Nagellak

Swatch: Herôme – Pune (Magical India)

De Herôme W.I.C. Magical India-collectie ligt alweer eventjes in de winkels en lag al weken met smart te wachten om door mij geswatched te worden. Hoewel ik niet van alle kleuren meteen enthousiast word zit er toch één lakje tussen die speciale aandacht verdient, namelijk Pune! Pune is een culturele stad in India en Herôme heeft zich laten inspireren door de futuristische gebouwen die er te vinden zijn. Dat is duidelijk terug te zien, dus kijk mee om te zien hoe mooi deze lak wel niet is!

Zoals jullie inmiddels misschien wel weten ben ik dol op bijzondere lakjes met bijzondere glitters. Pune lijkt misschien in het flesje niet zo spectaculair (hij lijkt daar gewoon grijs metallic), maar als je ‘m beter bekijkt is hij geweldig! Het is een combinatie van blauwe, gouden en paarse glitters in een grijsblauwe basis. Erg bijzonder!

Ik was even bang dat Pune slecht zou dekken, maar twee laagjes waren genoeg. Als ik de foto’s zo bekijk had er nog wel een extra laagje bij gekund, maar aan de andere kant is het zo ook goed. De glitters zijn redelijk fijn en daardoor iets makkelijker te verwijderen dan ‘gewone’ grove glitters, maar houd er wel rekening mee dat je eventjes moet boenen.

Herôme Pune maakt deel uit van de tijdelijke Magical India-serie en zal nog heel even verkrijgbaar zijn. Wees er dus snel bij!

Dit vind je misschien ook leuk...

38 reacties

 1. Ooooh wat ene beauty! LIKE!

 2. Wauw, ik hoop dat ik hem nog kan halen!

 3. Inderdaad een prachtig lakje, ik ben ook gek op nagellak met glitters. Come to mama 🙂

 4. Oeh ik vind dit wel een hele mooie nagellak
  Liefs

 5. Ik vind de lak in het flesje eigenlijk mooier dan op de nagel. Ik zou ‘m denk ik laten liggen.

 6. Wat een mooi kleurtje!

 7. Wat een leuk lakje. Ik hou van glitters.
  De ondertoon kleur had naar mijn mening wel meer mogen poppen. Meer paars misschien.
  Liefs, Renate

 8. Wauw wat een mooi kleurtje. Ik hou wel van die aparte lakjes!

  xx

 9. wauw, wat een mooi lakje!

 10. Die is echt heel mooi, hij doet me denken aan Gosh Galaxy maar dan in het blauw.

 11. wauw 😀 erg pretty

 12. Het is een mooi lakje!

 13. Wat een prachtige finish!

 14. Ja deze heb ik ook en ben er zoooo blij mee!

 15. Christa zegt:

  Zelf houd ik echt van Bangalore, maar goed, ik denk dat ik bevooroordeeld ben doordat ik daar gewerkt heb=]

 16. Wat een prachtige lak weer!

 17. Jeetje, verrassing in een nagellakpotje! Gorgeous!

 18. Prachtige kleur!

 19. Ik heb hem ook en hij is zo mooooi!

 20. Prachtige nagellak 😀 x

 21. Wauw, zo pretty! Met al die glittertjes <3

 22. Een heel mooi lakje zeg. Mooie kleur.

  Liefs Miss Mags

 23. Ohh zo’n soort lakje zoek ik al heel lang! Die ga ik sowieso halen, haha. Heel mooi gelakt ook 🙂

 24. Het is zo’n nagellakje voor een pretty pretty princess! Lijkt me leuk voor de feestdagen 🙂 xoxo Jani
  http://www.gorgeousglitter.blogspot.com

 25. Echt een prachtig kleurtje! Heel gaaf voor de herfst 🙂

 26. Ik vind hem erg mooi!

 27. Wauw prachtige nagellak, mooie kleur en de glitters zijn ook mooi

 28. Dit is zo’n prach-tig lakje! <3

 29. Pretty kleurtje! Lekker glimmend 🙂

 30. okaayy deze is echt wel moooi!!

 31. Nynke zegt:

  Echt een geweldig mooi lakje!

 32. Heel cool lakje!

 33. quinty zegt:

  wauw wat een prachtige kleur!

 34. Wauw, echt een mooi kleurtje!

 35. Sophia zegt:

  Wauww, wat een mooi lakje! 🙂

 36. Prachtig! Ik ga toch maar eens snel kijken of ik ‘em ergens kan scoren..

 37. Ziet er erg goed uit! I like 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.