Lifestyle Video's

Video: Zo voorkom je een najaarsdip! (Femme)

Het is weer themaweek bij Femme en deze keer maken we video’s rondom het thema ‘herfst’! Word jij in het najaar altijd wat somber en heb je last van het donkere weer? Ik geef in deze video tips hoe je zo’n najaarsdip na de zomer kun voorkomen. Kijk snel mee om ‘m te zien!

Vergeet je trouwens niet hier op Femme te abonneren, dan ben je altijd op de hoogte van nieuwe video’s!

Related Post

9 Comments

 • Reply
  femketje
  25 september 2014 at 23:50

  bij mij zelf is veel slapen een must in het najaar, hoe meer ik slaap hoe blijer ik ben 🙂

 • Reply
  Yvonne
  26 september 2014 at 08:29

  Ik heb nooit last van een najaarsdip. 🙂 Ik vind het najaar juist heel fijn; kaarsjes, frissere lucht, en ik kan weer eens mijn slippers uit doen. Wist je dat zomerdepressie ook bestaat? Maar dat is het onderschoven kindje, want de zomer vindt iedereen toch leuk? Niet dus. Plakhitte en daarmee hitte-uitslag, vliegende injectienaalden, zand op je brood, krolse katten in de nacht, files richting het strand, hooikoorts en daarmee slecht slapen. Nee bedankt. Ik ben meer een herfst- en wintermens. 🙂

  • Reply
   Marielle
   26 september 2014 at 11:41

   Ohh, ja heel herkenbaar! Doe mij ook maar de gezelligheid en sfeervolle herfst en winter 😀

  • Reply
   N
   27 september 2014 at 22:42

   Je kan “niet van de zomer houden” maar dat is wel iets anders dan een herfstdip die meestal door een gebrek aan zonlicht ontstaat

 • Reply
  Beau
  26 september 2014 at 11:22

  Leuke video! Je enthousiasme helpt ook al een klein beetje tegen een najaarsdip I guess 🙂 Maakt de tips iig wel een stuk leuker ^^

 • Reply
  Kiss & Make-up
  26 september 2014 at 13:01

  Ik merk wel dat zodra de dagen korter worden ik wat meer moe en lui word… telt dat als dip? Goeie tips in ieder geval!

 • Reply
  Svenja
  26 september 2014 at 19:06

  Super fijne tips. Ik ben ook helemaal blij dat het serie seizoen weer van start is gegaan. Heb ook de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Haven gezien, wat super spannend <3 Shoppen komt ook goed, al helemaal met de Glamour day morgen!

 • Reply
  Suus
  29 september 2014 at 12:56

  En vooral veel vitamine (d), i.v.m. minder zonlicht?

 • Reply
  Floor Daasvand
  13 oktober 2014 at 20:47

  Ik heb inderdaad eigenlijk elk jaar wel last van een najaarsdip en ik heb lichttherapie al een keer geprobeerd op aanranden van de psycholoog, maar werkte helaas niet voor mij 🙁

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.