Nagellak

Swatch: Pieces – Trench Camel

Een tijdje geleden liet ik jullie Old Rose, één van de lakjes van Pieces zien. Die nagellak viel mij erg tegen, want ik vond de dekking en de substantie om te huilen. Dat was een flinke teleurstelling, want over het algemeen zijn de Pieces-lakjes prima! Helaas heeft Pieces mij opnieuw teleurgesteld, ditmaal met de kleur Trench Camel.

Trench Camel is een camel-kleurige nagellak. Dit is een kleur die we niet vaak in nagellakken voorbij zien komen, dus ik was erg verrast om ‘m bij Pieces tegen het lijf te lopen. Op zich is dat ook niet zo opmerkelijk, want camel was één van de trend-kleuren van het afgelopen seizoen, en ook in de Vintage Vixen-collectie van China Glaze was een vergelijkbare kleur te vinden. Het is absoluut een bijzondere kleur voor op je nagels, maar het is echt een kleur waar je van moet houden.

Tja, de introductie van dit artikel deed het al een beetje vermoeden, maar ook Trench Camel is van zeer slechte kwaliteit. Wederom is de substantie dun en waterig, en ook de dekking is een ramp. Ik weet het niet meer precies, maar volgens mij heb ik voor deze foto 3-4 laagjes gebruikt, en nog steeds zie je het wit van mijn nagels er doorheen. Door de dunne substantie lakt hij absoluut niet fijn en het is dan ook erg lastig om met deze lak netjes ‘binnen de lijntjes’ te blijven.

Helaas, Pieces heeft wederom de plank flink misgeslagen. Wat jammer is dat toch, want mijn andere Pieces-lakjes waren prima in orde! Ik heb inmiddels alweer wat nieuwe kleuren in de winkels gespot, dus ik ben erg benieuwd of de substantie onder handen is genomen. Ik ga ze snel testen en ik houd jullie uiteraard op de hoogte.

Deze nagellak kost €2,95 en is te koop bij onder andere Pieces en Vero Moda.

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Ik heb deze ook en hij is idd erg dun en sheer. Maar de kleur maakt het voor mij helemaal goed ^^ Ik heb vrij korte nagels nu dus voor mij is het niet zo'n ramp dat hij niet super goed dekt. Wanneer ze langer zijn vind ik het dan wel weer balen.. Maar ik ben gewoon zo verliefd op de kleur! (:

 2. Marieke zegt:

  Jammer, want ik vind de kleur wel heel mooi!

 3. Wel een supermooie kleur! Jammer dat ie zo slecht dekt…misschien kun je er een laagje wit of zwart onderdoen? Maar dat zou de kleur weer kunnen veranderen.

 4. Aranka zegt:

  Wat een mooie kleur zeg, wel jammer dat hij niet goed dekt..

 5. miranda1993 zegt:

  Mooie kleu, wel erg jammer dat hij niet goed dekt!

 6. Ik heb gehoord dat als je je nagels eerst helemaal wit lakt (of zwart, net wat mooier is onder de kleur) de kleur een stuk beter is. Misschien kan je dat eens proberen?
  Want de kleur is echt heel mooi, dus het zou jammer zijn als je er echt niets mee kan!

  XxX Renée

 7. Ik heb dat ook met die gele van Pieces (Soft light). Echt jammer want zijn mooie kleuren 🙁

 8. Jammer dat hij niet goed dekt, want de kleur is super!

 9. wat een mooie kleurtje zeg.. ik ben toch niet zo heel tevreden over de lakjes.. ik vind het zo stroperig.. jammer. maar dit is wel een erg mooie kleurtje

 10. ik vind hem zo wel heel mooi, jammer dat het zoveel laagjes zijn! waar heb je hem gevonden? ik ben hem nog niet tegen gekomen helaas!

 11. De kleur is echt heel mooi! Gelukkig heeft China Glaze ook zoiets in de collectie..dat is vaak van betere kwaliteit dan de lakjes van Pieces zo te zien!

 12. Apart lakje!

 13. Wat een aparte kleur! Wel leuk apart trouwens!

 14. Wow mooie kleur!

 15. ik heb de donkergroene en dat is me een ramp! na een uur ofzo chipt hij al,
  en pas na 5 laagjes is hij redelijk mooi 🙁

 16. Nicole zegt:

  Zelfs met zulke tegenvallende nagellak kun jij je nagels nog mooi lakken! <3
  Ik vind het een prachtige kleur, jammer dat hij dan niet goed dekt. 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.