Nagellak

Swatch: Essence – Wanna Be Your Sunshine

Wat alwéér een gele nagellak? Tja, sorry! Ik kan er echt niks aan doen, ik ben gewoon dol op deze kleur! Eerder liet ik Catrice Birdy Reloaded! zien, mijn favoriet van dit moment. Toen ik de nieuwe lakjes van Essence tegenkwam viel mijn oog direct op het felgele lakje uit het schap, namelijk Wanna Be Your Sunshine. I like!

Oooh, vinden jullie hem ook zo leuk? Ik baal er nog steeds van dat mijn favoriet van vorige zomer, Essence Mellow Yellow, niet meer in de mooie versie verkrijgbaar is (hij is nog wel te koop, maar is opeens veel lichter), maar Essence maakt het met Wanna Be Your Sunshine weer een beetje goed. Wanna Be Your Sunshine lakt erg prettig en is na twee laagjes perfect dekkend.

Tja, ik weet wel waarom ik deze kleur zo leuk vind. Het is namelijk een exacte dupe voor Chanel Mimosa en Catrice Birdy Reloaded!

Op bovenstaande foto’s heb ik Essence Wanna Be Your Sunshine vergeleken met Chanel Mimosa en Catrice Birdy Reloaded, maar ik heb een klein probleempje. Ik heb namelijk geen idee op welke vinger nou welke zit! Volgens mijn aantekeningen is de wijs- en ringvinger Essence Wanna Be Your Sunshine, mijn middelvinger Catrice Birdy Reloaded en dan zou er op mijn pink Chanel Mimosa zitten. Tja, dan zal het wel zo zijn! Ik zie het verschil zelf nauwelijks.

Dus, als je nog op zoek bent naar een nóg goedkopere Chanel Mimosa-dupe dan Catrice Birdy Reloaded!, Essence Wanna Be Your Sunshine is dan perfect. Ik vind ‘m ontzettend leuk en zal ‘m absoluut nog vaak gaan dragen, maar een iets andere tint geel was ook wel leuk geweest, want nóg een dupe is een beetje overkill. Maar ach, van deze kleur zal ik nooit genoeg krijgen, haha!

Essence Wanna Be Your Sunshine kost €1,29 en maakt dele uit van het vernieuwde vaste assortiment. Essence is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

43 reacties

 1. Hij is ook weer heel erg mooi! Ik vind het jammer dat ze mellow yellow helemaal veranderd hebben,wa nt hij is nu echt heel lelijk:S Maar deze ga ik denk ik wel even halen!!

 2. romy zegt:

  Catrice Birdy Reloaded heeft wat meer shimmer/glitters .

 3. Echt een superleuk kleurtje! Normaal hou ik niet zo van geel, maar het heeft toch wel een leuke zomerse uitstraling.
  xoxo

 4. Geel is gewoon leuk, ik vind het toch de kleur van de laatste tijd!
  Ik heb pas één geel lakje maar die vind ik ook heel mooi.
  Lemon drop van de nieuwe Rimmel i love lasting finish collectie

 5. Dit is toch wel een heel mooi kleurtje! Ik had er eerst mijn twijfels over!

 6. Oh wauw, die moet ik hebben 😀
  x

 7. wat een mooi geel kleurtje =)

 8. Wat een onwijs leuke kleur!!

 9. Wat een lekker vrolijk kleurtje! Love it!!

 10. Ik moet weer even wennen aan gele nagellak , maar wat een mooie kleur;D

 11. Fris, lente kleurtje 😀

 12. Marijne zegt:

  Ik heb deze en ik vind hem echt supermooi! Wel echt jammer dat Mellow Yellow verandert is.

 13. Heerlijk zomers kleurtje! En hij dekt ook goed! 🙂

 14. Wow haha ze lijken echt op elkaar! Mooie kleur en mooie swatches trouwens :).

 15. Wat een heerlijk zomers kleurtje! Als ik zo die zon buiten zie icm die kleur dan voel ik me helemaal zomers haha.

 16. Liv zegt:

  Ik veel geel best een leuk kleurtje, maar ik vind het niet mooi bij een blanke huid persoonlijk. Word zo flets. Ik vind het bij getinte mensen wel leuk.

  1. Liv zegt:

   Ik maakte in de 1e zin al een spelfout : Ik veel moet Ik vind zijn 🙂

 17. Ah, tof! Ik heb al een geel lakje in huis, en nu heb ik meteen weer zin om die erbij te pakken!

 18. Leuk dat geel! 🙂

 19. Leuk vrolijk kleurtje!

 20. Heel vrolijk kleurtje! Ik heb hem eigenlijk nog niet gezien hier.

 21. Weronika zegt:

  OMG!
  Bij de laatste foto kan je gwn geen verschil zien.
  Eerst had ik het amper door dat het 2 verschillende nagellakjes zijn.

 22. Mooi kleurtje, toch zou ik hem niet zo snel dragen

 23. Damn, dit is mooi! Ga ik me aanschaffen!

 24. Wat een prachtige kleur! Die zou ik zo aan mijn stash toevoegen!
  x SpringVibes

 25. Heel mooi kleurtje!

 26. Wat geweldig dat het zo’n goede dupe is, zeker voor de prijs. Deze neem ik zeker mee de volgende keer!

 27. Aah die moet ik hebben 😀 Die gele van Catrice is bij mij heel stroperig ;(

 28. Gele lakjes ik kan er op het moment geen genoeg van krijgen.

 29. Een heel fijn kleurtje! Ik heb van de week Bye Birdy ook maar gehaald, ik kon het niet meer aanzien dat steeds meer bloggers het kleurtje kocht en ik hem nog niet had, echt een toffe kleur voor de zomer!

 30. Ik heb birdy reloaded al, dus deze zal ik in de winkel laten liggen, maar de kleur is heel mooi!

 31. Wat een mooie kleur, ik houd echt van deze geel-tint

 32. Mooie lente- en zomerkleur! Iets te fel voor eigen gebruik, maar leuk om te zien 😉

 33. Wat grappig, ik had er vandaag ook een artikel over ^^ past perfect bij het zonnige weertje hé 🙂

 34. Oeeee, deze ga ik straks even halen!! 🙂

 35. Wat een lief, vrolijk kleurtje! 😀

 36. Nancy zegt:

  Ik vind mellow yellow ook supermooi!
  Weet niet of je een Claire’s in de buurt hebt, maar daar verkopen ze op dit moment ook een lichtgeel lakje die er op lijkt 🙂

 37. Superleuke kleur!!
  Zelf vind ik absolutely bleu van essence mooi 😀

 38. Heerlijk kleurtje voor de zomer!!

 39. Leuk kleurtje voor de zomer! Ik ben helemaal weg van gele lakjes 🙂
  Ze lijken wel ontzettend veel op elkaar zeg!!

 40. Yes hier word ik vrolijk van, Nice colour!!

 41. Heerlijk bright kleurtje voor de zomer – super leuke blog!

 42. Lekker vrolijk kleurtje!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.