Nagellak

Mijn Hello Kitty Imageplate is Gearriveerd!

Kijk eens wat er gisteren in mijn brievenbus zat? Mijn Hello Kitty Imageplate die ik gratis bij Born Pretty Store bestelde!

Hij is keurig netjes aangekomen, dus ik ben tevreden. Ik bestelde de mijne enkele weken geleden, maar vanwege het Chinese Nieuwjaar had mijn bestelling wat vertraging opgelopen. 8 februari kreeg ik een e-mail dat mijn bestelling verzonden was en gisteren (21 februari) zat hij in de bus. Je kan er dus vanuit gaan dat je Born Pretty Store-bestelling zo’n 2 weken onderweg is. Niet slecht toch?

Ik kreeg bij het artikel over deze actie allerlei vragen over de procedure. Zo waren enkelen van jullie gemaild door Born Pretty Store met de mededeling dat je een tweet van Born Pretty Store moest re-tweeten om in aanmerking te komen voor deze actie. Ik heb dat zelf niet hoeven doen (ik bestelde ‘m tijdens de eerste ronde, dat was iets meer dan een maand geleden), dus ik kan jullie daar helaas weinig over zeggen. Ik raad je dus ook vooral aan om eventjes contact op te nemen met de klantenservice van Born Pretty Store (bereikbaar op cs@bornprettystore.com) voor extra informatie. Ook voor andere vragen kan je het beste contact met hen opnemen. Ik ben op geen enkele manier verbonden aan deze webshop, dus ik kan jullie helaas niet helpen!

Ik weet dat veel van jullie deze Imageplate besteld hebben besteld, dus het leek me handig om jullie nog even een tip mee te geven voor wanneer jullie hem binnenkrijgen. In tegenstelling tot de officiële Konad Imageplates zit over deze Imageplate een laagje doorzichtige folie. Dat zie je niet direct zitten, maar je moet het er voor het stempelen natuurlijk even afhalen. Denk dus niet meteen dat de Imageplate niet goed werkt, want hij doet het prima (mits je het folie-laagje er even afhaalt). Vergeet dat dus niet te doen!

Ik wacht nog eventjes totdat mijn nagels weer een beetje op lengte zijn (gelukkig groeien ze hard!) en dan zal ik jullie nog wat leuke combinaties met deze Imageplate laten zien.

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. Valérie zegt:

  Ik kreeg idd ook die mail dat ik moest retweeten. Heb het maar gedaan. Gisteren kreeg ik een mail dat ze hem zo snel mogelijk zouden opsturen. Ben heeeel erg benieuwd! Echt tof dat je dit op je blog hebt gezet.

 2. Ik moest inderdaad ook retweeten. Verder geen email meer gehad. Ben benieuwd of ik hem binnen krijg. Ik heb ook eens op ebay een heleboel image plates besteld, Veel goedkoper als Konad, en werkt even goed. Deze waren inderdaad ook gesealt.
  nou ik ben benieuwd 😀

 3. Katrien zegt:

  Bij essence zit er ook een plastiekje op de platen, duurde ook enkele keren testen voor ik dat besefte 😀
  Ik kreeg ook een mailtje dat het zo snel mogelijk verzonden zal worden, ik ben benieuwd!

 4. Yeeah ik heb hem ook besteld 😀

 5. miranda1993 zegt:

  Leuk, ik heb hem niet besteld. Aan gezien ik echt super kleine nageltjes heb( ik heb jaren lang nagels gebeten)

 6. Wat gaat ziet hij eruit! Echt leuk dat hij gratis was!

 7. Nice, ik heb hem ook besteld! Hoe lang duurde het bij jou voor je hem had?

  1. Dat staat in het artikel, 2 weken.

 8. Leuk ben benieuwd!

 9. Merel zegt:

  Ik heb hem bij je 2e artikel bestelt dus dan zal het nog wel even duren. Ik heb trouwens voor de zekerheid wel getweet, haha. Maar ik ben heel benieuwd. 🙂

 10. Ik kreeg ook een mailtje dat ik het moest retweeten, maar ik denk dat zelfs zonder dat je imageplate nog gewoon wordt opgestuurd. Ik heb het ook aan wat andere doorgegeven en gewoon geretweet. Stel het komt niet binnen ga ik nog wel een keer mailen, heel erg bedankt voor de tip ^.^ ik heb maar 1 imageplate omdat ik het zonde vind er eentje te bestellen waar ik niet alles leuk van vind, leuke manier dit om er eentje bij te krijgen 😀

 11. Leuk! Ik heb hem niet besteld ^^

 12. Oh wat geweldig !
  Hello Kitty is zo cute ^^

 13. Leuk, ik wacht af op de mijne, heb trouwens niks hoeven re-tweeten

 14. Eline Duijkers zegt:

  ik hoefde niets te re-tweeten.
  ben benieuwd wanneer de mijne binnenkomt! als het goed is volgende week een keer als het bij mij ook 2 weken duurt!

 15. Ik heb hem net ook maar besteld.
  Ben benieuwd 😀

 16. ik had em ook naar aanleiding van je artikel besteld! kreeg een mailtje dat hij verzonden werd en of ik het wilde retweeten.. had op dat moment geen tijd eigenlijk dus ik heb t niet gedaan. ben benieuwd of ik em alsnog krijg haha

 17. Karin zegt:

  Ik had 'm ook besteld, zelfde verhaal, mailtje moest je retweeten maar dat heb ik niet gedaan. Een paar dagen later een mail dat het wat langer duurde door een systeemfout maar dat 'ie er wel aankwam. Vandaag een enveloppe in de bus (zelfde als die van jou aan de foto te zien) maar met een doosje met een aantal kleuren rhinestones.. Ook geen visitekaartje erbij.. Vreemd!

  1. Eline Duijkers zegt:

   ik heb ook precies hetzelfde.. ook een doosje met steentjes. had liever het plaatje gehad.
   een beetje raar allemaal.
   Maargoed, gratis is gratis. haha

  2. Eline Duijkers zegt:

   oja, het doosje met steentjes is trouwens ook van een hele andere site. namelijk van: http://www.nailissima.fr een franse site?!
   oja bij mijn adres bovenaan staat ook nog BP3353, daaraan kon ik zien dat het waarschijnlijk van die site is aangezien dat de actiecode was toch? anders had ik het niet eens geweten, er zat verder niets bij.

   1. Karin zegt:

    Idd. gratis is gratis maar had de Hello Kitty plate ook leuker gevonden. Ik moest ook even denken toen ik het envelopje uitpakte hoor, het retouradres staat ook op naam van een mij onbekend bedrijf.. Ik heb ook een andere code gebruikt, die van 't artikel BP299..
    Ben benieuwd wat anderen ontvangen!

 18. Ik heb dit rhinestones wheel ook ontvangen, ook van nailissima.fr .. Op het enveloppetje staat dat het "electronic" is, en dit geval heb ik ooit eens op een blog gelezen. Het meisje in kwestie had dit ook niet besteld. Misschien is dit een 'sorry' voor het lange wachten? Ze hadden me gezegd dat, toen er iets was foutgegaan met het systeem, ik een nieuwe plate kon bestellen. Dit ging niet omdat er op mijn adres al een gratis plaatje stond. Ik heb nu nog steeds het imageplate niet ontvangen..

  De steentjes komen ook van Singapore.. Wel een beetje ver van Hong Kong (vanwaar Bornprettystore verzendt), niet? Wel raar dat ze persoonlijke gegevens doorspelen naar een ander bedrijf..

  Gratis is gratis, maar deze "kennismaking met de webshop" is volgens mij niet geslaagd. Ik zal in de toekomst niets kopen op deze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.