Dit vind je misschien ook leuk...

39 reacties

 1. Lieke zegt:

  Hey Charlotte,
  Ik wilde je toch even iets laten weten: namelijk dat ik altijd erg onrustig wordt van jouw videos. Je praat alsof je uitgeput bent en praat bovenal erg lang over dingen. Ik dacht ik ga gave shoplog dingen zien, maar je praat 6 minuten over een dekbed en een kussensloop. Sorry maar dan haak ik af.
  Ik snap dat je enthousiast bent maar mijn hart slaat echt op hol als ik jou hoor praten. Zo raar geintoneerd en zo langdradig pfff. Moest het toch even kwijt..

  1. Anica zegt:

   Overdrijven is ook een kunst, iets genuanceerder had ook gekund.
   Je bent overigens niet verplicht om te kijken!

   Leuke items Charlotte, je krijgt er een cosy gevoel van , thumbs up 🙂

  2. Bij te korte video’s zouden ook weer negatieve reacties komen. Ik vind juist dat de lange/enthousiaste video’s bij Charlotte horen, ik krijg er een gezellig gevoel bij 🙂

   1. Ik word er juist vrolijk en energiek van, ze is lekker zichzelf, thumbs up, Charlotte!

 2. Je hebt echt leuke kerstige spulletjes gekocht. Heerlijk om alles weer gezellig te maken met accessoires en thema spullen!

 3. Die kaars ziet er erg leuk uit!

 4. Super leuke aankopen! Ik hou ook van die gezelligheid van de Kerst!

 5. Leuk filmpje!
  P.s. Je hoofd staat er niet helemaal op!

 6. Fraukje zegt:

  Ik lees graag je blog, maar ook ik wil even wat kwijt. Je bent zo ongelooflijk geel! In al je video’s en foto’s. Volgens mij gebruik je een verkeerde foundation. Veel te geel qua ondertoon. Zonde, want de rest van je make up is hartstikke mooi!

 7. Heel leuk om te zien! Vind de home spulletjes van H&M altijd zo leuk!

 8. Wat een leuke aankopen. Ik ben ook dol op geurkaarsen , ik heb ze nog niet geprobeerd van H&M

 9. gotta love H&M home goodies 😀

 10. Super leuke shoplog!

 11. Ik vind je enthousiasme heel leuk! 🙂 Word er niet onrustig maar heel vrolijk van juist!
  Mooie glow heb je!

 12. Ahw zo leuk! Nu krijg ik ook ontzettend zin in kerst! Alleen, wij vieren kerst toch op 25-26 december? Niet op 24-25 zoals op het kussensloop staan? Hihi!

  1. Haha, dat klopt! Maar in veel landen vieren ze Christmas Eve (Kerstavond, dan worden de cadeautjes uitgepakt) en Christmas Day (bij ons 1e Kerstdag, 2e Kerstdag kennen ze bijna nergens), vandaar 24 en 25 december 😉 Ik moest ook eerst even nadenken, haha!

 13. He wat cool dat je oorbellen van Born Pretty zijn, daar heb ik net ook wat dingetjes van besteld 🙂 Verder hele leuke shoplog.

 14. O nee, ik ben nu op de site van H&M Home aan het kijken en jeeeemig wat een leuke spullen! Ik wil van alles kopen maar ik woon alleen nog niet op mezelf…….. Dilemma’s dilemma’s!

 15. Leuke dingen heb je gekocht! Ik vind het juist leuk dat je altijd zo enthousiast bent in je filmpjes 🙂

 16. Ik keek laatst in de webshop van H&M Home en verbaasde mij er over hoeveel leuke dingen ze wel niet hebben!

 17. Aaah, wat een leuke items!

 18. Ziet er leuk uit allemaal!

 19. Leuke spulletjes heb je gekocht. Ik heb nu ook echt zin om mijn kamer helemaal aan te passen haha.

 20. wat een leuke spulletjes heb je gekocht!

 21. Jessica zegt:

  Hey Charlotte,
  Wat een leuke shoplog! Ik houd zelf ook heel erg van de kerst, en echt leuk hoe enthousiast je bent 😀
  Ook een kleine (shop)tip voor jou: deze week is er een nieuwe kledingwinkel in de Rokin; Fashiondeal Pop-up store, om de hoek bij madame Tussauds, en die zal er 3 maanden zitten. Ik werk er sinds gisteren, en ze hebben echt superleuke dingen (ik ben ook bang dat mijn halve salaris aan kleding opgaat). Omdat jij ook altijd zulke leuke tips geeft, wou ik er ook een keer eentje terug geven 🙂
  Hoop je binnenkort te zien!

  Groetjes,
  Jessica

 22. Wat een leuke spulletjes! Vooral dat dekbed! Nu heb ik ook zin om te kijken….

 23. Leuke aankopen!

 24. Leuk filmpje, en wat een leuke items! Dat dekbed is echt tof 🙂

 25. Nicole zegt:

  Wat een leuk, gezellig filmpje weer, Charlotte! Door jouw filmpjes wil ik echt een keer naar H&M Home!

 26. Leuke dingen heb je meegenomen 🙂 Ik zou zo graag eens een Home afdeling van H&M zien! In BElgië hebben we het niet 🙂

 27. Lonneke zegt:

  Hey Charlotte,
  Misschien dat je het al ergens gezegd hebt maar met welke verf heb je je haar nu gedaan?? Het is echt zo’n mooie kleur en het staat je heel goed!! Ik wil mijn haar ook deze kleur 😮

 28. Heel leuk om te zien 😀

 29. Dat dekbedovertrek wil ik heel erg graag hebben zeg, wauw!! 😀

 30. Lauranne zegt:

  Wat baal ik nu dat we geen H&M Home in België hebben (of toch zeker niet bij mij in de buurt). Ik ben ook helemaal into kerst en ik vind de kussensloop dan ook helemaal ge-wel-dig! Achja, goed excuus om eens in Nederland te komen winkelen zeker 😉

  Je ziet er trouwens stralend uit in dit filmpje! Vooral je blush/bronzer vind ik zo mooi 🙂

  1. Thanks! Er staat mij trouwens wel iets bij dat H&M Antwerpen een Home-afdeling heeft op de Meir, maar daar kan ik me in vergissen. Misschien leuk als je een keertje in de buurt bent? En anders is Nederland ook altijd leuk, haha 😉

 31. Heeel lang geleden dat ik voor het laatst op je site was, oeps, maar ik ga je zeker weer volgen, wat een leuke video en leuke spullen! Ook een hele mooie ooglook, welke producten heb je gebruikt (oogschaduw & eyeliner & mascara)?

  1. Welkom terug 😉 Ik heb een paar dagen geleden een fototutorial van deze look geplaatst, daar kun je alle informatie vinden!

   1. Oh ja ik zie hem, dankjewel!

 32. Ah wat heerlijk, al die kerstdecoraties! <3 Jouw huisje zal er alvast ontzettend gezellig uitzien! Goed nieuws trouwens voor de dames die de Kerst home-artikelen met eigen ogen willen bewonderen en niet online willlen bestellen: Ik zag dat ze nu ook tijdelijk verkocht worden in de H&M Accessoires filialen! In ieder geval in Maastricht! Dus, happy shopping! : D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.