Make-up Reviews

Review: The Body Shop – A La Mode Palette (Brush With Fashion)

Enkele dagen geleden vertelde ik jullie over de Brush With Fashion-collectie van The Body Shop en reviewde ik het eerste oogschaduw-palette van deze collectie. Vandaag is het de beurt aan het tweede palette, genaamd À La Mode!

Ook bij dit palette wil ik eventjes stilstaat bij de verpakking. De print komt vrijwel geheel overheen met die van Boho Beauty (het eerste palette uit deze collectie), maar de kleurstelling is keurig afgestemd op de inhoud van deze versie. Erg leuk gedaan!

Ook in dit doosje vinden we weer een synthetisch kwastje en een oogpotlood terug. In het vorige artikel heb ik het al meerdere malen gezegd, maar ik vind deze details echt een leuke toevoeging aan het palette!

Minimalist White | Prêt-a-Pink | Futuristic Silver | Little Black Dress | Eye Definer in 01: Black

Minimalist White is een mooie shimmery witte kleur. De pigmentatie is echt top voor zo’n kleur, want zo zie je ze weinig. De kleur laat zich makkelijk opbouwen voor een dekkend resultaat, maar wanneer je ‘m aanbrengt met een fluffy kwast doet hij het ook heel goed als subtiele highlighter voor onder de wenkbrauwen.
Prêt-a-Pink heeft mij een klein beetje teleurgesteld. In het doosje ziet hij er zo mooi uit! Helaas is hij op de huid vrij licht en minder fel dan ik had gehoopt. Ook van deze oogschaduw is de pigmentatie dik in orde, maar hij pakt gewoon vrij licht uit.
Futuristic Silver is een prachtige zilveren oogschaduw. Ook deze kleur zit bomvol pigment! In combinatie met wat zwart en wit zal deze oogschaduw perfect zijn voor een mooie party-look.
Little Black Dress is een prima matte zwarte oogschaduw. Deze kleur komt niet helemaal tot zijn recht op deze swatch (hij lijkt hier wat vlekkerig), maar is net al de andere oogschaduws uit dit palette goed gepigmenteerd.
De Eye Definer in Black is een basic zwart oogpotloodje, maar ik vind ‘m niet romig genoeg. Zoals je ziet komt er ook niet bijzonder veel kleur vanaf. Het is leuk dat er een oogpotlood bijzit, maar ik gebruik liever één van mijn andere potloden.

Ik ben enorm onder de indruk van deze oogschaduws. De pigmentatie is echt geweldig en de structuur van de shimmery-kleuren is heerlijk zacht en romig. Little Black Dress, de zwarte matte kleur voelt iets droger en minder zacht, maar ook deze kleur is van goede kwaliteit. Het potloodje vind ik helaas een beetje minder, maar dat is dan ook het enige minpunt aan dit palette.

De kwaliteit van dit product is echt top en zeker wanneer je naar de prijs (24,00) is dit palette het geld zeker waard. Zoals ik in het andere artikel vertelde bevatten deze palettes elk een waarde van meer dan €70,00! Het À La Mode-palette heeft prachtige kleuren van geweldige kwaliteit en het is een perfect palette om een mooie smokey eye of een andere heftige look te creëren. Voor dagelijks gebruik is hij helaas niet echt geschikt, maar dat maakt ‘m natuurlijk niet minder mooi! Mocht je op zoek zijn naar dergelijke kleuren, dan kan ik je dit palette echt aanbevelen. Dit palette is niet voor iedereen, dus mocht je de voorkeur geven aan wat natuurlijkere tinten, dan is het Boho Beauty-palette misschien een betere keuze.

Het À La Mode-palette maakt onderdeel uit van de Brush With Fashion-collectie van The Body Shop en is tijdelijk verkrijgbaar. Dit palette kost €24,00 en is vanaf nu te koop bij alle filialen van The Body Shop.

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Sylvia zegt:

  Ik vind deze schitterend van samenstelling …..leuk geschreven weer
  liefs, Sylvia

 2. lonneke zegt:

  Ik vind hem echt heel mooi, maar ik ga hem toch maar niet kopen omdat hij eigenlijk bijna dezelfde kleuren heeft als die uit mijn naked eye palette van too faced.

 3. Mooie kleuren! Vooral die zilveren vind ik mooi.

 4. miranda1993 zegt:

  Erg mooie palette! Super mooie pigmentatie

 5. Teddy zegt:

  Perfect pigmentatie!

 6. Erg mooi! Binnenkort maar eventjes naar de Bodyshop 🙂

 7. Wauw, echt supermooi palette! Ik ga nu die andere even bekijken haha!
  Deze ziet er al heel mooi uit!

 8. Marieke zegt:

  De pigmentatie is goed, maar eerlijk gezegd vind ik de kleurkeus niets.
  Het andere palette sluit wat dat betreft beter bij mij aan.
  Ik weet zeker dat ik deze kleuren haast nooit zal pakken.
  Maatgoed, daarom is er keus uit meerdere pallettes natuurlijk: voor ieder wat wils 🙂

 9. Mooi palette, kleurtjes die me erg fijn lijken! En meteen weer een knipje in mijn LYB kaart 😉

 10. Erg mooi palet!

 11. Wat een mooie kleurtjes in die palette <3 😀

 12. Ook deze vind ik heel mooi. The BodyShop is goed bezig geweest 🙂

 13. Mooi palette! Ook qua verpakking

 14. Mooie kleurtjes!

 15. Dat ziet er mooi uit! <3 Love the packaging as well! Prachtig palette.

 16. Mooie kleuren!

 17. waaauww <3
  love it.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.