Nagellak

Review: Catrice – Dirty Berry

In mijn shoplog liet ik jullie mijn nieuwe lakjes zien en ik ben er zo blij mee! Ik ben meteen beginnen met swatchen zodat ik ze zo snel mogelijk online kan plaatsen. Het eerste lakje uit de nieuwe serie van Catrice is Dirty Berry!

Dirty Berry is een prachtige lavendelblauwe holografische lak. De naam doet vermoeden dat hij bessenkleurig is, maar in werkelijkheid is hij echt blauw die naar lila neigt. Erg mooi! De lak komt natuurlijk het beste uit de verf in het zonlicht, want dan is de holografische glitter goed te zien:

Is hij niet prachtig! Op deze foto heb ik twee laagjes aangebracht zodat hij mooi dekkend is. Het kwastje en de substantie van Dirty Berry zijn prima en zorgen ervoor dat je netjes kan lakken.

Ik vind deze kleur echt geweldig, want zo’n holografisch lakje is perfect voor de zomer. Ik vind het ook erg leuk dat er eindelijk makkelijk verkrijgbare holo’s in de winkels liggen. Dat werd tijd!

Catrice Dirty Berry kost €2,49 en maakt deel uit van de vernieuwde vaste collectie van Catrice. Het kan nog even duren totdat de nieuwe lakjes overal verkrijgbaar zijn, maar je kan ze uiterlijk eind april verwachten!

Dit vind je misschien ook leuk...

40 reacties

 1. Ik vind deze kleur echt super mooi!!

 2. Dirty Berry is mijn favo van alle Catrice lakjes die ik heb. De kleur en de glitter komen idd het mooist tot zijn recht in volle daglicht! Er mogen wel meer holo's in de winkels liggen ^_^

 3. sisier zegt:

  oh die is mooi, ik ben wel benieuwd of het geen dupe is van een H&M lakje, mad about you.

  1. Die heb ik hier staan: http://www.pinkypolish.nl/2010/05/05/hm-mad-about

   Mad About You is minder holografisch, maar de kleur komt vrijwel overeen!

   1. sisier zegt:

    dankje 😀 ik heb die zelf namelijk ook al dus ik dacht als ze dupes zijn dan hoef ik deze niet te kopen, maar als deze meer holo is, hmm, haha 😛

 4. ja, ik heb 'm ook. ondanks de aanwezigheid van 611 andere lakjes doe ik dirty berry iedere keer weer op. vooral met zonnig weer prachtig!

 5. Wow! Super super supermooi!!!!!!!!!!

 6. super mooi lakje!

 7. joycenafzger zegt:

  Ik vind hem mooi! (: Prachtige nagels heb je trouwens!

 8. Wat een prachtig lakje. Deze ga ik zeker kopen! 😀

 9. Aïsha zegt:

  Oehh, die is mooi !

 10. Wat een prachtige kleur! Die moet ik ook nog zien te scoren!

 11. Leonie zegt:

  Oh deze heb ik ook! Normaal ben ik niet zo van de paarse kleurtjes, maar deze is echt prachtig 😀 Brengt ook heel fijn aan trouwens..

 12. beautyandso zegt:

  Wow! Supermooie kleur! Zeker iets voor zonnig weer….moet ook maar kopen!

 13. BudgetBeautyNL zegt:

  Hij is echt heel gaaf! ^^

 14. Renske zegt:

  Ik heb vandaag 2 lakjes uit de nieuwe collectie gehaald: Purplelized en Iron Mermaiden. Stond nog met deze in mijn handen, maar toch niet gedaan. Morgen snel langs om hem alsnog te halen;) Prachtige kleur. En wat is je blog trouwens leuk! Ontdekking van de week voor mij haha.

 15. Wauw! Wat maakt Catrice chique lakjes tegenwoordig zeg! <3

 16. Prachtig lakje <3

 17. Catharina zegt:

  Het ziet er echt geweldig uit!

 18. Wow heel erg mooi! hier nog steeds niet;(

 19. Wauw! Deze gaat op m'n wannahave lijstje!

 20. Wat een beauty, die moet ik zeker hebben!

 21. prachtig lakje! (L)

 22. Ik vind het echt een mooi lakje zeg 😀

 23. Wauw erg mooi kleurtje! Mooie nagels heb je ook!

 24. Wat een schitterende kleur!

 25. Hij is echt super mooi!!!

 26. Ik twijfel echt over dit lakje. Aan de ene kant vind ik hem apart, maar of ik hem nou echt mooi vind. Had hem al op verschillende blogs gezien en stond er in de winkel ook al mee in mijn hand, maar toch niet gekocht. Hmm ik weet het nog niet haha. 😛

 27. ninafrerichs zegt:

  Gaaf!

 28. Wouw, wat een onwijs gaaf kleurtje!

 29. Komt nu vooraan te staan om te swatchen!

 30. Errrug mooi! Zeker in het zonlicht… <3 een beetje jammer dat de Kruidvat hier in de buurt altijd verschrikkelijk achterloopt!

 31. Deze is echt wel heel erg mooi! Ik ga em op m'n lijstje zetten 😉 haha

 32. Ik heb hem ook! Het mooiste nieuwe lakje van Catrice vind ik 🙂

 33. Ik vind hem erg mooi!

 34. Prachtig kleurtje is dit! Erg jammer dat ik hem niet heb aangeschaft! Ik hoop dat ik nog tot de gelegenheid kom om dit lakje aan te schaffen!

 35. joanne zegt:

  Schitterende kleur!

 36. Marie-Laure zegt:

  Charlotte, vraagje: hoe krijg jij uiterste randjes van je nagellak (aan je nagelriemen) zo mooi rond en gelijkmatig? Werk je je nagellak nadien bij met een speciaal wattenstaafje ofzo?

  1. Heel soms werk ik het bij met een kwastje met aceton, maar meestal doe ik er niets aan… Ik ga binnenkort een filmpje maken over hoe ik ‘m nagels lak. Ik heb zelf niet echt door of ik iets speciaals doe, maar misschien kunnen jullie er wat uit oppikken!

 37. Prachtig lakje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.