Lifestyle Video's

Video: Zo voorkom je een najaarsdip! (Femme)

Het is weer themaweek bij Femme en deze keer maken we video’s rondom het thema ‘herfst’! Word jij in het najaar altijd wat somber en heb je last van het donkere weer? Ik geef in deze video tips hoe je zo’n najaarsdip na de zomer kun voorkomen. Kijk snel mee om ‘m te zien!

Vergeet je trouwens niet hier op Femme te abonneren, dan ben je altijd op de hoogte van nieuwe video’s!

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. bij mij zelf is veel slapen een must in het najaar, hoe meer ik slaap hoe blijer ik ben 🙂

 2. Ik heb nooit last van een najaarsdip. 🙂 Ik vind het najaar juist heel fijn; kaarsjes, frissere lucht, en ik kan weer eens mijn slippers uit doen. Wist je dat zomerdepressie ook bestaat? Maar dat is het onderschoven kindje, want de zomer vindt iedereen toch leuk? Niet dus. Plakhitte en daarmee hitte-uitslag, vliegende injectienaalden, zand op je brood, krolse katten in de nacht, files richting het strand, hooikoorts en daarmee slecht slapen. Nee bedankt. Ik ben meer een herfst- en wintermens. 🙂

  1. Marielle zegt:

   Ohh, ja heel herkenbaar! Doe mij ook maar de gezelligheid en sfeervolle herfst en winter 😀

  2. Je kan “niet van de zomer houden” maar dat is wel iets anders dan een herfstdip die meestal door een gebrek aan zonlicht ontstaat

 3. Leuke video! Je enthousiasme helpt ook al een klein beetje tegen een najaarsdip I guess 🙂 Maakt de tips iig wel een stuk leuker ^^

 4. Ik merk wel dat zodra de dagen korter worden ik wat meer moe en lui word… telt dat als dip? Goeie tips in ieder geval!

 5. Super fijne tips. Ik ben ook helemaal blij dat het serie seizoen weer van start is gegaan. Heb ook de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Haven gezien, wat super spannend <3 Shoppen komt ook goed, al helemaal met de Glamour day morgen!

 6. En vooral veel vitamine (d), i.v.m. minder zonlicht?

 7. Ik heb inderdaad eigenlijk elk jaar wel last van een najaarsdip en ik heb lichttherapie al een keer geprobeerd op aanranden van de psycholoog, maar werkte helaas niet voor mij 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.