Make-up Reviews

Review: MAC Mineralize Blush – Gentle

Blush is een steenvast onderdeel in mijn routine. Ik vind een look niet af als er geen blush is gebruikt, dus ik ga dan ook nooit zonder blush de deur uit. Een groot deel van mijn collectie bestaat uit producten van MAC. Opvallend genoeg had ik nauwelijks MAC-blushes, dus ik vond dat daar wel eens wat verandering in mocht komen. Na wet neuzen en testen koos ik voor de Mineralize Blush in de kleur Gentle.

Ik ben dol op de Mineralize-producten van MAC. Mijn favoriete poeder is de Mineralize Skinfinish Natural, en sinds kort gebruik ik ook regelmatig de Mineralize Foundation. De blush uit deze lijn is dan ook een zeer toepasselijke aanvulling op mijn stash!

Ziet de blush er niet prachtig uit in de pan? Eigenlijk vind ik alle Mineralize-producten geweldig om naar te kijken! Gentle ziet er niet alleen prachtig uit in het doosje, maar ook op de huid is het echt een mooie kleur:

De basis van Gentle is een vrij koele medium-kleur roze. Tevens bevat de blush subtiele gouden glittertjes. Deze glitters zijn op de huid nauwelijks zichtbaar, maar geven een warme gloed aan de blush. Deze combinatie van warm en koud zorgt ervoor dat Gentle zeer draagbaar is en bij bijna elke look mooi zal staan!

Om jullie een beter beeld te geven van hoe deze blush op de huid staat heb ik een full-face foto genomen waar ik deze blush draag. Hij komt helaas minder goed over dan ik zou willen, maar het geeft jullie in elk geval een klein beetje een indruk van het effect van Gentle:

De Mineralize Blushes zijn ontzettend gepigmenteerd en je brengt al snel te veel blush aan. Het is in het begin dus eventjes zoeken naar de juiste hoeveelheid! Ik raad je dus ook aan om bij voorkeur een wat luchtige blush-kwast te gebruiken, want een vollere kwast levert extra veel dekking op, en dat heb je bij deze blush zeker niet nodig.

Ik ben ontzettend blij met Gentle, want het is de perfecte blush die je zonder nadenken met elke look kan combineren. Door de combinatie van warme en koele ondertonen is hij bovendien geschikt voor zowel huidskleuren met warme ondertonen als koele huidtypes. Ik heb een hele lichte huid (MAC NC15) en ik kan deze blush goed hebben, maar ook op dames met een medium tot eventueel donkere huid zal Gentle erg mooi staan. Dit is zeker een aanrader wanneer je op zoek bent naar een mooie draagbare blush!

De Mineralize Blush in de kleur Gentle kost €22,00 en is te koop bij alle verkooppunten van MAC.

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Waaauww! Heel mooi!

 2. Het staat je echt supergoed! Wat een mooie blush!

 3. nailsenbeauty zegt:

  een erg mooie blush

 4. Mooie blush, staat je erg mooi! Ik heb de mineralized blush Dainty van MAC en ik vind hem erg mooi!

 5. Wauw die is mooi! Ik wil ook nog graag een blush van MAC 🙁

 6. Wauw, hij is echt heel erg mooi!

 7. fleursbeautytips zegt:

  Mooie blush hoor. Hij staat je goed. Is ook wel een kleur voor mij. Maar heb nog genoeg liggen, haha.

 8. WAUW! Echt super mooi!

 9. Lotte zegt:

  Wauw echt mooi!

 10. Heel mooi!

 11. Wat een mooie blush! Staat je erg goed.

 12. Wat een mooie blush!!

 13. Wat een super mooie blush!

  Ik ben echt jaloers, MAC is zo ver weg voor mij! Voor de dichtsbijzijnde counter moet ik al zo'n anderhalf uur in de trein zitten. Voor mijn verjaardag wilde ik wat MAC producten vragen, maar omdat het zo ver weg is heb ik toch maar weer bij TBS wat fijne producten uitgezocht.

 14. Prachtige blush daar leg ik met liefde 22 euro voor neer……! 😀 Thanks voor de review!

 15. Hij is echt prachtig 😀

 16. Oke nu wil ik hem nóg erger… Haha, hij staat je echt prachtig!

 17. staat je goed! ik ben persoonlijk fan van Dainty!

 18. Lovethatmakeup zegt:

  Deze wil ik ook nog heel graag!

 19. Rahime zegt:

  Wooow, ik wou al heel graag een blush van MAC en nu ik deze zie ben ik verliefd !
  Ik heb een vraagje aan jou en/of aan iemand die me kan helpen :
  Is het een aanrader om deze blush te kopen als mijn eerste MAC blush ?

  xxxxxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.