Dit vind je misschien ook leuk...

30 reacties

 1. Leuk dat je er een persoonlijk filmpje van gemaakt hebt. Ik wens je veel succes met je tentames. Tevens ook succes natuurlijk met het vinden van een nieuwe woning. Ik hoop voor je dat je het ene krijgt wara je al bent geweest om te kijken.

  Liefs Miss Mags

 2. Leuk dat je weer een persoonlijke vlog hebt opgenomen. Ik vind het altijd zo leuk om te zien 😀 Wat leuk dat je gaat verhuizen! Lijkt me leuk om een filmpje over je kwasten te zien. En het is niet echt beauty, maar het lijkt me ook leuk om een filmpje over je studie te zien. Ik moet namelijk dit jaar gaan kiezen (ik doe havo) en twijfel nog tussen de Pabo en communicatie. Dus het lijkt me leuk om daar wat ervaringen over te horen/lezen 🙂

 3. Leuk weer z’n persoonlijk filmpje! Spannend als je gaat verhuizen zeg! Weer een nieuw avontuur! 😀 Ik zou het leuk vinden om een filmpje te zien over je studie, ik moet namelijk nog een keuze maken voor volgend jaar en ben wel benieuwd naar wat jij ervan vindt!

 4. Joanne zegt:

  Succes met je tentamens!!!
  Ik vond je skincare artikelen waarin je ingredienten uitlegt super leuk, daar zou ik wel meer van willen zien.

 5. Liefe dat je een filmpje maakt, maar voor mij hoef je je niet te verontschuldigen hoor;) Heel veel succes met je tentamens, je gaat ze vast halen! 🙂

 6. Leuk filmpje. Succes met je tentamens!

 7. Succes met je tentamens! Mij lijkt het leuk als je over huidverzorging schrijft en dan over huidtypes en huidproblemen, En wat je dan kan doen.

 8. Heel veel succes met je tentamens! Spannend zeg dat je gaat verhuizen!!

 9. Succes met je tentamens! En ooh, je laatste jaar! Excited en eng tegelijk!
  En we snappen ’t wel hoor: school is belangrijk!!
  En spannend van je nieuwe huis (misschien), wel leuk 😀

 10. Succes met je tentamens, heb het zelf nu ook heel erg druk met stage, blog en mn vriend! En natuurlijk duim ik voor je dat je dat huisje gaat krijgen!

 11. Linsey zegt:

  Succes met je tentamens! Ik zal wel graag een informatief artikeltje over ingrediënten willen zien, welke je beter kan vermijden en welke nou echt iets goeds doen. Lijkt me leuk als je er iets mee gaat doen =)

  Liefs

 12. Bianca zegt:

  Succes met je tentamens 🙂

  Blijf zo doorgaan, ik vind alles wel leuk. Dankzij jou heb ik nu prachtige nagels en je make-up tips zijn ook goed !

 13. Naima zegt:

  Heei Chantal,

  Ik vind het jammer dat jij niet zoveel op je blog laat zien of dat het een paar dagen stil is.
  Dan is het ook niks aan om je blog te blijven volgen.
  Dat je het druk hebt of niet, het gaat om prioriteiten stellen. Je kunt wat mij betreft gemakkelijk in de weekenden vooruit werken, vlogs, reviews, filmpjes opnemen voor de komende weken. Zo doen meeste bloggers dat ook en dan hoef je je ook niet meer te stressen dat je weinig laat zien op je site of geen inspiratie meer hebt.

  Een aantal leuke ideeën, omdat je daarnaar vroeg:
  – foto’s van de afgelopen week laten zien
  – outfits off the day, of een night out
  – veel filmpjes maken over je huidverzorging, verschillende looks van bijv celebrities kan je genoeg uit halen (in filmvorm is het veel leuker kijken dan over een los product of een gezichtsverzorgingsroutine iets te ‘schrijven’)
  – schrijven over mode, fashion uit bladen etc en vragen naar onze mening
  – kookrecepten laten zien van maaltijden of zoetigheden
  – selfmade maskers of materiaal laten zien (how to..)
  – over nieuwe collecties schrijven en onder aandacht brengen
  – wishlisten voor naar Engeland laten delen aan lezers of uit bepaalde nieuwe collecties
  – meningen delen over producten, dat je voor een tijdje hebt gebruikt of gebruikt
  – bizarre of grappige verhalen schrijven over fasion, beauty dat je bent tegengekomen of onder aandacht wilt brengen en meningen ernaar vragen.

  Ik hoop dat je hier wat aan hebt!
  Ik bedoel alles goed en voel je niet aangevallen door mij, ik wil hou ervan om naar je te kijken en vind het daarom ook steeds jammer dat er weinig valt te zien of te lezen op je blog. XX

  1. Sorry hoor, maar dit commentaar begrijp ik niet echt.. Volgens mij legt ze juist uit dat ze die tijd en ruimte niet heeft om artikelen te maken. Schijnbaar ligt de prioriteit iets meer op haar studie dan op haar blog. Je hoeft niet elke dag 2 artikelen te schrijven om een leuke blog te hebben vind ik! Bovendien zijn de meeste bloggers fulltime met hun blog bezig en studeren de meeste niet voor hun laatste jaar!

   Ohja en volgens mij was het Charlotte 😉

   1. Lotte zegt:

    Ik ben het met Kim eens. Ik denk dat Naima echt onderschat hoe zwaar studeren kan zijn. Beautybloggers zijn ook maar mensen. 😉

    Verder vind ik het juist leuk aan deze blog dat er zulke goede artikelen op staan. Liever minder artikelen van goede kwaliteit dan veel artikelen van mindere kwaliteit. Ik lees beautyblogs om artikelen over beauty te lezen, ik ben niet geïnteresseerd in room-tours, what’s in my bag en dat soort dingen. Niets mis met mensen die dat leuk vinden om te zien/lezen of beautybloggers die dat doen, hoor! Maar ik waardeer het juist heel erg dat op PinkyPolish de kwaliteit zo hoog is.

  2. Janneke zegt:

   Onderschat het niet! Tentamens vragen erg veel van je tijd. En misschien gebruikt ze juuist de tijd in haar weekend om daar mee bezig te zijn. Ik kan uit ervaring zeggen dat je tijdens de tentamenperiode even onder een steen leeft. Heb er momenteel ook last van… Dan wil je niet ook nog andere ‘verplichtingen’ hebben van bijvoorbeeld elke dag een blogpost uploaden. Dan moet je wel met jezelf afspreken alleen een blogpost te maken als je er echt tijd voor hebt.

   Succes met je tentamens Charlotte, zit er zelf ook in!

 14. Leuk filmpje! Succes met alles!

  Voor komende filmpjes zou ik zeggen: Studietips!
  Laat eens een planning zien, of hoe het plekje waar je studeert er uit ziet en wat voor jou zorgt dat je je beter kan concentreren.
  Het vorige studie-tips filmpje was echt super! Daar raken we extra gemotiveerd door voor onze eigen studies!
  X

 15. Wat kan jij leuk een filmpje aan elkaar praten 😀 Echt aangenaam om naar te luisteren!
  Doe vooral zo voort en ik hou het wel in de gaten wat hier in de toekomst zo al voorbij komt 😉
  Veel succes met het verhuizen!

  <3

 16. Linniej zegt:

  Ik lees je blog al een heeeele poos met heel veel plezier….had al gemerkt dat je de laatste tijd wat minder plaatste maar nog kijk ik elke dag even of er weer wat nieuws opstaat.

  *Wat mij nog wel een leuke blog lijkt: ik ben sindskort bezig met oogschaduw en leuke looks…maar mijn vraag is, hoe je dan het makkelijkste kan beginnen hiermee en wat kan je absoluut beter niet doen (zo de deur uit gaan). Soms twijfel ik namelijk of de look helemaal goed is opgebouwd of mooi staat. Hoe kom je er achter welke kleuren bij je passen etc.
  * Leuke opberg ideeën voor een make-up stash!
  * Budget looks en filmpjes zijn altijd enorm leuk.

  Succes met je studie en verhuizen.

  Liefs xx

 17. Karin zegt:

  Hoihoi!
  Ik ben verslaafd aan het kopen van mooie oogschaduwpaletjes maar breng ze altijd hetzelfde aan.
  Lichte kleur op het wenkbrauwbot, medium op het bewegende ooglid en een donkere kleur in de arcadeboog.
  Ik zou graag meer lezen over ooglooks omdat als ik zelf creatief ben het resultaat nooit zo mooi is..
  xx

 18. Celine zegt:

  succes met je tentamens!

  ideeën voor filmpje/ artikelen :
  – tips tegen puistjes
  – feestelijke oogschaduw look met bruine kleuren

 19. Mijn tentamens komen er ook aan idd! Heel veel succes met je tentamens en spannend dat je gaat verhuizen!

 20. Heel herkenbaar hoor, die drukte en stress! Wel een leuk filmpje weer, ik zou stiekem wel willen weten welke crèmes je gebruikt bij een rode onregelmatige huid (niet puistjes). Daar heb ik zelf namelijk redelijk last van.. Ohja en weet je nog een goede tip voor opvallend grote poriën? Na het insmeren met dagcreme valt het bij mij altijd superveel op. Ik gebruik daarvoor wel soms een primer, maar ik wil niet altijd full-coverage gaan. Heb je een tip?

 21. Stella zegt:

  Hoi,

  Tjeetje,…tentamens en dan ook nog eens verhuizen, Pffffff Succes met beiden. Ik zou het leuk vinden als je wat over huidverzorging zou vertellen, met name de werking van ArganOlie, Je wordt ermee bedolven. Zoveel keus, maar wat doet het voor je? DrOrganics (De Tuinen) heeft een nieuwe serie, jawel ArganOil,…nu word ik helemaal nieuwsgierig,…jij ook?

 22. Ik heb heel veel respect voor hoe hard jij werkt voor je tentamens. Ik ben net begonnen aan mijn eerste jaar en het valt me zwaar, heel erg zwaar. Zo zwaar, dat ik me soms afvraag of ik er wel gelukkiger van wordt als ik mn studie af zou maken. Toch wil ik het wel heel graag. Maargoed, super dat het wel weer helemaal goed gaat bij jou in ieder geval!

 23. Charlotte zegt:

  Heel veel succes met tentamens! Ik vond het inderdaad al wat stiller, maar dit verklaard alles!

  Over twee weken naar London, wat leuk! Ik toevallig ook, dus als je nog (shop)tips hebt, heel graag! Wij zijn er al een paar jaar niet meer geweest.

  Ik zou het trouwens wel wat vinden als je wat meer kunt vertellen over kleurgebruik in combinatie met koele of warme ondertoon van de huid en of het belangrijker is de kleuren op je huid of op je ogen aan te passen.
  Misschien daarbij meteen iets over het gebruik van matte vs. glimmende/glitter oogschaduw?

  Nogmaals succes met je tentamens en alvast heel veel plezier in London!

 24. Leuk filmpje. Ik zou wel wat meer producten willen leren kennen, war geen alcohol en parfum inzit.

 25. Linniej zegt:

  Het is ook wel leuk om te kijken hoeveel men ongeveer per maand uitgeeft aan make up en beauty producten.

 26. Ik zou wel wat meer van huidverzorging willen zien. Bijvoorbeeld een step-by-step how to filmpje of producten die je nu gebruikt ect.

 27. Wat leuk dat je naar Londen gaat!!! Ik vind het ook een geweldige stad. Heel veel plezier!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.