Huidverzorging Shoplogs

Geshopt: Dermalogica Skin Kit Normal/Dry

Sinds een aantal maanden is Dermalogica één van de meest besproken huidverzorgings-merken op het Internet. Ik hoor niet alleen enthousiaste verhalen van andere bloggers, maar ook veel meiden in mijn omgeving zijn erg te spreken over deze producten. Dat belooft dus veel goeds!

Jullie kunnen je wel voorstellen dat ik steeds nieuwsgieriger werd naar dit merk, maar aangezien ik veel andere producten (o.a. Clarins) aan het uitproberen ben leek het mij beter om nog eventjes te wachten. Toch begon de nieuwsgierigheid weer een beetje te kriebelen, dus ik kon het niet laten om vandaag even een bezoekje te brengen aan de Soap Treatment Store (in Amsterdam) en ik kwam thuis met de Skin Kit voor de normale tot droge huid.

In deze kit zitten mini-verpakkingen van een aantal van de meest populaire producten van Dermalogica. Dit leek mij een perfecte manier om de producten uit te proberen! De volgende producten zijn in het tasje te vinden:

Special Cleansing Gel (50ml)
Deze facewash is geschikt voor de normale tot gecombineerde huid en zou op een milde manier je huid grondig reinigen. Ik heb al enkele favoriete facewashes, dus ik ben benieuwd of dit product daar tegenop kan!

Multi-Active Toner (50ml)
Dit is één van de producten waar ik veel positieve verhalen over heb gehoord. Deze toner(-spray) verfrist en verzorgt de huid en zorgt er bovendien voor dat je dag- of nachtcrème zuiniger in gebruik is en makkelijker wordt opgenomen.

Gentle Cream Exfoliant (10ml)
Dit product leek mij eerst niet zo spannend, maar ik kwam het een tijdje geleden tegen in één van de filmpjes van Lisa Eldridge. Toen kwam ik er namelijk achter dat dit product geen gewone scrub met korrels is, maar het een exfoliërende crème is die door middel van fruitzuren, salicylzuur en melkzuur de dode huidcellen ‘losweekt’. Ik ben tegenwoordig groot fan van dit type producten, dus ik kan niet wachten om deze uit te proberen!

Skin Smoothing Cream (22ml)
Ook dit product trok een tijdje geleden mijn interesse. Deze crème zou de huidstructuur verbeteren en dat kan ik op dit moment goed gebruiken. Bovendien bevat deze crème de vitamines A, C en E. Dat zijn de meest belangrijke vitamines voor de huid, dus ik ben erg benieuwd naar wat deze crème voor mijn huid gaat doen.

Climate Control Lip Treatment (4,5 gram, full-size)
Deze lippenbalsem is wat mij betreft een beetje overbodig, maar hij is in elke Skin Kit van Dermalogica te vinden. Dit product bevat (net als alle andere producten van Dermalogica) géén minerale olie of een afgeleide daarvan, dus dat vind ik een groot pluspunt. Op zich ben ik niet op zoek naar een andere lippenbalsem, maar het zou natuurlijk mooi meegenomen zijn als het een fijn product is.

Verder zit er in het tasje uitgebreide informatie over de huid en de manier waarop de producten het beste gebruikt kunnen worden. Ook kwam ik tot mijn verassing twee proefjes tegen van de Skin Hydrating Masque en de PreCleanse, dus die ga ik natuurlijk ook uitproberen.

Ik heb deze set echt net in huis, dus ik kan nog niks zeggen over de werking. Dit zijn slechts mijn eerste indrukken die ik graag met jullie wilde delen. Uiteraard ga ik de komende weken de producten trouw gebruiken, en dan geef ik jullie een update over hoe mijn eerste kennismaking met Dermalogica mij is bevallen.

Heb jij al één van de producten van Dermalogica getest?

De Skin Kits zijn beschikbaar voor de meeste huidtypen en kost €39,90. Ik kocht mijn set bij de Soap Treatment Store in Amsterdam, maar Dermalogica is ook verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop Het Cosmeticahuis. Bovendien zijn de producten vaak goedkoper verkrijgbaar op websites als eBay en Strawberrynet.

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Ik ben al een tijd benieuwd naar de producten van Dermalogica. Ben benieuwd naar je review! 😀

 2. Lijkt me erg fijn, ben heel benieuwd naar wat jij ervan vindt!

 3. Ben al een tijd erg nieuwsgierig naar de producten!!

 4. Ik heb ook zo´n starterskit, maar dan normal/oily. Gebruik de precleanse, dan die special cleanse gel, soms daily microfoliant, special active toner, en als laatste active moist. Vind het fijne producten en heb het idee dat m´n huid er goed schoon van wordt. Of m´n huid er echt beter van wordt weet ik nog niet zeker, heb wel het idee dat m´n huid iets rustiger is, minder pukkels en dergelijke. Nog even doorgaan met uitproberen. Heb soms wel het idee dat de creme voor de drogere gedeeltes (heb een gecombineerde huid) niet 'vet' genoeg is.

 5. Dermalogica is echt fijn! Ik heb eens zo'n kitje gehad voor de gevoelige huid en ondertussen heb ik de producten allemaal fullsize! 🙂

  1. Aaah, dat klinkt ook al veelbelovend 😀

 6. Ik ben er echt heel erg benieuwd naar! Ik heb er al zoveel over gehoord dat ik erg nieuwschierig ben!

 7. Madelon zegt:

  Hi Pinkie, zoals je weet ben ik al vele jaren groot fan van vele producten van Dermalogica en bestel het altijd via Jerseybeauty Company in the UK. Is bijna 50% goedkoper dan in de winkel in NL. Kijk uit naar je review!

  1. Ik had geen geduld om te wachten totdat het werd bezorgd, dus vandaar dat ik 'm gewoon in de winkel heb gekocht. Als het me bevalt ga ik ze zeker daar bestellen 😀

 8. Heb toevallig deze travel kit voor Kerst gekregen vorig jaar en vond de resulten echt geweldig 🙂 Ben alvast benieuwd naar wat jij ervan zal vinden 😉

  1. resulten=resultaten bedoelde ik, haha 🙂

 9. Ik ben erg benieuwd naar je uiteindelijke review over deze kit. Ik heb nog geen producten gebruikt van Dermalogica, maar wel goede verhalen gehoord 🙂

 10. ik gebruik de Clean Start lijn van Dermalogica, dat is de lijn voor tieners eigenlijk. Nouja, ik ben dan wel net geen tiener meer, maar mijn huid heeft echt nog veel onzuiverheden! Voor mij werkt deze lijn ook, dus daar ben ik erg blij mee! maar ik ben ook wel benieuwd naar de producten die jij hebt gekocht! misschien ook wel wat voor mij 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.