Make-up

Face of the Day: 28-08-2010

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een Face of the Day heb geplaatst, dus ik vond het wel weer tijd! In het artikel over de TBS Baked to Last-producten vertelde ik al dat ik nog de paarse en de blauwe oogschaduw-duo’s wilde hebben. Ik kwam afgelopen week nog een kortingsbon voor 30% korting tegen, dus ik heb ze donderdag meteen gekocht! Ik ben er echt heel blij mee, want het zijn hele mooie kleuren. Ik kon niet kiezen welke ik vandaag op wilde doen, dus heb ik ze allebei in mijn look verwerkt! Swatches komen nog, maar hier is alvast een FOTD met de oogschaduws.

Gezicht
– MAC Studio Tech in NW15
– MAC Studio Sculpt Concealer in NC15
– The Body Shop Lightening Touch in 01
– MAC Mineralise Skin Finish Natural in Light
– The Body Shop Baked To Last Blush in 01: Petal
– MAC Prep + Prime Transparant Finishing Powder

Ogen
– Too Faced Shadow Insurance
– The Body Shop Baked To Last Eye Colour in 07: Sapphire
– The Body Shop Baked To Last Eye Colour in 08: Amethyst
– MAC Vanilla Eyeshadow
– MAC Shroom Eyeshadow
– Pupa Pupalash Energizer Mascara

Op mijn bewegend ooglid heb ik de lichte kleur van het Baked To Last oogschaduw-duo in Amethyst (paars) aangebracht, en de donkere (donkerpaars) in mijn arcadeboog. De lichtste kleur uit Sapphire (lichtblauw) heb ik in de binnenste ooghoeken gebruikt en de donkere (donkerblauw) kleur nat aangebracht als eyeliner.

Ik heb een vrij dikke laag foundation er dergelijke op omdat mijn huid even helemaal van slag is, so please bear with me! Ik heb het redelijk goed kunnen bedekken en het komt weer wat tot rust, maar ik hoop dat mijn velletje er over een paar dagen weer gezond uitziet…

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Leuke frisse look hoor, nice!

 2. Wauw zo mooi! Gewoon perfect! Alles klopt bij elkaar!

 3. Wat ben jij schattig!
  Je blush is erg mooi =)

 4. Leuke look! 😀

 5. Wauw! Je staat superleuk op de foto en je ogen.. ze springen er helemaal uit!

 6. hele mooie look! Mooie ogen heb je 😀

 7. Echt een leuke foto is dit 🙂 Eigenlijk moet je deze links boven bij welkom neer zetten 😉

 8. Mooie look en oorbellen ! 🙂

 9. leuke look! zelf ben ik ook verzot op de baked to last oogschaduwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.