Make-up

Face of the Day: 20 Februari 2011

Toen ik jullie vroeg wat jullie graag op Pinky Polish zouden willen zien waren en veel van jullie die graag wat meer Face of the Day’s willen zien. Natuurlijk laat ik jullie commentaren niet ongemerkt voorbij gaan! Toen ik gisteren mijn make-up had aangebracht besloot ik er meteen foto’s van de maken om aan jullie te laten zien.

Voor deze look heb ik voornamelijk mijn The Body Shop Boho Beauty-palette gebruikt. Ik had jullie een oog-look met dit palette beloofd, dus bij deze!

Zoals altijd bracht ik eerst een laagje oogschaduwbasis (Urban Decay Primer Potion) aan. Vervolgens bracht ik de kleur Boho Brown (uit het palette) aan op mijn gehele bewegende ooglid. In de arcadeboog gebruikte ik Haute Chocolate en onder mijn wenkbrauwen bracht ik New Nude aan als highlighter. Langs de onderwimpers van de binnenste ooghoek gebruikte ik een klein beetje MNY Eyeshadow in 120.

Langs de bovenste en onderste wimpperrand trok ik een lijntje met een zwart oogpotlood (Pupa Multiplay) en om het oogpotlood te fixeren bracht ik wat zwarte oogschaduw (uit het À La Mode-palette van The Body Shop) aan over het oogpotlood. Omdat ik de look iets intenser wilde maken bracht ik MAC Technakohl Liner in Graphblack aan op zowel de onderste als bovenste waterlijn. Om de look af te maken krulde ik mijn wimpers en bracht ik twee laagjes Pupa Pupalash Mascara Energizer aan.

Gebruikte Producten:
Gezicht
MAC Pro Longwear Foundation in NC15
MAC Pro Longwear Concealer in NW15
MAC Mineralize Skinfinish Natural in Light
Make Up Forever HD Powder
The Body Shop Bronzing Powder in 01
The Body Shop Cheek Colour in 04: Golden Pink

Ogen
Urban Decay Primer Potion
The Body Shop Boho Beauty-palette (Brush With Fashion)
The Body Shop À La Mode-palette (Brush With Fashion)
MNY Eyeshadow in 120
Pupa Multiplay Eye Pencil
Pupa Pupalash Mascara Energizer

Lippen
The Body Shop Hi-Shine Lip Treatment in 01: Pink Cream (Brush With Fashion)

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. heel mooi!

 2. Waauuww!! Ik vind jou echt zo'n beauty:D Eerlijk waar!

  1. Aaaargh! Wat moet ik daar nou op zeggen? Eeehm… Dank je 🙂

   1. Hihi.. ja zoiets;-) Zie het gewoon als een welgemeend groot compliment!!:D

 3. Mirjam zegt:

  Wauw, wat een mooie full face foto!

 4. Marieke zegt:

  Wat hierboven al gezegd werd, je bent echt heel mooi! En natuurlijk een mooie look ^^

 5. Hele mooie look ! 😀
  Leuk trouwens, dat je al zo snel iets doet met onze 'adviezen' 🙂

 6. Oja, ik ben jaloers op je haarkleur 😀

 7. Mooie look!
  Jou gezicht vind ik zo mooi haha,
  heel mooi in verhouding zegmaar! 😀

 8. Marieke zegt:

  Hele mooie look, joh!
  Staat je echt goed.

 9. Wat een mooie face of the day! 🙂

 10. Wow echt een geweldige look! Dit ga ik ook eens proberen!

 11. Jessica zegt:

  Je hebt perfecte wenkbrauwen! Mooie look.

 12. Prachtige look, staat je echt heel mooi!

 13. Aranka zegt:

  Wat een prachtige look! Je ziet er echt geweldig uit!

 14. Pretty! Mooi neutraal 🙂 Ik vind dat bruin altijd zo perfect bij blauwe ogen past.

 15. Staat je heel erg mooi! vond de palettes ook echt prettie <3

 16. waauw staat je erg goed!

 17. Supermooi 😀 Lekker neutraal, en het staat je supermooi ;D

 18. Wat zie je er prachtig uit meid !

 19. Jolanda zegt:

  Ik ben benieuwd of de MAC Technakohl Liner (zwart) de hele dag blijft zitten op de waterlijn? Ik heb al zoveel uitgeprobeerd en bij mij gaat bijv. de gelliner van MAC prikken als ik dat op de waterlijn doe (ondanks dat het daar wel voor gebruikt kan worden). Ik zoek dus een niet-irriterende maar lang zittende oogpotlood voor op de waterlijn 😛 Kan jij de MAC Technakohl Liner aanraden of weet jij dan betere?

 20. Nice website , i have bookmarked it for later use, thanks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.