Budget Nagellak

Swatch: KIKO – 803 Rose Coral (Quick Dry Nail Lacquer)

Ik was enthousiast toen ik hoorde dat KIKO een winkel op Amsterdam Centraal zou openen, aangezien we natuurlijk altijd een mooi budgetmerk kunnen gebruiken. Toen ik eenmaal in de winkel was geweest had ik een beetje hetzelfde gevoel als ik eerder in Italië bij KIKO had. De producten zijn aardig, maar ik stond er niet van de stuiteren. Ik kocht een paar dingetjes, waaronder een nagellak uit de KIKO Quick Dry Nail Lacquer-serie in de kleur 803 Rose Coral. Zou hij de moeite waard zijn?

Kiko Quick Dry Nail Lacquer 803 - 3 van 4

Kiko Quick Dry Nail Lacquer 803 - 1 van 4

Toen ik deze Rose Coral kocht hoopte ik eigenlijk dat hij een beetje op Claire’s Pastel Neons zou komen of dat hij op zijn minst nog een beetje fel zou zijn. Bij het uitproberen kwam ik er al snel achter dat hij dat zeker niet is. Hij is eigenlijk heel erg vlak en dat is jammer! Oh, en waar is het koraal-achtige van deze kleur? Wat mij betreft had deze echt nog wel wat meer power mogen hebben. Het is nu een vrij veilige kleur, terwijl een kleur in de sferen van Catrice A Gallon Of Melon of Essence Indian Summer een heel stuk spannender zijn.

Kiko Quick Dry Nail Lacquer 803 - 2 van 4

Ik was nog niet zo bekend met de substanties van de nagellakken van KIKO, dus dat was een verrassing voor me. Heel eerlijk? Ik ben niet onder de indruk. Misschien komt het door het kwastje, de pigmentatie of de substantie, maar ik had behoorlijk moeite met deze lak. Ik kreeg hem er niet netjes op, hij ging raar stropen en leek tevens niet goed op te drogen. En dat voor een sneldrogende nagellak! Ik was van plan om hem een paar dagen te dragen, maar ik was hem na het aanbrengen meteen al zat en heb hem eraf gehaald.

Nou is het wellicht wat streng om de hele KIKO Quick Dry-serie te veroordelen op basis van mijn ervaring met één kleur, maar het belooft niet veel goeds. Overigens heeft KIKO nu twee nieuwe nagellaklijnen (de Power Pro Nail Lacquer en de Perfect Gel Duo) en die zagen er op het eerste oog al direct een heel stuk beter uit. Ik denk dat ik die maar eens een kans ga geven!

KIKO Quick Dry Nail Lacquer 803 Rose Coral
KIKO verkooppunten

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Ik vind de kleur wel heel mooi! Jammer dat hij niet fijn werkt, ik zal hem niet kopen.

 2. Wat jammer dat je deze niet zo goed vindt! 🙁 Ik heb deze lijn nog niet geprobeerd, maar ben wel echt heel grote fan van de gewone lakjes van Kiko (in het vierkante flesje)! die lakken heel goed vind ik en blijven behoorlijk goed zitten! ^^

 3. Wat jammer dat hij niet goed bevalt.. De kleur spreekt mij wel heel erg aan!

 4. enise zegt:

  Wel jammer zrg, ik hoorde van mijn vriendin wel goede dingen erover maar misschien is het leuk voor de volgende keer de prijs erbij zet en dat je nog een extra kleur zou doen. Want de review ging meer over de kleur instead of de product (hihii ik weet btw wel dat hij niet goed aanbrengt nu. Voor de rest maak je perfecte fotos even credits ervoor geven xd

 5. Ik vind de gewone lakjes echt fijn en de perfect gel duo echt geweldig. De power pro nail lacquer vond ik echt drie keer niks. Kiko is voor mij echt hit and miss.

 6. Wat jammer! De kleur ziet er wel heel mooi uit

  XO

 7. Mooi kleurtje roze!

  1. Maar wel jammer dat het dus niet zo makkelijk lakt! 🙁

 8. Ik vind de kleur wel super mooi maar het moet ook fijn werken!

 9. Ah spijtig zeg, want de kleur is echt wel heel pretty.

 10. Wat een lief snoepkleurtje voor op de nageltjes

 11. Wat jammer dat de substantie van deze nagellak je niet zo goed bevalt. Ik vind de nagellakjes van dit merk echt top! Met name de prettige substantie. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik nog geen Quick Dry nagellakje van dit merk in mijn bezit heb. Alleen de reguliere gekleurde basislakken.

 12. Jammer dat het lakje zelf niet echt heel fijn is want het kleurtje vind ik echt geweldig!

 13. ik heb heel veel lakken van Kiko en waarschijnlijk heb je gewoon pech gehad: ik vind de lakken super en ben ook aardig verslaafd hihi 😉

 14. Ik heb een aantal kiko lakjes aangeschaft in Italie en ze houden het hij mij best een dag of 3 a 4 chipvrij uit. Wel met een goede topcoat (out the door) want de topcoat van Kiko droogt mij lang niet snel genoeg !

 15. Fijn dat je eerlijk bent, dat wordt geen Kiko voor mij!

 16. Wat een prachtige nagellakswatches en foto’s maak jij toch altijd! Jammer dat dit lakje dan toch wel zo teleurstellend is! Ik vind Kiko namelijk echt een leuk merk! 🙂

  1. Dank je! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.