Make-up Video's

Video: Make-up collectie opruimen

Een tijdje geleden konden jullie zien hoe ik mijn nagellakcollectie onder handen nam en nu ga ik met mijn make-upstash aan de slag. Ik haal flink de bezem er doorheen en houd slechts de helft over! Wil je een gedetailleerde video over m’n stash zien? Geef deze video een duimpje omhoog en laat weten in de comments dat je wil dat ik een stashvideo maak!

P.S.: voordat er vragen komen: ik geef geen make-up weg aan mijn bezoekers, sorry! Het heeft dus geen zin om te vragen of je de producten mag hebben die ik wegdoe 🙂

Kastjes: Ikea Helmer
Vakjes: Ikea Antonius

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

17 Comments

 • Reply
  Beautyjuf
  11 oktober 2015 at 08:34

  Wat een heerlijk filmpje voor op de (vroege) zondagochtend. Ik heb ook een Helmer kastje. Deze zijn zo ideaal! De kastjes staan bij jou op de badkamer. Gaan ze na verloop van tijd niet roesten door het vocht? Wow, wat zitten de lades bomvol! Heerlijk om dat geluid te horen wanneer je er met je handen doorheen gaat, haha! Knap dat je zo grondig hebt opgeruimd! Wat een klus moet dit voor jou zijn geweest. Ik zou het tof vinden om nog een keer een uitgebreidere video te mogen zien 🙂

 • Reply
  Charile
  11 oktober 2015 at 09:53

  Wat een heerlijke video! Je houd echt prachtige producten over. Lijkt me zeker leuk om daar een uitgebreidere video van te zien!

 • Reply
  Mariëlle
  11 oktober 2015 at 11:09

  Heel erg leuk om te zien, ik had ook best een aardige stash maar ik werd er niet gelukkig van. Allemaal goedkope dingetjes die lang niet zo goed waren… Daarom heb ik het ook flink uitgedund en ben ik dus ook bewuster van wat ik heb!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  11 oktober 2015 at 11:41

  Wauw wat heb je veel! Leuk om te zien!

 • Reply
  Mandy | MakeupyourMandy
  11 oktober 2015 at 11:51

  Hoi, wat een leuk filmpje! Ik heb een vraagje. Ik zag op een gegeven moment de wenkbrauwproducten, daar zag ik een klein palette van mac. Zijn dit oogschaduws of wenkbrauwpoeders? Zo ja, welke kleuren zijn dit?

  • Reply
   Charlotte
   11 oktober 2015 at 18:43

   Het zijn 2 oogschaduws die samen als palette voor de wenkbrauwen verkocht worden/werden. De exacte kleuren weet ik niet, maar dit is de combinatie ‘Redhead’ 🙂

 • Reply
  femketje
  11 oktober 2015 at 15:52

  super om te zien 😀 moet het bij mij ook zeker weer eens uitzoeken!

 • Reply
  Manwai
  11 oktober 2015 at 15:57

  Proud of you!

 • Reply
  Ilse
  11 oktober 2015 at 16:07

  Wat een leuke video! Echt een mooie stash heb je!

 • Reply
  Amelie
  11 oktober 2015 at 22:23

  Toffe video! En ja, ik kan niet wachten op je stashfilmpje!

 • Reply
  Nicole
  12 oktober 2015 at 11:24

  Dit vind ik zulke leuke video’s om te kijken altijd. Heel goed van je dat je ook ondanks dat sommige producten duur zijn ze gewoon weg doet omdat ze niet meer goed zijn of omdat je ze niet meer gebruikt. Ik kan me goed voorstellen dat dat lastig is, maar omdat iets duur is betekent niet dat het voor eeuwig goed is.

 • Reply
  Kiss & Make-up
  12 oktober 2015 at 13:43

  Ik probeer ook minder te kopen omdat ik sowieso al veel te veel heb. Ik ruim mijn stash regelmatig ook, ik gooi of geef eigenlijk heel makkelijk iets weg.

 • Reply
  Josanne
  14 oktober 2015 at 15:21

  Heel leuk om te zien! 🙂

 • Reply
  Cindy
  16 oktober 2015 at 22:23

  Knap hoor dat je zo makkelijk kan kiezen, ik doe ook aan destashen maar ik ben er veel langer mee bezig omdat ik eigenlijk alles wil houden haha. En ik zeg ja tegen een stashfilmpje! 🙂

 • Reply
  Tessabd
  19 oktober 2015 at 18:46

  ahhh je hebt hetgene geknipt wat ik net het leukste vind, het uitzoeken zelf!! je knipt daar en laat zien wat je over houd

 • Reply
  Aboutsbstyle
  20 oktober 2015 at 15:54

  Wat een leuke video zeg. En wat een spullen hier gaat ieder beauty hartje wel sneller van kloppen volgens mij. Je hebt mooie producten bewaard. Liefs soraya

 • Reply
  Carry
  28 oktober 2015 at 22:28

  Ik lees dat je de producten niet weggeeft aan lezers, maar misschien wel een idee om het aan vluchtelingen te geven? Ik las toevallig van de week in de Facebookgroep ‘Wat is nodig voor vluchtelingenopvang div lokaties Amsterdam?’ dat er vraag naar huidverzorging en make-up is, de vrouwen zouden zich graag kunnen opmaken en mooi voelen. Ik heb net ook mijn eigen make-up lade opgeruimd en alles dat ik niet gebruik weggegeven aan vluchtelingen. Mochten anderen die dit lezen producten die ze niet gebruiken willen geven, neem dan aub een kijkje op die Facebook groep 🙂

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.