Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Vooral mijn mascara probeer ik alleen te kopen als hij in de aanbieding is. Dat scheelt behoorlijk.

 2. Wat een handig tips 😉
  Ik maak veel gebruik van de 2+1 of 2+2 actie’s!

 3. Handige tips, vaak vind ik de mascara en foundation duur. Ik heb nu echt een goede budget mascara gescoord dus dat scheelt weer en mijn foundation van sleek is 10 euro en daar koop ik er vaak twee van dan kan ik even vooruit.

 4. Leuke video! Ik probeer zelf zoveel mogelijk in de aanbieding te kopen, vooral van merken waarvan ik weet dat ze regelmatig in de aanbieding zijn. Dit doe ik trouwens ook gewoon met de boodschappen, waaronder wasmiddel e.d.

 5. Wat een handige video! Ik wist niet dat je bij een kruitvat klantenkaart extra aanbiedingen kreeg. Die ga ik zeker nu eens aanvragen 🙂

 6. Leuk filmpje met handige tips! In de sales kan je bij The Body Shop en Lush ook echt super fijne koopjes doen! 🙂
  Wel is het zo dat een cadeaupakket van Lush niet goedkoper is dan wanneer de je producten los koopt, dat heb ik al vaker gemerkt! 😉

 7. Ik heb geen wind gehoord 😉 Ik probeer ook wel uit te kijken naar aanbiedingen. Ik had geen idee dat Kruidvat een klantenkaart had trouwens, good to know! Daar vraag ik de volgende keer naar. Dankjewel, Dagobert 😉

 8. Handige video!!

 9. Ik hou ook regelmatig de aanbiedingen in het ook. Een tip is ook DM in Duitsland. Hier kost mijn haarkleuring 5,99 euro bij Kruidvat of zo daar betaal ik 2,75 euro. Koop er dan ineens een heleboel zodat ik weer enkele maanden voort kan.

 10. Erg fijne video.

 11. Marlie zegt:

  Ik vind die klantenkaart van Kruidvat helemaal niks. Je krijgt ‘persoonlijke’ aanbiedingen maar de echt leuke aanbiedingen zijn drie keer per jaar. Die punten sparen werkt ook niet echt. Voordat je een gratis product krijgt heb je 200 punten = 200 euro nodig…

 12. Ik vind het zo handig dat 1+1 gratis altijd 50% korting is, dat scheelt dus inderdaad veeeel meer

 13. Tips hoe andere mensen geld besparen zijn altijd handig. Heel veel producten koop ik ook alleen met aanbiedingen. Bijvoorbeeld deo en shampoo, daar zijn zo vaak aanbiedingen van.

 14. Lieke zegt:

  Als je een beetje in de buurt van de Duitse grens woont zou ik absoluut daar naar een drogist gaan. Vooral haarverf is daar supergoedkoop. De meeste merken zijn niet duurder dan 5 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.