Make-up Reviews

Review: Catrice Absolute Eye Colour – OMG I Want That!

Afgelopen week kwam ik eindelijk in een filiaal van Kruidvat dat de nieuwe producten van Catrice in het schap heeft liggen. Wat was ik blij dat te zien! Eén van de nieuwe producten zijn de oogschaduw-quads, doosjes met vier kleuren oogschaduws. Sinds de vernieuwing van het assortiment zijn de oogschaduws kwalitatief enorm verbeterd, dus ik hoefde niet na te denken en nam één van de doosjes mee. Ik koost voor het setje OMG I Want That!.

Ik vind de nieuwe strakke verpakkingen echt top! Ze zien er een stuk minder goedkoop uit dan de oude doosjes en staan mooi in mijn stash. Doordat ze doorzichtig zijn zie je makkelijk wat er in zit en bovendien zijn ze lekker plat waardoor je ze makkelijk kan stapelen. Een goede keuze van Catrice!

Eerder schreef ik een review over het oogschaduw-duo in de kleur Help! I’m Stranded, en daar was ik erg tevreden over. Jullie kunnen je wel voorstellen dat ik erg benieuwd was naar de pigmentatie van OMG I Want That!.

Zoals jullie kunnen zien zijn met name de eerste drie kleuren ontzettend goed gepigmenteerd. De eerste en derde kleur zijn mooi shimmery en hebben een zachte romige structuur. De tweede kleur is mat en is ook iets meer poederig qua structuur, maar is ook zeker een goede oogschaduw. De goudtint in dit rijtje is een beetje teleurstellend, aangezien hij behoorlijk korrelig is en nauwelijks kleur afgeeft. Gelukkig is deze kleur bedoeld als highlighter en geeft een mooie glans zonder al te veel kleur op het wenkbrauwbot, dus hij is niet geheel nutteloos.

Helaas komen de kleuren niet zo goed over op de foto (in het echt is de look veel warmer!), maar het geeft jullie in elk geval een idee.

Als eerste heb ik een laagje Catrice Eyeshadow Base aangebracht. Vervolgens depte ik de zilver-grijze oogschaduw uit het palette over het gehele bewegende ooglid en met een luchtige kwast bracht ik de bruine kleur aan in mijn arcadeboog. Met dezelfde kwast depte ik een klein beetje van de matte zwarte kleur in de buitenste ooghoek en die vervaagde ik naar binnen toe. De goudtint bracht ik met een luchtige kwast aan op het wenkbrauwbot als highlighter. Langs de bovenste wimperrand trok ik een lijntje met Catrice Gel Eyeliner in Mambo Nr. 2 en langs de onderste wimperrand gebruike ik een zwart oogpotlood. Vervolgens vervaagde ik het zwarte oogpotlood met de zwarte oogschaduw uit het palette en maakte ik de look af met Pupa Pupalash Mascara Energizer.

Ik ben fan! De verpakking is strak, de kwaliteit van de oogschaduws is goed en de kleuren zijn mooi en draagbaar. Ik vind het jammer dat de goudtint een beetje tegenvalt, maar de andere oogschaduws maken veel goed. Voor de nieuwe oogschaduw-quads van Catrice betaal je €4,49, een koopje voor zo’n fijn product! Bovendien vind ik dit palette in alle opzichten veel beter dan het paletten van NYC waar ik eerder een review over schreef. Mocht je op zoek zijn naar een oogschaduw-palette en niet te veel geld uit willen geven, dan zijn deze palettes van Catrice een hele goede keuze!

Het OMG I Want That-palette kost €4,49 en maakt deel uit van de vernieuwde vaste collectie van Catrice. Het kan nog even duren totdat de nieuwe lakjes overal verkrijgbaar zijn, maar je kan ze uiterlijk eind april verwachten!

25 Comments

 • Reply
  Milady
  5 april 2011 at 07:32

  Ziet er wel goed uit! Mooie kleuren zo. Hoe bevalt de eyeshadow base van Catrice? Daar ben ik wel benieuwd naar!

  • Reply
   Charlotte
   5 april 2011 at 08:12

   Die heb ik nog nauwelijks kunnen testen, dus ik kan er nog niks over zeggen. Zodra ik 'm echt vaak gebruikt heb ga ik 'm reviewen!

 • Reply
  Aranka
  5 april 2011 at 08:06

  Wauw, ziet er echt heel erg goed uit! Ik baal nog steeds enorm dat mijn palette haast geen pigment heeft 🙁

 • Reply
  myrthe
  5 april 2011 at 08:12

  mooi hoor! Ik hoor heel veel verschillende meningen over het palette ik moet het toch maar eens zelf testen 😉

 • Reply
  Selina
  5 april 2011 at 08:15

  Ik vind dit palette er zo mooi uitzien! Zodra ik hem vind in de winkel neem ik hem direct mee 🙂

 • Reply
  Mandy
  5 april 2011 at 08:29

  Ziet er goed uit!

 • Reply
  marjolein
  5 april 2011 at 09:25

  Mooi palletje! Ik hoop dat de nieuwe collectie hier ook snel in de winkel komt te liggen.

 • Reply
  Tasja
  5 april 2011 at 09:30

  Ja ik heb em ook ^^ Ben er tevreden zeker voor die prijs 🙂

 • Reply
  portfoliovanfemke
  5 april 2011 at 10:11

  Ik wil hem ook, wat mooi zeg!

 • Reply
  Jessica
  5 april 2011 at 11:44

  Deze ziet er goed uit! 🙂 Ga d'r vandaag maar eens even naar kijken, ben benieuwd!

 • Reply
  Divaofgeneva
  5 april 2011 at 11:54

  Ziet er echt prima uit 😀 Ik zal er van de week eens naar kijken! Ik ben erg benieuwd naar de andere palettes! Erg bedankt voor je review!

 • Reply
  Suzanne
  5 april 2011 at 11:55

  ooeh, hij valt me mee!

 • Reply
  femketje
  5 april 2011 at 12:10

  ziet er mooi uit!

 • Reply
  BeautyPolish
  5 april 2011 at 12:42

  Ziet er erg goed uit, eigenlijk had ik dat ook wel verwacht aangezien de mono's ook erg fijn zijn 🙂

 • Reply
  a1001addictions
  5 april 2011 at 12:48

  Wat een mooi en fijn product voor dat prijsje!

 • Reply
  Juudith
  5 april 2011 at 16:02

  Ziet er goed uit en leuke kleurtjes!

 • Reply
  Silva
  5 april 2011 at 16:15

  Lijkt me echt een heel erg fijn palette!

 • Reply
  Esmay
  5 april 2011 at 16:38

  Prachtig palette! Ook zeker voor dat fijne prijsje 😀

 • Reply
  Danielle301995
  5 april 2011 at 19:45

  Toch nog maar een keer langs om te testen denk ik ^.^ Ziet er goed uit!

 • Reply
  beautyandso
  5 april 2011 at 20:34

  Mooie palette en een mooie prijs! Moet ik hebben!

 • Reply
  Carmenkind
  5 april 2011 at 21:55

  Ziet er goed uit! Leuk prijsje ook, haha 😀

 • Reply
  charlotte
  6 april 2011 at 13:30

  Wauw erg mooi, ook de look die je er mee hebt gemaakt
  Maar bij mij lag die nog niet in het kruidvat jammer.

 • Reply
  Mariel
  6 april 2011 at 17:43

  Wauw!

 • Reply
  lianne
  11 april 2011 at 15:36

  OMG! I want that n_n

 • Reply
  anna
  7 september 2011 at 18:38

  ohh, ik kan maar 1 ding zeggen: Omg i want that ! hahah

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.