kiss & Make-up 28 juni 2015 at 13:45

  Handig! Ik heb de reeds bestaande drie Vaseline sprays gehad en die vond ik super.

 • Reply Elsbet | La Vie Pure 28 juni 2015 at 22:05

  Lijkt me best een handig product dit!

 • Reply Lotte van Hairgloss 29 juni 2015 at 08:26

  Ik ben wel benieuwd naar dit product, al vind ik de verpakking wel een beetje saai.

 • Reply Caro ~ My Beautycase 29 juni 2015 at 09:26

  Ik heb nog niet eerder zo’n bodylotion in spray-vorm geprobeerd! Klinkt heel erg fijn en lijkt me ook lekker makkelijk en snel werken! 🙂

 • Reply beautifulday4makeup 29 juni 2015 at 10:13

  Ik heb de gele en daar was ik vroeger al erg tevreden over

 • Leave a Reply